Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hozzam rendbe a párkapcsolatomat?

Ha őszintén szeretnéd ilyenek meg sem fordulnának a fejedben! Akkor eddig is támogattad volna és megpróbáltad volna pozitív irányba terelni. Ha ennyi idő után egy ilyen kérdést nem tudtok megbeszélni, úgy hogy mindkettőtöknek jó legyen, akkor tényleg hagyd ott. Semmi értelme a kapcsolatotoknak.
Ha őszintén teljes szívből szeretnéd, csak azon gondolkoznál és azért tennél, ahogy mindketten pozitív irányba tudjatok EGYÜTT haladni. De ez ahogy te gondolkodsz, és hogy ilyeneken forog az agyad, ez szomorú, és és azt mutatja, hogy nektek jobb lenne külön..

Figyelj, mindenki elsősorban a saját sorsáért felelős...
Nem vagytok házasok, nem ígértél neki "jóban-rosszban"-t, én a helyedben lépnék. Nem azért mert az a másik diplomás vagy nem, de egy olyan férfi mellett akinek jövőképe van te is jobban éreznéd magad. Ahogy már előttem elmondták, a fizikai munka értékelendő, de ha úgy érzed a párod nem tud/akar továbblépni, akkor jobb ha most vége, mert idővel ez csak roszabb lesz. Még csak 20éves vagy, az igényed sztem csak még nőni fog (már most vonz egy "diplomás" vki).
Nagyon jól gondold meg, mert hiába az az 5év, az anyagi keretek és korlátok, illetve a párok közötti szintkülönbség(ami a jövőbeli terveket illeti) már nem egy kapcsolatot "tett tönkre"...

Szerintem meg ott kéne hagynia, ha igazán szeretné ilyen kérdése nem is jutott volna az eszébe, akkor úgy ahogyan te is kedves előző válaszoló gondolkozás nélkül élne vele tovább. Mert mint ahogy a kérdező is írta, érettségizett kemény fizikai munkát végez: azaz nem egy semmirekellő, hanem tisztességes dolgos ember!
Őszintén csodálkozom, hogy lehetsz együtt 5éve egy emberrel, akinél egy más ismeretlent értékesebbnek tartasz csak mert van egy papírja! Meg talán mert több a pénze?! Akkor menjél a diplomáshoz, a "párod" meg hadd találjon valakit aki meg tudja becsülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!