Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehet a szerető, ha a...

Mit tehet a szerető, ha a szerelme nem akarja elhagyni a férjét?

Figyelt kérdés

1 éve tart a kapcsolatunk, azt ígérgeti, hogy el fogja hagyni a férjét, de nem teszi. Én nagyon szeretem és ő is engem, de néha úgy érzem, nem vesz komolyan, ha együtt vagyunk, azt mondja, hogy nagyon jó velem lenni, de adjak még időt neki. Ha veszekszünk, azt vágja a fejemhez, hogy kifiú vagyok, inkább tanuljak és lássak világot.

Most karácsonykor elutaztak és nem írt, nem hívott, mert a férje ellenőrizgeti. Meddig fog ez így menni, sosem hagyja el őt?

2011. dec. 24. 20:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
11%
És ő szeret téged? Vagy csak szexre kellesz neki? Szerintem kopj le azonnal, te mocsadék, szétcs*szed más házasságát! Jaj de utálom az ilyeneket, mint te!
2011. dec. 24. 21:59
 12/24 anonim ***** válasza:
79%
Mért a kérdező a r*hadék? A nőnek nem kéne megcsalnia a férjét! Ha nem a kérdezővel, mással úgyis megteszi. Tönkreteszi a házasságát? Szerintem ha odáig süllyed valaki, hogy megcsalja a másikat, akkor azon már nem nagyon van mit tönkretenni..
2011. dec. 24. 22:13
 13/24 anonim ***** válasza:
62%
Mit gondolsz felrugja a saját és gyerekei napi kényelmét egy olyan alakért akinek a gatyájit még az anya mosa.
2011. dec. 24. 23:10
 14/24 anonim ***** válasza:
63%
azért hiteget, mert ez így a világ legkényelmesebb dolga neki, van egy családja és ami onnan hiányzik, megkapja a 25éves fiújától, akinek nem nyomja a vállát sem egy család eltartásának terhe, sem munkahelyi stressz, sem semmi, nyilván tőled kapja az odafigyelést, vad hancúrokat, aputól meg az anyagi biztonságot. Nem akarlak elkeseríteni, de ez nem tart sehová .Vagy így fogd fel és fenntartásokkal kezeld, vagy hagyd a p*csába. Addig fog ez így menni, míg ki nem dobod. Vagy míg a férje rá nem jön, de akkor is valószínűbb h visszakönyörgi oda magát.
2011. dec. 24. 23:29
 15/24 anonim ***** válasza:
73%

Elég buta vagy - hogy szépen fogalmazzak - hogy belementél egy ilyen kapcsolatba.

Vess neki véget hamar. Biztos, hogy nem fogja elhagyni a férjét.Csak kihasznál, elcsavarta a fejedet.

2011. dec. 24. 23:33
 16/24 anonim ***** válasza:
73%

Még egy olyan helyzet, ami mindenkinek egyértelmű, aki objektívan látja, de a kérdező meg képtelen szembenézni a rideg valósággal.

Még az is lehet, hogy tényleg szerelmes beléd,bár nagyobb az esélye, hogy csak kellemes izgalom, öröm, kikapcsolódás, változatosság vagy neki. Mindegy, a lényeg, hogy egy házassághoz ehhez több kell, közös gyerek, közös élet, közös anyagiak, ezt egyszerűen nem éri meg felrúgni egy egyetemistáért egy anyának. Még akkor se, ha épp szerelmes, hisz ő már tudja, hogy a szerelem mulandó.

2011. dec. 24. 23:47
 17/24 anonim ***** válasza:
71%

Egyetemista létedre, nagyon beszűkülten gondolkozol!!

Miért nem érted meg, hogy te egy csóró vagy, akinek se pénze, se egzisztenciája nincsen!

Amúgy te lepődnél meg a legjobban, ha egyszer csak azt mondaná, hogy

"kis szívem, akkor holnap költözöm hozzád és hozom a gyereket is".

Majd így folytatná:

"remélem, hogy hasonló szinten tudsz majd eltartani, mint a férjem: autó, nyaralások, bundák, ékszerek, havi százezer zsebpénz stb..."

Na mit csinálnál??

Ébresztő!!

A "szerelmed" egy ku*rva, az tény!

Viszont nem hüly*e ku*rva, hiszen bolond lenne otthagyni, a jól tejelő férjét.

Te csak pótléknak kellesz a "néninek", mert időnként már nagyon unja a vibrá*torát!!

2011. dec. 25. 00:34
 18/24 anonim ***** válasza:
76%
Nincs semmi jogod elvárni tőle bármit is, te választottad ezt, hogy foglalt emberrel vagy együtt, ez ezzel jár,... megalázott egy helyzet ez, sose te leszel a legfontosabb, csak ha épp kellesz akkor ott vagy, ennyi... ettől ne várj többet, nem fogja szerintem elhagyni érted a férjét, akkor már rég megtette volna.
2011. dec. 25. 01:32
 19/24 anonim ***** válasza:
60%
Sose fogja elhagyni a férjét. Jól érzi magát veled, megkockáztatom, hogy lehet, hogy még szerelmes is, de minek lépne le a férje mellől, ha mindezt így, ilyen módon is megkaphatja? Ahogy már előttem is írták: a büdös életben nem fogja felrúgni a házasságát, a kényelmét, nyugalmát egy csóró kis egyetemista miatt, aki még otthon él. Mit tudnál te neki nyújtani? Forró szerelmet. Azt így is megkapja tőled. Ő maga mondta, hogy teljesen más életszakaszban vagytok, ő már nyilván nem arra vágyik, hogy egy egyetemista mellett éljen. Mellesleg, biztosan egy ilyen jellemtelen lotyó kell neked? Valószínű, hogy a férje nem sejt semmit, vele biztos eljátssza a szerető feleséget, ágyba is bújik vele.Veled csak azt pótolja, amit otthon esetleg nem kap meg. Keress egy hozzád illő lányt.
2011. dec. 25. 08:30
 20/24 anonim ***** válasza:
52%

Végigolvastam a válaszokat, ennek ellenére én azt mondom, nem biztos hogy nem fogja elhagyni!!! Csak légy kicsit türelmes.

Apám házas ember volt, 2 gyerekkel mikor megismerte anyámat. Szerelem első látásra, viszont apám nem akart vàlni. 10 évig voltak szeretők mire megemberelte magát és döntött, hogy elválik. Addig minden kifogása volt, legfőképpen a gyerekek... de mégis megtette és elvette anyàmat. Számomra még nem született meg az az ember, akire 10 évet várnék...

Nem biztos, hogy neked is annyit kell, de kèszülj fel, hogy nem lesz egyszerű dolgod.

Én is hasonló helyzetben vagyok, saját tapasztalat, hogy nem lehet egyik percről a másikra hátat fordítani annak az illetőnek, aki éveken át veled volt.

Csak azt tanácsolom légy türelmes. Az a kulcsa mindennek.

2011. dec. 25. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!