Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetőségem adódott szerető tartására. Élnél a lehetőséggel?
Fiatal nő vagyok, pár éve házas. A férjem nagyon szeretem, de az ágyban nem elégít ki. Mindig vártam, hogy majd jobb lesz, de már a szenvedély is elmúlt, kb. havi 2x szexelünk.
Nem szeretnék elválni, mert a szexen kívül minden tökéletes. De úgy érzem, hogy ilyen fiatalon még jár nekem a gyakori, szenvedélyes, kiadós szex.
Most egy pasi ismerősöm füzöget, lefeküdne velem, teljes diszkréció mellett, de nem tudom mi legyen.
Szeretem a férjem, és tudom, h nem ezt érdemelné, és rettenetesen csúnya dolog hülyének nézni, viszont ott van az önző énem, aki akarja a szeretőt és csak magamnak nézem mi lenne a jó, hiszen nekem is csak egy életem van.
(A férjemmel rengeteg beszélgetésem volt már emiatt, mindig az a válasz, hogy ő ilyen, ő nem kívánja anyit a szexet, fogyni sem akar, mert ő ilyen alkat, stb.)
Ne írjatok trágárságokat, csak normális hangnemű válaszok érdekelnek! Köszönöm!
Én nem ítéllek el, mert még nem csaltad meg.
A helyedben én megmondanám a férjemnek, hogy innentől legyen nyitott a házasságotok. Ha nem tetszik neki, jobb elválni, ha belemegy, lehet még a szex is több lesz köztetek.
Amúgy bővebben:
Minden ilyen kérdésnél jön a ribancozás.
De hogy legyen támogató válasz is: megértelek, hasonló helyzetben vagyok, és igen, bevállalnám.
Sok hülye k*rva, mind írkáljátok, hogy igen, tedd meg, mert a te életed, meg miért ne, stb... De basszus gondoljatok már arra a szerencsétlen férfira is, aki volt olyan hülye, hogy elvett bennetek feleségül... Egy férfi szerelmét a legnehezebb kivívni, és a legkönnyebb elveszíteni. Egy férfi ha elvesz egy nőt feleségül, azt azért teszi, mert szívből szereti és megtette az első lépést afelé, hogy egyetlen nővel élje le az egész életét!
Ha nem szereted azt a férfit, akkor hagyd el, ne bolondítsd!
"úgy érzem, hogy ilyen fiatalon még jár nekem a gyakori, szenvedélyes, kiadós szex." állj ki a sarokra, akkor majd adnak neked kiadós szexet orrba szájba...
Az én barátom egy mázsát nyom, én pedig ötven kg-ot. Lehet, hogy egy telt férfi nem szexi, de egy férfit olyannak kell szeretni, amilyen, hiszen ők is ezt teszik velünk...
Az a baj, hogy itt a legtöbb házasságban élő nő csalja a férjét, mert szex nem jó, de szerinte jó a kapcsolata. Na már most, ha jó a kapcsolata,szereti miért csalja? Ha fontos nekik a jó szex, akkor mondják már el, mitől olyan jó a kapcsolatuk ennek hiányában. Talán a seggetek alá rak mindent, kivéve a farkát, mert az inkább a szomszédé kell ?
Váljatok el, nem kell játszani a mártírt.
Ui.: Házasság előtt is ismertétek a férjetek és ti őt választottátok.
# 28 Nekem pedig van egy 10 éves, minden más szempontból boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatom, de a férjem aszexuális, (a kapcsolatunk elején nem volt az).
Szóval majd ha a te párod is az lesz, akkor beszéljünk, ok?! Mert akkor talán megérted, miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!