Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltak a szerető fogalmáról?

Figyelt kérdés

Sok szeretős kérdést átfutottam, és többnyire mindenhol annyit olvastam, hogy az illető szerető, vagy épp az volt, de nem érdekelte, hogy csak másodhegedűs szerepet tölt be, hiszen nem érdeklik az érzelmek.

Most én azok válaszát várnám, akik azok, vagy voltak már szerető helyzetében, de igenis voltak érzelmeik a másik iránt. Ők meddig bírták, hogy végeztek ezzel az egésszel?

2012. jan. 3. 15:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
35%

én szerető voltam és vagyok is még.

Találkozunk heti 1-2x, ez nem csak szexből áll! Persze az is van értelem szerűen. Neki is jó nekem is jó, egyenlőre ennyi, hogy lesz e ebből több?? Lehet...

2012. jan. 3. 16:51
 12/29 anonim ***** válasza:
53%

ma 16:51

köpd szemen magad....

akkor miért nem hagyod ott a párodat???ha ennyire jó akkor minek b.aszod át más ember fejét??na ne féljél majd vissza kapod idővel...semmi gond..

2012. jan. 3. 16:54
 13/29 anonim ***** válasza:

16:54!

Fogalmad sincs semmiről !!! És ne ítélkezz amíg sosem éltél át hasonlót! Vagy nem voltál benne ilyenben.

ÉSSSS NINCS PÁROM! Nem nekem van párom.

2012. jan. 3. 16:57
 14/29 anonim ***** válasza:

ma 16:54

nyilván téged megcsaltak már

2012. jan. 3. 16:58
 15/29 anonim ***** válasza:
76%

ma 16:57

Teljesen mindegy hogy neked nincs...de tudod hogy ő neki viszont van...így is gusztustalan a dolog...plusz tudod hogy ilyen megbízhatatlan ennek ellenére szóba állsz vele...nem félsz hogy majd te is arra a sorsra jutsz mint a mostani párja??

nem nem csaltak meg még soha...ehhez nem kell megcsalásnak történnie hogy rájöjjön az ember hogy mi gusztustalan és mi nem....az én gyomorom nem veszi be..ez van...én kérek elnézést...

igen nem tudom mi van de te akkor is egy féreg nyúlvány vagy aki más pasiját lenyúlja...

2012. jan. 3. 17:02
 16/29 anonim ***** válasza:

te nagyon hülye!!! ÉN vagyok a pasi!!!

Amúgy meg nem kell elküldeni ezért valakit a halál faccára!

Jól érezzük így együtt magunkat ennyi ha vége lesz vége lesz és akármi is sül ki bbelöle az a mi dolgunk a mi gondunk!

2012. jan. 3. 17:07
 17/29 anonim ***** válasza:
mindegy ha te vagy a pasi...akkor is egy féreg vagy!!remélem megtalál a palija aztán elbeszélget veled...az hogy te vagy a férfi az nem oszt nem szoroz..
2012. jan. 3. 17:13
 18/29 anonim ***** válasza:

remélem te meg elhúzol aludni a faccomba! Roh@dtul lesz@rom a véleményedet!

ágyő.

2012. jan. 3. 17:14
 19/29 anonim ***** válasza:
nézd a kis csicskát...még neki áll feljebb..kész vagy öreg..nem baj játszadozzál csak a tűzzel..
2012. jan. 3. 17:20
 20/29 anonim ***** válasza:

ugyan már emberek ezen ne vesszetek össze, mindenkinek meg van a saját véleménye

az aki még nem volt ilyen helyzetbe az el fogja ítélni a szerető szerepét, van hogy a szeretőből lesz a férj vagy a feleség

én úgy gondolom hogy a szerető csak 20 %ban hibás aki megcsalja a párját az pedig 80%ban, hisz a megcsalónak kéne a helyzetet tisztázni

2012. jan. 3. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!