Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetőségem adódott szerető tartására. Élnél a lehetőséggel?
Fiatal nő vagyok, pár éve házas. A férjem nagyon szeretem, de az ágyban nem elégít ki. Mindig vártam, hogy majd jobb lesz, de már a szenvedély is elmúlt, kb. havi 2x szexelünk.
Nem szeretnék elválni, mert a szexen kívül minden tökéletes. De úgy érzem, hogy ilyen fiatalon még jár nekem a gyakori, szenvedélyes, kiadós szex.
Most egy pasi ismerősöm füzöget, lefeküdne velem, teljes diszkréció mellett, de nem tudom mi legyen.
Szeretem a férjem, és tudom, h nem ezt érdemelné, és rettenetesen csúnya dolog hülyének nézni, viszont ott van az önző énem, aki akarja a szeretőt és csak magamnak nézem mi lenne a jó, hiszen nekem is csak egy életem van.
(A férjemmel rengeteg beszélgetésem volt már emiatt, mindig az a válasz, hogy ő ilyen, ő nem kívánja anyit a szexet, fogyni sem akar, mert ő ilyen alkat, stb.)
Ne írjatok trágárságokat, csak normális hangnemű válaszok érdekelnek! Köszönöm!
Féltek? Szánalmasak vagytok :D pontozzatok le engem is a pihcsába, akkor is megmondom, hogy sötétek vagytok és gyávák, azért szóljátok le azt aki félrelép.
AKIT MEGCSALNAK AZ 99%-BAN MEGÉRDEMLI. PONT.
Lehet hisztizni, de ilyen az élet. Az idióta pasi ha azt gondolja, hogy elég a havi 2x-i szánalmas teljesítménye akkor megérdemli ha felszarvazzák. HA SZERETED A MÁSIKAT AKKOR GONDOLSZ RÁ! Baccki eszedbe jut levinni a szemetet vagy megetetni a kutyát, de az nem jut eszedbe, hogy a párod egy hete nem szexel? NEM MOND MÁR! vagy hazudsz vagy nem foglalkozol a másikkal! ENNYI.
Kérdező: A saját lelkiismereted érdekében tisztán és világosan mond meg még egyszer annak a szerencsétlennek, hogy a korodban legalább két naponta kéne egy jó szex. Ha ő erre képtelen akkor kísértésbe fogsz esni.
Ezután ha nincs fejlődés, tégy ami jól esik. De szerintem ne házinyúllal...
A másik pedig, válj el ha még tudsz. Az a gondolat, hogy most még kell a szex de majd később nem fog kelleni sajnos hülyeség. Nem mondtad mennyi vagy, de hidd el, még 10-20 évig hasonlóan kívánni fogod.
# 29 Szerintem senki nem játssza a mártírt. Ha azt tennénk, panaszkodnánk, hogy jaj, de sz*r nekünk. Ehelyett megoldjuk a problémánkat. Még ha ez egyesek szemében elítélendő is.
Ja, és nem mellesleg többet keresek, mint a férjem, a ház, amiben lakunk, az enyém, a kocsimat én vettem, stb.
# 33 Teljesen igazad van, csak amikor a pasi hallani sem akar arról, hogy kezeltesse magát (nem, nem impotens, egyszerűen nem kívánja a szexet), minden pszichológus/szexológus hülye, és majd ő megoldja... aztán nem történik semmi évekig, akkor mit tennél?
Hogy unalmas lennék?! Lehet. Mások szerint nem vagyok az, sőt...
Pro-és kontra úgy látom.
Aki felhőtlen boldog, az elítéli, aki nem 100%-osan boldog, az megérti..
Igen, fel kell venni a másik cipőjét, végigjárni az ő útját, és akkor ítélkezni.
Hiába vagyok meseszép (fotózásokra járok), fiatal és gyermektelen, hiába táncolok szexi fehérneműben (itthon, csak neki) ha a férjemet jobban érdekli az esti focimeccs (köszönjük Digi a rengeteg sportcsatornát) és a csipszecskéje, csokikája és kólácska..vagy épp fáradt (uannyit dolgozik mint én, sőt, a házimunka az enyém) vagy csak kedve nincs és leráz..
És nem az utcán, prostitúcióból szeretném kielégíteni a szexuális vágyaimat..
A szexen kívül minden jó. Megértjük egymást, értjük egymás poénjait, egy nézésből tudjuk mit gondol a másik, s a pénz: a lakás árának felét a szüleim kifizették neki, tehát nem a pénz miatt van rá szükségem, hogy kihasználjam, nélküle sem állnék rosszul.
A kérdező eltűnt...
"Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!