Gazdag felszínes vagy szegényebb szerető megértő szülőket választanál ha tehetnéd? Melyik a fontosabb a gazdagság vagy a szülői törődés szeretett?
Nem tudom, hogy miert kell abbol kiindulni, hogy a gazdag felszines, a szegeny meg torodo, mert ez abszolut nem biztos. Egyiket sem valasztanam. Nem hiszek a szelsosegekben. Az relativ, hogy ki gazdag meg ki szegeny, de a kozepreteg tagjanak lenni a legjobb szerintem. Normalis szulokkel, ha lehet. Inkabb ezen van a hangsuly, mint a penzugyi helyzeten.
(az en szuleim eleg gazdagok es nagyon torodok is egyben)
kicsivel átlag feletti anyagi helyzetben és csodálatos családban nőttem fel.
a nagyszüleim, annak ellenére, hogy felvitte az Isten a dolgukat (vagy inkább ők a saját magukét, mivel nagyon sokat dolgoztak), sosem felejtették el, hogy honnan is jöttek, és megmaradtak emberségesnek, szerénynek. nem volt nálunk sosem rongyrázás, a mai napig taszít, ha valaki villog a pénzével.
a sok munka mellett mindig szakítottak időt arra, hogy beszélgessenek velem, játszunk egy kicsit együtt, stb.
szóval mindenből megkaptam a lehető legjobbat, és ezért nagyon hálás vagyok a családomnak.
Étteremben voltunk (Keresztapa étterem Visegrádon) és a legjobb asztalt foglaltattuk le a abban a részben ami úgy volt berendezve mint a filmben a vip club helység. Ülünk eszünk, erre jön egy újgazdag csalás két gyerekkel, az egyik végigüvöltötte az előételt a másik pedig körbe körbe rohangált mint egy veszett kutya. Kb. fél óráig bírtuk, és átkértük magunkat egy másik asztalhoz, ami történetesen a szicíliai részen volt (a filmben innen indul a történet, egy szegény családból). Ott is ült egy család, 2gyerekkel, de ők olyan illemtudóan viselkedtek, hogy le a kalappal előttük, nem néztek ki gazdagoknak, de százszor inkább olyan szüleim legyenek akik figyelnek rám, akikre számíthatók, mellettem állnak mindenben, és a gyerekkoromra mint az életem legjobb időszakára emlékezzek vissza, mint hogy ne ismerjem a szüleimet, és csak a pénzük kelljen.
Persze nem minden gazdag szülő ilyen, de sajnos tényleg nagyon sok a sznob, aki úgy gondolja a gyerekek szeretetét pénzen is meglehet vásárolni.
Nem voltunk jómódúak, de szerető, gondoskodó családban nőttem fel, és ezért hálás vagyok a szüleimnek.
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!