Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy találjak magamnak egy szerető, hűséges, normális pasit?
Én is nyugodt természetű fiú vagyok. Tetszik a bemutatkozásod:) Ha szeretnél ismerkedni, írj emailt:)
17f
Mivan már a Gyakori Kérdések társkereső lett?! :| Már elnézést a nyers és bunkó hozzászólásért,de ha igazán szereted magad,és szép vagy,mert az vagy! Akkor nem számít az a kis valami "ott",amit te hibának vélsz,nem is hiba,különlegessé tesz!!:)
A társkeresőket tudom ajánlani . Love.hu,Társkereső.hu,Párom.hu! :) Hidd el ott találnál hozzád illőt :) És ott te szabhatod meg,hogy mi hogy van,mámrmint az adatlapodon :)
Remélem azért tudtam segíteni :S :)
Eljön a Te időd is, hidd el! A hapsik jó része imádja a kicsit molettebb lányokat. Azt pedig soha nem tudhatod, hogy hol botlasz bele. Valószinűleg nem ott, és akkor, amikor számítasz rá :-) Ez a szép az egészben.
Kitartás, sok sikert!
30f
Szia!
Ha szeretnél ismerkedni írj egy mailt! Én szívesen megismernélek!
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!