Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még szerető férfi? Őszintén a barátnőjét előtérbe helyező hűséges 20on éves pasi?
Figyelt kérdés
Egyre több és több rémhírt hallok a széthullott kapcsolatokról és látok az ismerőseim körében. Hihetetlen kedves, jólelkű pasikról derülnek ki olyan dolgok, hogy feláll a szőr a hátamon!! Hónapok óta csalják a barátnőjüket, vagy épp minden adandó alkalommal a pincércsajjal. Szép párok mentek szét mostanában elég sokan errefele. Egyre kevéssbé hiszek a szerelemben és, hogy van olyan pasi, aki tényleg szereti és tiszteli a barátnőjét és nem lép félre. Természetesen nem csak pasikra értem. Szemét r.bancokról is sokat hallok!! De én soha egy barátomat sem lettem volna képes megcsalni. Valaki megnyugtatna?2012. jan. 17. 19:00
51/55 anonim válasza:
"Vannak ilyen férfiak, ők lesznek a barátok, meg akiket át lehet baszni."
ez sajnos így van... most te is írogatod a szépeket, de a való életben az ilyen pasik mellett simán elmész. amikor mr. macsó átver akkor pedig csodálkozol... "én nem ezt érdemeltem..." bla-bla-bla...
53/55 anonim válasza:
Régen röhögtem ekkorát,mint ezen a vitán:))Király vagy jófiú,nekem máris bejössz,de ne állj le vitatkozni ilyen szarokkal,ha ők nem képesek szeretni egy nőt,csak megcsalni,akkor a majmok szintjén vannak kb.A nők sztem többnyire azért az ilyen pasikra buknak,mint te,különben már nem lennének kapcsolatok..
54/55 Dobopapa válasza:
Vannak, csak azok (mint én is), ócska l-otyokat fog ki
55/55 anonim válasza:
Létezik ilyen,csak nehéz megtalálni.Van egy olyan érzésem,most megtaláltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!