Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltak a szerető fogalmáról?

Figyelt kérdés

Sok szeretős kérdést átfutottam, és többnyire mindenhol annyit olvastam, hogy az illető szerető, vagy épp az volt, de nem érdekelte, hogy csak másodhegedűs szerepet tölt be, hiszen nem érdeklik az érzelmek.

Most én azok válaszát várnám, akik azok, vagy voltak már szerető helyzetében, de igenis voltak érzelmeik a másik iránt. Ők meddig bírták, hogy végeztek ezzel az egésszel?

2012. jan. 3. 15:33
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
28%

én mondhatni hogy vagy féléve vagyunk együtt a volt barátommal, neki is és nekem is van kapcsolatom.

Most ott tartunk hogy februárban újrakezdjük.

2szer voltunk együtt elmentünk termálba, csókolozgatunk ilyenek :)

2012. jan. 3. 15:40
 2/29 anonim ***** válasza:
70%
A szerető ugyanannyit ér mint aki szeretőt tart.Semmit!Legyen önbecsülésed,ne legyél harmadik.Keress olyat akinek nem csak PÓTLÁS vagy!
2012. jan. 3. 15:42
 3/29 anonim ***** válasza:
81%
Nem feltétlenül a kérdésre válaszolok, de én személy szerint pont azért nem akartam soha szerető lenni, hogy ezt a kiszolgáltatott helyzetet elkerüljem. Lehetőség volt, de annál nincsen rosszabb, amikor valakit egyre jobban megszeretek, ő pedig továbbra is csak kikapcsolódásként, alkalmi izgalomként tekint rám. Csak vergődök hónapokig, miközben a másik éli világát. Rosszabb ez, mint a viszonzatlan szerelem.
2012. jan. 3. 15:43
 4/29 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok és voltam szerető.Kis 10-en éves csitri voltam egy 20on éves pasi szeretője.

Most 10év elteltével a mostani párom is szeretőt akart tartani,múlthéten bukott le.Ő szintén egy 10-en éves kis csitrit akart megkapni.

Megkaptam amit érdemeltem,mostmár tudom milyen érzés lehetett annak a nőnek is.

Bár nem teljesen a kérdésedre válaszoltam,de én azt mondom hogy aki ilyenbe belemegy,előbb-utóbb visszafogja kapni és akkor hatalmas pofonnak fogja érezni.

Nincs értelme harmadiknak lenni.

2012. jan. 3. 15:43
 5/29 anonim ***** válasza:
62%
nekem volt,csak szexnek indult,iszonyú nagy szerelem is lett belőle,9 hónap után lebuktunk(felnyomtak) szétmentünk,majdnem belehaltam, és most egy év után folytatjuk,de csak sex, ő se kapja meg otthon én se,most ez van,de igy jó egyelőre.
2012. jan. 3. 15:44
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a szerető fogalma annyi hogy szexpartner és egy olyan személy akivel kötöttségek nélkül jó érezheti magát az ember és aki egy kis izgalmat visz az adott ember életében..számomra ez a szerető..
2012. jan. 3. 15:46
 7/29 anonim ***** válasza:
91%
plusz annyival kiegészíteném hogy egy jó kapcsolatban a másik fél betölti a szerető szerepét is és akkor nincs szeretőre szükség...ennyi
2012. jan. 3. 15:48
 8/29 anonim ***** válasza:
49%

Sosem értettem azokat, akiknek szerető kell, vagy aki szerető akar lenni.

Az első csak áltatja magát, miközben egy tönkrement kapcsolatban vesztegeti az időt, a második pedig olyan emberre vesztegeti az idejét, aki nem hogy egy normális kapcsolatra nem képes, de még ahhoz is gyenge, hogy tiszta lappal indítson egy kapcsolatot.

A lelki betegség biztosan alapfeltétel, a szerelem nem.

2012. jan. 3. 15:51
 9/29 anonim ***** válasza:
69%

három évig voltam "szerető" részéről csak szex kapcsolatnak indult részemről már akkor is több volt, hisz akkor már két éve oda vissza voltam érte, nem nyújtott ő nekem sokat, soha nem biztatott, hogy majd egyszer én is fontos leszek, de én elfogadtam így. A vele töltött órák minden gondomat felejtették, nagyon boldog voltam. Majd a vége felé elkezdtem magamnak igazi társat keresni aki nem csak az estéket tölt velem. Rá is találtam hamar a nagy Ő-re ekkor neki megmondtam, hogy vége nincs több találka és akkor ő bevallotta, hogy többet érez és ott hagyta a bnőjét, de nekem már akkor nem kellett.

Végül is nekem ez a 3 év nagyon jó volt, nem kellett beszámolnom senkinek, a testi vágyak ki voltak elégítve.

2012. jan. 3. 15:56
 10/29 anonim ***** válasza:
Leírtam az én életem kis részét, erre lepontoztok mert nem tetszik??!!-.-" ezek szerint nem én vagyok a szánalmas hanem az aki lepontozott.
2012. jan. 3. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!