Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gazdag felszínes vagy szegénye...

Gazdag felszínes vagy szegényebb szerető megértő szülőket választanál ha tehetnéd? Melyik a fontosabb a gazdagság vagy a szülői törődés szeretett?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 14:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nekem az apám gazdag, felszínes. Az édesanyám olyan átlagkeresetű, de megértő, és szeret. Azt hiszem ezzel megválaszoltam a kérdést; édesanyámmal nagyon jóban vagyok, apámmal nem tartom a kapcsolatot.
2011. ápr. 8. 14:32
 12/28 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok már tini. Anyukám a nagymamámmal nevelt fel és bizony sose voltunk gazdagok de amire szükségem volt ruhák étel játékok mindig megkaptam. Ez mellett pedig szeretetet törődést és megértést.
2011. ápr. 8. 14:34
 13/28 anonim ***** válasza:
24%
Gazdag felszínes szülőket..
2011. ápr. 8. 14:36
 14/28 anonim ***** válasza:
48%

Gazdag és szerető szülőm van.

Felszínes dolog azt hinni, hogy aki gazdag, az felszínes, és kevésbé szeret.

2011. ápr. 8. 14:36
 15/28 anonim ***** válasza:
32%

Gazdag felszínes.Számomra egyértelmű.Nem szeretem ha beleszólnak az életembe,ha mindentől óvni próbálnak,ha nem engednek meg valamit szóva sok mindent nem szeretek.:) Számomra a szüleimnél(ha választhatnék) az lenne a lényeg,hogy szeressenek.Ennyi, A gazdag felszínes is szereti a gyerekét csak nem "durrog" bele az életébe,hanem hagyja,hogy sodródjon az árral. Amúgy is magamnak való típus vagyok,ezért sem szeretem,hogy a szüleim ponta szerető,megértő,kedves kategóriába tartoznak.Nem szeretem kiteregetni a napi programjaimat,vagy,hogy mikor hol voltam,mi volt az iskolába meg hasonlók. Nekem nagyon megfelelne a felszínes...

17L

2011. ápr. 8. 14:38
 16/28 A kérdező kommentje:
Persze persze igazad van utolsó én nem ítélkezni akarok sem gazdag sem szegény felett csupán kíváncsi vagyok kinek mi a fontosabb. Egy gazdag is lehet szerető szülő és egy szegény is nem törődöm. A kérdés nem erre akart utalni.
2011. ápr. 8. 14:40
 17/28 anonim ***** válasza:
24%
75% 17 lány vagyok. Még annyi,hogy nekem a gazdagság mellékes is,most sem vagyunk szegények,sőt. Deengem ez nem érdekel.Nem függ ösze a gazdagság és felszínesség,mert a szüleim gazdagok még sem felszínesek,nagyon is gondoskodóak.Egyéntől függ ez a dolog is.
2011. ápr. 8. 14:41
 18/28 anonim ***** válasza:

A szüleim nem voltak szegények . Jól kerestek és ahhoz mérten túl is vállalták magukat.Amikor kikaptam a vakációt két hét után szégyelltem otthon ülni és nem csinálni semmit.Elmentem én is dolgozni .Mindenféle kulimunkákat elvállaltam csak azért, h embernek érezzem magam és jogomat érezzem az általam megzabált kajához.A mai fiatalok nem csinálnak problémát ebből:)

Anyám a babusgatós szerető szülő volt , apám a szigorú lapáttal nevelős. Anyámnak azért kellet szót fogadni mert nem mondta kétszer inkább megcsinálta ő helyettem, ami nagyon gáz lett volna számomra.Apámnak meg azért kellet szót fogadni mert mindig volt a keze ügyében vagy egy lapát vagy egy ahhoz hasonló fegyvernek látszó tárgy amit nagyon gyorsan számomra előnytelen funkcióba tudott helyezni.

Egy gyermeknek a szeretet a fontos ,egy kamasznak a gazdagság és az ebből kifolyólagos rongyrázás a mai valódi értékek nélküli ,értékrendekkel szennyezett világunkban.

2011. ápr. 8. 14:42
 19/28 A kérdező kommentje:

Még egyszer ez nem támadás a tehetősebbek ellen mert ők felszínesek csupán egy kérdés hogy ki melyiket választaná.

Semmi köze ahhoz hogy a pénz alapján ítélem meg az embereket. Ha így lenne akkor én lennék felszínes és nem vagyok az.

2011. ápr. 8. 14:43
 20/28 anonim ***** válasza:
76%
Nekem szegényebb szerető és megértő szüleim vannak, soha semmiért nem cserélném el Őket senkiért!
2011. ápr. 8. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!