Gazdag felszínes vagy szegényebb szerető megértő szülőket választanál ha tehetnéd? Melyik a fontosabb a gazdagság vagy a szülői törődés szeretett?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 14:19
1/28 anonim válasza:
Meg leszek kövezve, de: gazdag felszínes szülőket.
2/28 anonim válasza:
Inkább a szegényebbet. Azon még lehet javítani, de a felszínes nevelésen nem nagyon.
3/28 anonim válasza:
Buta álltalánositás a szülői hozzállás nem függ a pénztől, vannak olyanok akiknek nem kellet volna szülővé válnijuk nem a bakszámla méretétől függ.
4/28 anonim válasza:
A gazdag szerető,törődő,megértő szülőket!:D
5/28 anonim válasza:
Gazdag felszínes szülőket. Jöhetnek a mínuszok.
6/28 anonim válasza:
Gazdag és szerető szüleim vannak, de jobban örülnék ha inkább felszínesebbek lennének. Nem tudom, engem konkrétan zavar hogy szeretnek (nem csak ők, úgy általában).
7/28 A kérdező kommentje:
Nem dehogy én nem ítélek el senkit a válaszok alapján. Csupán kíváncsi vagyok. Nekem szerető nem gazdag szüleim vannak de megvan mindenem.
2011. ápr. 8. 14:28
8/28 anonim válasza:
Gazdag felszínes szüleim vannak de jó volt :D Nem cserélnék :D
9/28 anonim válasza:
Kicsiként szerető szülőket, mindegy, hogy szegények, csak enni tudjak.
Tiniként gazdag és felszínes szülőket szerettem volna. :)
10/28 anonim válasza:
definiáld a szegényebbett.
Ha megvan mindened akkor nem vagytok szegények.
Ha hónap közepén már csak vajaskenyérre futja, akkor ott gond van, akkor vagytok szegények
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!