Gazdag felszínes vagy szegényebb szerető megértő szülőket választanál ha tehetnéd? Melyik a fontosabb a gazdagság vagy a szülői törődés szeretett?
Gazdag és szerető szülőm van.
Felszínes dolog azt hinni, hogy aki gazdag, az felszínes, és kevésbé szeret.
Gazdag felszínes.Számomra egyértelmű.Nem szeretem ha beleszólnak az életembe,ha mindentől óvni próbálnak,ha nem engednek meg valamit szóva sok mindent nem szeretek.:) Számomra a szüleimnél(ha választhatnék) az lenne a lényeg,hogy szeressenek.Ennyi, A gazdag felszínes is szereti a gyerekét csak nem "durrog" bele az életébe,hanem hagyja,hogy sodródjon az árral. Amúgy is magamnak való típus vagyok,ezért sem szeretem,hogy a szüleim ponta szerető,megértő,kedves kategóriába tartoznak.Nem szeretem kiteregetni a napi programjaimat,vagy,hogy mikor hol voltam,mi volt az iskolába meg hasonlók. Nekem nagyon megfelelne a felszínes...
17L
A szüleim nem voltak szegények . Jól kerestek és ahhoz mérten túl is vállalták magukat.Amikor kikaptam a vakációt két hét után szégyelltem otthon ülni és nem csinálni semmit.Elmentem én is dolgozni .Mindenféle kulimunkákat elvállaltam csak azért, h embernek érezzem magam és jogomat érezzem az általam megzabált kajához.A mai fiatalok nem csinálnak problémát ebből:)
Anyám a babusgatós szerető szülő volt , apám a szigorú lapáttal nevelős. Anyámnak azért kellet szót fogadni mert nem mondta kétszer inkább megcsinálta ő helyettem, ami nagyon gáz lett volna számomra.Apámnak meg azért kellet szót fogadni mert mindig volt a keze ügyében vagy egy lapát vagy egy ahhoz hasonló fegyvernek látszó tárgy amit nagyon gyorsan számomra előnytelen funkcióba tudott helyezni.
Egy gyermeknek a szeretet a fontos ,egy kamasznak a gazdagság és az ebből kifolyólagos rongyrázás a mai valódi értékek nélküli ,értékrendekkel szennyezett világunkban.
Még egyszer ez nem támadás a tehetősebbek ellen mert ők felszínesek csupán egy kérdés hogy ki melyiket választaná.
Semmi köze ahhoz hogy a pénz alapján ítélem meg az embereket. Ha így lenne akkor én lennék felszínes és nem vagyok az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!