Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválhat egy nős férfi a feleségétől egy szerető miatt?
Elválhat, de ez a ritkább eset, inkább a szerető szokta a rövidebbet húzni...
-ReapeR-23/F
Szia,
magvas véleményem van azokról, akik más férjét szeretik el. De a legmagvasabb véleményem azokról a "férfiakról" van meg, akik megcsalják a feleségüket, és a szeretőt sem vállalják fel. Mert szerintem nálatok ez lesz. Neki a legkényelmesebb ez a helyzet: van otthon egy cselédje, téged pedig dug. Bocs a durva megfogalmazás miatt, de én egy ilyen férfiben nem bíznék meg. Mi a garancia arra, hogy téged nem fog megcsalni?
igaza van az utolsó hozzászolonak, viszont szerintem ez csak egy ideig műkdik igy, hogy igy alegkényelmesebb neki, mert végül mindenki megkapja ami jár neki, ilyen esetekben, a 18 évest hitegeti hogy majd elvállik, mig a lány belenem un, én keres mást, lehet annyira nem fogja szeretni, de tudja hogy jobb neki.a férfinek végül a házassága egyre jobban tönkremegy végül elvállik, és probálja magát visszaknyörögni a 18 éveshez de neki már nem fog kelleni, igy egyedül marad.:D
én eddig csak ilyen történetekröl hallottam, az emebrek különbözőek a történet mégis mindig ugyanaz.
Amiket hallottam én nem sok jóval bíztatlak.Ismerős mesélte:
több év viszony után a csaj terhes lett nős barátjától,aki
aki évekig hitegette hogy elválik,ha a gyerekei nagyobbak lesznek,a feleségével már csak vannak egymás mellett.Amikor
a csaj bejelentette a pasinak hogy gyereket vár tőle,ember
azt mondta neki,majd később beszélnek,mert másnap Maldivra
utazik nyaralni a nejével.Csaj ottmaradt terhesen,apu meg a
feleségével van a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!