Szerető nagymama elvesztése egész életünkben fájni fog?
Enyém is 1O éve halt meg. Emlékszek beültem a szobájába, és sírtam sírtam, és egyszercsak mint akit elvágtak. Mintha rámszólt volna, hogy mostmár elég legyen.
Igen hiányzik nagyon és még mai napig az utcán is képes vagyok bekönnyezni, de azért nem mindig sírok, ha rágondolok. Mosolygok is, amikor csak rágondolok, nem pedig az elvesztésére. Azért már könyebb, mint 1O éve volt, de mindig valamennyire fájni fog, és mindig hiányozni fog.
Nekem december elejen halt meg,de tudom,hogy nem fog elmulni soha. Nagyon jo ember volt es sokmindenre megtanitott. Annyira egy hullamhosszon voltunk,hat nekem se sikerult leirnom ezt a par sort siras nelkul :(
Es idovel nem azt erzem,hogy enyhul,hanem erosodik a hianya.
én minden nap gondolok rá, már 3 éve, hogy meghalt :(
iszonyat szar, hoyg amikor valami jó történik velem, akkor nem tudom vele megosztani az örömömet. nincs velem karácsonykor, vagy a szülinapomon.
nem tudom felhívni ha főzök valamit, hogy segítsen.
szóval mindig eszembe jut, hogy milyen jó lenne, ha még élne.
Az elmúlt 10 évben sok imádott kutyámat és macskámat vesztettem el. MÉG ŐÉRTÜK is rendszeresen sírva fakadok, nemhogy egy szerető családtagom halála miatt. :(
Naná, hogy egy szerető családtag elvesztése egész életre fáj :(
Az én nagy szüleimnek 13 unokájuk volt. 3-4 unokájukat szerették a többi távol lakott én meg a tesóm velük egy faluba de sosem szerettek pedig annyira vágytam rá. hogy szeressenek. Ha elmentem hozzájuk mindig undok volt velem, szidta a szüleimet stb. alig várta hogy hazamenjek. Most már öreg ágyban fekvő, nagyapám meghalt 3 éve nem, fognak hiányozni.
A lányom viszont jó kapcsolatban van a szüleimmel szereti őket nagyon-néha eszembe jut ha meghalnak milyen rossz lesz neki érezni a hiányukat. Biztosan fájni fog egy életen keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!