Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A volt barátom már randizgat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátom már randizgat más lánnyal. Úgy érzem nekem Ő az igazi. Mit tegyek, hogy visszajöjjön hozzám?

Figyelt kérdés
Nem tudom őt elfelejteni mert tudom nevetségesen hangzik de összetartozunk érzem.Ne mondjátok hogy felejtsem el őt mert lehetetlen. Mit tegyek hogy visszajöjjön hozzám? ötletek? Elöre is köszönöm.
2011. dec. 28. 08:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Ismerem ezt az érzést! Nekem is volt egy ilyen nagy szerelmem, akivel először barátok voltunk és úgy jöttünk össze. Először elhagyott engem rövid idő után, de én is azt gondoltam amit Te! Hogy Nekem ő az igazi, mi összetartozunk stb. Utána még 2szer játszotta el velem azt, hogy kellek neki aztán mégse. Ja arról nem is beszélve, hogy folyamatosan kerestem, ráírtam, diszkóba utána mászkáltam ezzel totálisan hülyét csinálva magamból! Szóval csak egyet tudok tanácsolni! Oké, hogy Te azt érzed, hogy ő neked az igazi, de ha ő is ezt érezné, akkor nem egy másik lánnyal randizgatna, hanem veled!!!! Ne csapd be magad, mert ebből nem valószínű, hogy jól fogsz kijönni! Inkább próbálj meg keresni valakit, aki tényleg értékel és megérdemel Téged! De az nem egy olyan srác lesz, aki lecserél egy másik csajra.
2011. dec. 28. 08:48
 2/10 anonim ***** válasza:

--Először is elkell távolítani azt, akivel randizik: lehetőleg kés segítségével, mert az halk. A hullát tüntesd el, pl. 1 kád savba ültesd be.

--Most koncentrálhatsz a barátodra. Nála javaslom, a "Dexter Morgan-féle" nyugtató injekciót. Mire felébred, te már jól kikötözted valamihez, és többé nem hagy el.

2011. dec. 28. 08:51
 3/10 anonim ***** válasza:
Bocs túl sok filmet néztem.
2011. dec. 28. 08:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Ahogy az előttem szóló mondja. Ha egy kihasználható kutya vagy dugható "guminő" akarsz lenni, hajts tovább!

Ha túlzásba viszed, úgyis meggyűlöl, esetleg visszafogad, megrak párszor, újra kidob, csak, hogy érezd a törődést. Aztán pár év múlva rájössz, hogy mit tettél és ő mit tett veled, de nem mered már abbahagyni, mert rettegsz attól, hogy egyedül maradsz...

Kislány! Hagyd a p_csába!

2011. dec. 28. 08:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Bocs, nem az előttem szóló, hanem az első.. :D
2011. dec. 28. 08:54
 6/10 anonim ***** válasza:
:D De a morbid verzió is jó ugye?
2011. dec. 28. 08:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Kihalóban vannak arrafelé a férfiak? Nézz már körül sokkal több, sokkal jobb srác vesz körül. S ami már egyszer nem ment minek erőltetni?
2011. dec. 28. 09:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Akkor nem mondjuk, de tudd, hogy felejtsd el.

Próbáld lekötni magad, keress hobbit - kezdj el salakmotorozni, vagy menj el az Északi-tengerre halásznak.

Tényleg akadj le a témáról, különben bekattansz.

2011. dec. 28. 09:44
 9/10 A kérdező kommentje:
1éve csinálja ezt velem hogy kidob meg visszafogad :(
2011. dec. 28. 10:23
 10/10 anonim ***** válasza:
ha számára is Te lennél az igazi, akkor sose dobott volna ki! szerintem neki csak tetszik, hogy van valaki aki rajong érte! de ne hagyd magad, ne hagyd hogy valaki így viselkedjen veled! ő nem szeret téged igazán csak kihasznál! szerintem örülj inkább, hogy megszabadultál tőle. és keress olyat aki megbecsül! legyen tartásod...
2011. dec. 28. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!