Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetőségem adódott szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetőségem adódott szerető tartására. Élnél a lehetőséggel?

Figyelt kérdés

Fiatal nő vagyok, pár éve házas. A férjem nagyon szeretem, de az ágyban nem elégít ki. Mindig vártam, hogy majd jobb lesz, de már a szenvedély is elmúlt, kb. havi 2x szexelünk.

Nem szeretnék elválni, mert a szexen kívül minden tökéletes. De úgy érzem, hogy ilyen fiatalon még jár nekem a gyakori, szenvedélyes, kiadós szex.

Most egy pasi ismerősöm füzöget, lefeküdne velem, teljes diszkréció mellett, de nem tudom mi legyen.

Szeretem a férjem, és tudom, h nem ezt érdemelné, és rettenetesen csúnya dolog hülyének nézni, viszont ott van az önző énem, aki akarja a szeretőt és csak magamnak nézem mi lenne a jó, hiszen nekem is csak egy életem van.

(A férjemmel rengeteg beszélgetésem volt már emiatt, mindig az a válasz, hogy ő ilyen, ő nem kívánja anyit a szexet, fogyni sem akar, mert ő ilyen alkat, stb.)

Ne írjatok trágárságokat, csak normális hangnemű válaszok érdekelnek! Köszönöm!

2012. jan. 19. 09:44
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
52%
ha a pasi mégsem vállalja akkor én beállok a helyére és úgy megcsinállak hogy egy hétig menni sem tudsz majd rendesen.Remélem nem voltam trágár:P
2012. jan. 19. 09:58
 12/40 anonim ***** válasza:
Az ismerősödnek igaza van:Minek fizessen egy hivatásosnak ha ingyen is kap likat.Fertőzésre is kissebb az esélye.
2012. jan. 19. 10:01
 13/40 anonim ***** válasza:
60%
undorító vagy, ráadásul, YU no in the kitchen ???!?!?!?!:@@@@
2012. jan. 19. 10:04
 14/40 anonim ***** válasza:
22%
Jó nagy r.banc vagy... Dr azért jó a párod pénze meg h eltart...
2012. jan. 19. 10:05
 15/40 anonim ***** válasza:
33%
ha a férjed megtudja nem csak, hogy elhagy, de mit mond majd? "hülye k*rva" És lám lám igaza lesz...
2012. jan. 19. 10:33
 16/40 anonim ***** válasza:
22%

Nem olvastam el rendesen a kommenteket, de ahogy belenéztem, kaptál rendesen hideget-meleget.

Elég sz.r helyzetben vagy, azt látom. ÉS én is alapvetően házasságpárti vagyok. És mivel ez vagyok, azt mondom, tedd meg. Ha nem teszed, megy még öt-hat év nyűglődés, és újra ki fog bukni a dolog. ÉS akkor már tuti nem fogsz elválni, de gyakorlatilag el fogtok jutni arra a szintre, hogy csak együtt éltek.

Így viszont megmenekül a házasságod. Mert elválni nem fogsz, viszont a hiányérzeted is megszűnik. Sajnálom szegény férjedet. Együtt érzek vele. De higyj nekem, bár ezt sosem fogja felfogni, ő is így jár jobban. (így nem fog téged elveszíteni).

Ettől nem leszel semmi olyan, amit itt az előttem szólók egyike-másika mondott rád.És igen, neked még fiatalon is, és kevésbé fiatalon is jár a kiadós szenvedélyes szex! Szóval szerintem tedd meg, (ha a szeretődben megbízol, hogy minden körülmények között diszkrét lesz.)

A fogyásos dologra viszont nem tudok mit mondani :)

2012. jan. 19. 10:47
 17/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg inkább megbeszélni kéne a férjel a dolgokat nem félre járni..Ha meg végképp nem működik és rosszul érzed így magad akkor elválni.Gyereket meg (ha még nincs)remélem nem is akarsz ilyen gondolatokkal a fejedben.Mert én átéltem ezt,hogy csalták egymást és eléggé megviselt..
2012. jan. 19. 11:00
 18/40 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor szereted a férjed, vagy szeretőt szeretnél tartani? Mert a kettő kizárja egymást.
2012. jan. 19. 11:25
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem szereted már a férjed úgy.

Magadnak is hazudsz, csak még nem jöttél rá.

2012. jan. 19. 12:22
 20/40 anonim ***** válasza:
18%
Igen, én is ilyen helyzetben vagyok, de nem is elsősorban a szexről szól ez a kapcsolat. Egyszerűen jól érzem magam így. Szerintem vágj bele ebbe a kapcsolatba.
2012. jan. 19. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!