Miért vagyok mindig szerető, és hogyan lehetne normális párkapcsolatom?
Sosem volt még normális párkapcsolatom, vagy szerető voltam évekig vagy csak egyoldalú volt a szerelem, a részemről.
Mi ennek az (lelki) oka? Úgy szeretnék normális párkapcsolatot, de még azt sem tudom milyen az, mert sosem volt benne részem. A korombeli pasik sosem vettek észre, mindig is az idősebb férfiaknak tetszettem.
23 L
a szeretőségbe az a jó, hogy izgalmas , hetente ritkán találkozunk de akkor sok időt töltünk együtt és sosem unjuk meg egymást, nagy a szabadságom
a rossz része viszont, hogy letagadnak a telefonban, nem élhetünk együtt egy lakásban és hogy lenyúlom valakinek a pasiját és többenvagyunk benne a kapcsolatban
Aha nagyokosok, gondoljátok, h a nős hapsi azzal kezdi, h helló van egy feleségem, és 3 gyerekem! Nem! És én ezért nem is ítélem el a szerető nőket, hiszen 100-ból 90x át vannak verve, mire kiderül a turpisság addigra meg szerelmesek. Marha könnyű erkölcscsőszködni csak néha bele kéne gondolni h mi áll a dolgok mögött.
Amúgy: járj többet korodbeliek társaságába, ha összejössz valakivel derítsd ki h nős-e, van-e vkije, ugye facebook korában ez már nem olyan nehéz...
És ha valaki érdeklődik irántad vedd észre! Mert elhiheted h a fiatalabb hapsik nem annyira tudnak még udvarolni, de az nem azt jelenti h ne adnának jeleket neked, szóval radart elő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!