Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gazdag felszínes vagy szegénye...

Gazdag felszínes vagy szegényebb szerető megértő szülőket választanál ha tehetnéd? Melyik a fontosabb a gazdagság vagy a szülői törődés szeretett?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 14:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
64%
nekem felszínes szegény szüleim voltak, háááát, legalább pénzünk lehetett volna ha már hidegen hagytam őket :D
2011. ápr. 8. 15:01
 22/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy miert kell abbol kiindulni, hogy a gazdag felszines, a szegeny meg torodo, mert ez abszolut nem biztos. Egyiket sem valasztanam. Nem hiszek a szelsosegekben. Az relativ, hogy ki gazdag meg ki szegeny, de a kozepreteg tagjanak lenni a legjobb szerintem. Normalis szulokkel, ha lehet. Inkabb ezen van a hangsuly, mint a penzugyi helyzeten.

(az en szuleim eleg gazdagok es nagyon torodok is egyben)

2011. ápr. 8. 16:01
 23/28 anonim ***** válasza:

kicsivel átlag feletti anyagi helyzetben és csodálatos családban nőttem fel.

a nagyszüleim, annak ellenére, hogy felvitte az Isten a dolgukat (vagy inkább ők a saját magukét, mivel nagyon sokat dolgoztak), sosem felejtették el, hogy honnan is jöttek, és megmaradtak emberségesnek, szerénynek. nem volt nálunk sosem rongyrázás, a mai napig taszít, ha valaki villog a pénzével.

a sok munka mellett mindig szakítottak időt arra, hogy beszélgessenek velem, játszunk egy kicsit együtt, stb.

szóval mindenből megkaptam a lehető legjobbat, és ezért nagyon hálás vagyok a családomnak.

2011. ápr. 8. 16:52
 24/28 A kérdező kommentje:
Esetleg olvassátok a kommenteimet is vagy csak fölöslegesen írogatok.
2011. ápr. 9. 15:18
 25/28 anonim ***** válasza:
persze,hogy fontosabb,hogy szeressenek mint az,hogy gazdagok legyenek!!
2011. ápr. 9. 15:24
 26/28 anonim ***** válasza:
Amúgy meg senki sem írt arról,hogy a gazdagoknak felszínesnek kell lenniük,vagy hogy a szegények törődőbbek...
2011. ápr. 9. 15:25
 27/28 anonim ***** válasza:

Étteremben voltunk (Keresztapa étterem Visegrádon) és a legjobb asztalt foglaltattuk le a abban a részben ami úgy volt berendezve mint a filmben a vip club helység. Ülünk eszünk, erre jön egy újgazdag csalás két gyerekkel, az egyik végigüvöltötte az előételt a másik pedig körbe körbe rohangált mint egy veszett kutya. Kb. fél óráig bírtuk, és átkértük magunkat egy másik asztalhoz, ami történetesen a szicíliai részen volt (a filmben innen indul a történet, egy szegény családból). Ott is ült egy család, 2gyerekkel, de ők olyan illemtudóan viselkedtek, hogy le a kalappal előttük, nem néztek ki gazdagoknak, de százszor inkább olyan szüleim legyenek akik figyelnek rám, akikre számíthatók, mellettem állnak mindenben, és a gyerekkoromra mint az életem legjobb időszakára emlékezzek vissza, mint hogy ne ismerjem a szüleimet, és csak a pénzük kelljen.

Persze nem minden gazdag szülő ilyen, de sajnos tényleg nagyon sok a sznob, aki úgy gondolja a gyerekek szeretetét pénzen is meglehet vásárolni.

Nem voltunk jómódúak, de szerető, gondoskodó családban nőttem fel, és ezért hálás vagyok a szüleimnek.

26/n

2011. ápr. 11. 23:52
 28/28 anonim ***** válasza:
szegények és felszínesek a szüleim..xD hát legalább gazdagok lennének.
2011. ápr. 12. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!