Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehet a szerető, ha a...

Mit tehet a szerető, ha a szerelme nem akarja elhagyni a férjét?

Figyelt kérdés

1 éve tart a kapcsolatunk, azt ígérgeti, hogy el fogja hagyni a férjét, de nem teszi. Én nagyon szeretem és ő is engem, de néha úgy érzem, nem vesz komolyan, ha együtt vagyunk, azt mondja, hogy nagyon jó velem lenni, de adjak még időt neki. Ha veszekszünk, azt vágja a fejemhez, hogy kifiú vagyok, inkább tanuljak és lássak világot.

Most karácsonykor elutaztak és nem írt, nem hívott, mert a férje ellenőrizgeti. Meddig fog ez így menni, sosem hagyja el őt?

2011. dec. 24. 20:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
80%
A nő férje tud a dologról? Mert ha nem egyszerű,közöld vele,lehet hogy kivágja az asszonyt,és akkor végre a tiéd lehet...De nem tudom, neked ez biztos jó lenne....??
2011. dec. 25. 10:34
 22/24 anonim ***** válasza:
91%
ugyan már, cimboraaa... túl fiatal vagy hozzá! Mindazokon kívül amit fent leírtak - és amelyekkel teljesen egyetértek - még annyit mondanék, hogy képzeld el, hogy elhagyja érted a hites urát és telik-múlik az idő...Te negyven vagy, ő negyvenhét és akkor észreveszed, hogy buknak rád a huszas-harmincas csajok...Ne őrülj meg, hagyd a francba az egészet!
2011. dec. 28. 20:45
 23/24 anonim ***** válasza:
94%

És hogyan képzeled el az együttéléseteket? Odaköltözik a szüleidhez a gyerekével? Anyukádat, apukádat kérdezted már, mit szólnak hozzá?

Vagy kirakjátok a férjet az ő otthonukból és odaköltözöl, a nő pedig eltart? Vagy anyukádék küldik utánad a pénzt, hogy nyugodtan élhess és tanulj?

Igaza lehet a barátnődnek, hogy Te egy kisfiú vagy. ... annyira persze már nem kicsi, szexpartnernek megfelelő, meg ő is neked: egy érett, tapasztalt nő.

Szerintem akkor kérd legközelebb, hogy hagyja el a férjét, ha már lesz önálló kereseted, lakásod. Addig meg örülj neki, amikor veled van, és ne fantáziálj azon, vajon hogyan szeretkezik a férjével!

2011. dec. 28. 20:50
 24/24 anonim ***** válasza:
lehet idővel kitudodik!
2013. szept. 30. 03:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!