Mit tehet a szerető, ha a szerelme nem akarja elhagyni a férjét?
1 éve tart a kapcsolatunk, azt ígérgeti, hogy el fogja hagyni a férjét, de nem teszi. Én nagyon szeretem és ő is engem, de néha úgy érzem, nem vesz komolyan, ha együtt vagyunk, azt mondja, hogy nagyon jó velem lenni, de adjak még időt neki. Ha veszekszünk, azt vágja a fejemhez, hogy kifiú vagyok, inkább tanuljak és lássak világot.
Most karácsonykor elutaztak és nem írt, nem hívott, mert a férje ellenőrizgeti. Meddig fog ez így menni, sosem hagyja el őt?
Ez kérlek, addig fog menni, amíg te kisfiú vagy, és egy olyan nőbe kapaszkodsz, aki házas. A házasságból kiléphetett volna már azelőtt, hogy a megcsalásig süllyedt, nemde?
Lehet, hogy tévedek, de te még nemrég gyerek voltál, és egy idősebb - esetleg elhanyagolt - nőnek nincs is nagyobb dicséret annál, hogy egy fiú beleszeret és rajong érte. Ezzel egy eszköz vagy számára, ettől lesz boldog(?), vagy legalábbis kap olyasmit, amit a férjétől nem kapna. Ki vagy használva, öcsi.
Boldog Karit!
első körben karácsony alkalmából köpd arcon magad hogy házas emberrel kezdesz ki..
másod körben te csak egy szex partner vagy neki aki jól megkeféli..nem fogja elhagyni miattad,kiéli magát veled aztán szépen dob...ennyi fog történni...bocsi hogy öszinte voltam de az esetek többségében ez szokott történni..és ha egy kis gerinc lenne benned akkor nem tolakodnál be egy házas nő életébe..
Na lássuk csak: hazamegy és a férje képébe hazudik. Alaposan lealázza a háta mögött semmibe se veszi ahelyett, hogy megbeszélné a problémáit és rendet rakna a saját háza táján de erre sem képes.
Na akkor ha a férjével ezt csinálja mit gondolsz veled nem fogja? Ugyan már ne légy naiv. Ha előjönnek a problémák te is úgy fogsz járni mint a férje. Te csak egy kis szórakozás vagy neki, a válás egy nagy macera utánad megy vissza a kényelembe.
Hány évesek vagytok, hogy jöttetek össze? Nem kell rögtön elítélni a Kérdezőt, elég sivár életetek lehet, ha meg sem próbáltok a dolgok mögé látni és csak vádaskodtok.
Ahogy az egyik válaszoló is írta, lehet, hogy az anyagi biztonság miatt nem válik, azt nem írtad, hogy van-e gyereke. Nem tudjuk, hogy mi játszódik le benne, de valószínűleg neki is nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!