Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok mindig szerető,...

Miért vagyok mindig szerető, és hogyan lehetne normális párkapcsolatom?

Figyelt kérdés

Sosem volt még normális párkapcsolatom, vagy szerető voltam évekig vagy csak egyoldalú volt a szerelem, a részemről.

Mi ennek az (lelki) oka? Úgy szeretnék normális párkapcsolatot, de még azt sem tudom milyen az, mert sosem volt benne részem. A korombeli pasik sosem vettek észre, mindig is az idősebb férfiaknak tetszettem.

23 L

2011. aug. 24. 15:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%
Ugyan már, tudja hogy szerető! Sose értettem az ilyeneket. Ismerős is szerető, a pasi meg hitegeti, hogy majd elhagyja a feleségét, a nagy fenéket, 5 éve ez megy!
2011. aug. 24. 16:04
 12/25 anonim ***** válasza:
76%
Áruld már el mi abba az izgalmas, hogy egyszer téged dug meg, máskor meg a barátnőjét? Hogy nem lehet sose a tiéd? Csak egy pótlék vagy, semmi más!
2011. aug. 24. 16:05
 13/25 A kérdező kommentje:
Talán pont a másik oldalától félek, mi van ha egy párkapcsolatban engem csalnak meg. Inkább legyek én a szerető, mint a megcsalt feleség. Egyébként a fiatal pasik a velemkorúak sosem vesznek észre egysem. De nem is érdekelnek kisgyerekek. Ismerek valakit aki 20 éve szeretője ugyanannak a férfinak és az egyik legboldogabb nő. Minden barátnőmnak normális párkapcsolatom van és marhára idegesit, hogy a szüleimnek sem tudok itthon bemutatni senkit. Meg magam miatt is, olyan jó volna végre egy pasi
2011. aug. 24. 16:08
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Nah látod itt a gond, ettől félsz, ezért nincs normális párkapcsolatod!
2011. aug. 24. 16:09
 15/25 anonim ***** válasza:
76%
Hogy lehet boldog egy szerető? Letagadják, titokban találkoznak, nem lehet vele se családja, se gyereke. Semmi boldogság nincs benne.
2011. aug. 24. 16:10
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem tudok kitörni a szeretői szerepből, mindig visszaesem, mindig elcsábitanak a nős pasik, nem tudok nemet mondani. Persze ezek szerelmek is, nem csak Kfélés.
2011. aug. 24. 16:10
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Azzal áltatod magad, hogy majd lecserélik a barátnőt/feleséget rád. Nem fogják. A férfiak a rendes lányokat veszik el, viszont megd*ják, aki hagyja magát.

Én nem hiszem, hogy a szeretőket annyira el kéne ítélni. A pasi ha meg akarja csalni a nőjét, úgyis megteszi mással. Mindenki a saját boldogságáért felelős, normális, ha a szerető a saját érdekeit nézi, nem a feleségét. (Jó kapcsolaba nem lehet belepiszkálni, én nem hiszek az "elcsábítottak, nem tudtam ellenállni" dumának - nem akart ellenállni, és ez nagy különbség.) Viszont pont a saját érdekeid miatt nem szabadna szeretővé válnod, mert izgalom ide vagy oda, baromira megalázó lehet, hogy csak használnak. És pont onnan lehet tudni, hogy a pasi mennyire vesz komolyan és mennyire tisztel, hogy ha ezek minimálisan megvannak, akkor nem kényszerít ebbe a megalázó szerepe, hanem ELŐBB dobja az asszonyt és rohan hozzád.

2011. aug. 24. 16:11
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nem tudsz nemet mondani? Képzeld el milyen fájdalommal járna, ha kiderülne. Nem gondolsz a másik nőre? Egyszerű kimondani: NEM

Érdekes módon évek óta van párom és mégis ki tudom mondani, hogy NEM, ha más is érdeklődik irántam.

2011. aug. 24. 16:13
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

*Ismerek valakit aki 20 éve szeretője ugyanannak a férfinak és az egyik legboldogabb nő.

Vagy a legjobb szinésznő. Eljátssza, hogy boldog, mert megalázó lenne bevallani, hogy még mindig reménykedik, sok választása nincs, mert az élet elszaladt mellette, 20 évet pazarolt el feleslegesen - új pasit már nehezen találna, azzal szembesülni, hogy nagyon elszúrta, nem könnyű, talán össze is omlana egy ilyen szembenézéstől.

Magányosan töltött ünnepek... nem hiszem, hogy irigylésre méltó helyzet.

De akinek jó, csinálja.

2011. aug. 24. 16:15
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ki a boldog nő? ÉN. Mert nem kell bújkálnom, nem kell titkoloznom, nem kell egyedül töltenem az ünnepeket, éjszakákat. Lesz családom, gyerekem. Együtt élek a párommal, akivel boldog vagyok! Nem kell azon körmöt rágni, hogy úristen mikor bukok le, mert nem szerető vagyok, hanem élettárs!
2011. aug. 24. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!