Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetőségem adódott szerető tartására. Élnél a lehetőséggel?
Fiatal nő vagyok, pár éve házas. A férjem nagyon szeretem, de az ágyban nem elégít ki. Mindig vártam, hogy majd jobb lesz, de már a szenvedély is elmúlt, kb. havi 2x szexelünk.
Nem szeretnék elválni, mert a szexen kívül minden tökéletes. De úgy érzem, hogy ilyen fiatalon még jár nekem a gyakori, szenvedélyes, kiadós szex.
Most egy pasi ismerősöm füzöget, lefeküdne velem, teljes diszkréció mellett, de nem tudom mi legyen.
Szeretem a férjem, és tudom, h nem ezt érdemelné, és rettenetesen csúnya dolog hülyének nézni, viszont ott van az önző énem, aki akarja a szeretőt és csak magamnak nézem mi lenne a jó, hiszen nekem is csak egy életem van.
(A férjemmel rengeteg beszélgetésem volt már emiatt, mindig az a válasz, hogy ő ilyen, ő nem kívánja anyit a szexet, fogyni sem akar, mert ő ilyen alkat, stb.)
Ne írjatok trágárságokat, csak normális hangnemű válaszok érdekelnek! Köszönöm!
Jó egy tunya férjed van!Ha az én feleségem ilyet mondan,ugy megba...nám,hogy a juka két hétig fájna.
Mond meg neki,ha nem fog változtatni elválsz!!!Hátha magához tér és megjön az esze.Egy ilyen szerjankót
szerintem ennyi erővel az utcasarokra is kiállhatnál...
megcsalni egy embert a házasságban... rondán dolog nincs!!!
mondd a szemébe, hogy szar vagy az ágyban meg fogom keféltetni magam mással ha nem változtatsz ezen... fogadni mernék, hogy változni fog :) másnap este már a segglyukadban is lesz
Na ez az, aki most nem jó az ágyban, az régen sem lehetett az... Előbb kellett volna gondolkodni.
Azt mondod, amúgy tökéletes köztetek az összhang, szeretitek egymást. És neked lenne képed megcsalni őt? Hát szép kis asszony vagy, mondhatom. Sajnálom szerencsétlen férjed.
5-öske, kurv@ vagy és még büszke is vagy rá?
Nem lenne egyszerűbb beadni azt a válópert? Jaaaa, azt már nem, mert kell a balek férjed pénze, mi?
Inkább lehúzod anyagilag, mással kefélteted meg magad (remélem még gyereketek is van, akinek ilyen szép példát mutatsz)... És komolyan nem veszed észre magad, sőt, komolyan büszke vagy erre az egészre...
És akkor csodálkoztok, hogy a férfiaknak az a véleményük a legtöbb nőről, hogy mind r-banc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!