Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehetőségem adódott szerető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetőségem adódott szerető tartására. Élnél a lehetőséggel?

Figyelt kérdés

Fiatal nő vagyok, pár éve házas. A férjem nagyon szeretem, de az ágyban nem elégít ki. Mindig vártam, hogy majd jobb lesz, de már a szenvedély is elmúlt, kb. havi 2x szexelünk.

Nem szeretnék elválni, mert a szexen kívül minden tökéletes. De úgy érzem, hogy ilyen fiatalon még jár nekem a gyakori, szenvedélyes, kiadós szex.

Most egy pasi ismerősöm füzöget, lefeküdne velem, teljes diszkréció mellett, de nem tudom mi legyen.

Szeretem a férjem, és tudom, h nem ezt érdemelné, és rettenetesen csúnya dolog hülyének nézni, viszont ott van az önző énem, aki akarja a szeretőt és csak magamnak nézem mi lenne a jó, hiszen nekem is csak egy életem van.

(A férjemmel rengeteg beszélgetésem volt már emiatt, mindig az a válasz, hogy ő ilyen, ő nem kívánja anyit a szexet, fogyni sem akar, mert ő ilyen alkat, stb.)

Ne írjatok trágárságokat, csak normális hangnemű válaszok érdekelnek! Köszönöm!

2012. jan. 19. 09:44
1 2 3 4
 31/40 menta34 ***** válasza:
54%

Féltek? Szánalmasak vagytok :D pontozzatok le engem is a pihcsába, akkor is megmondom, hogy sötétek vagytok és gyávák, azért szóljátok le azt aki félrelép.

AKIT MEGCSALNAK AZ 99%-BAN MEGÉRDEMLI. PONT.

Lehet hisztizni, de ilyen az élet. Az idióta pasi ha azt gondolja, hogy elég a havi 2x-i szánalmas teljesítménye akkor megérdemli ha felszarvazzák. HA SZERETED A MÁSIKAT AKKOR GONDOLSZ RÁ! Baccki eszedbe jut levinni a szemetet vagy megetetni a kutyát, de az nem jut eszedbe, hogy a párod egy hete nem szexel? NEM MOND MÁR! vagy hazudsz vagy nem foglalkozol a másikkal! ENNYI.

Kérdező: A saját lelkiismereted érdekében tisztán és világosan mond meg még egyszer annak a szerencsétlennek, hogy a korodban legalább két naponta kéne egy jó szex. Ha ő erre képtelen akkor kísértésbe fogsz esni.

Ezután ha nincs fejlődés, tégy ami jól esik. De szerintem ne házinyúllal...

A másik pedig, válj el ha még tudsz. Az a gondolat, hogy most még kell a szex de majd később nem fog kelleni sajnos hülyeség. Nem mondtad mennyi vagy, de hidd el, még 10-20 évig hasonlóan kívánni fogod.

2012. jan. 19. 14:57
 32/40 anonim ***** válasza:
61%

# 29 Szerintem senki nem játssza a mártírt. Ha azt tennénk, panaszkodnánk, hogy jaj, de sz*r nekünk. Ehelyett megoldjuk a problémánkat. Még ha ez egyesek szemében elítélendő is.

Ja, és nem mellesleg többet keresek, mint a férjem, a ház, amiben lakunk, az enyém, a kocsimat én vettem, stb.

2012. jan. 19. 14:58
 33/40 anonim ***** válasza:
61%
Kedves 10 éves házasságban élő nő, aszexuális férfi nincs. Beteg férfi van. Unalmas asszony van. Szexológus és andragógus szintén van. Nálatok viszont szeretet és kommunikáció nincs, az biztos.
2012. jan. 19. 14:59
 34/40 anonim ***** válasza:
#32 Akkor pontosan mit is kapsz a férjedtől, amiért megéri vele maradni és csalni ?
2012. jan. 19. 15:01
 35/40 anonim ***** válasza:

# 33 Teljesen igazad van, csak amikor a pasi hallani sem akar arról, hogy kezeltesse magát (nem, nem impotens, egyszerűen nem kívánja a szexet), minden pszichológus/szexológus hülye, és majd ő megoldja... aztán nem történik semmi évekig, akkor mit tennél?

Hogy unalmas lennék?! Lehet. Mások szerint nem vagyok az, sőt...

2012. jan. 19. 15:02
 36/40 anonim ***** válasza:
100%
# 34 Nagyjából olyan, mintha egy jó baráttal élnék. Tudunk beszélgetni, közös az érdeklődési körünk, a baráti körünk, segítünk egymásnak a problémák megoldásában, közösen meg tudunk adni egy csomó mindent a gyerekünknek (értsd: közös programok, játék, esti beszélgetések). Meg hát persze a stabil otthoni háttér, de ez kölcsönös, nem egyoldalú dolog. Ő ugyanúgy ragaszkodik ezekhez, sőt, szerintem sokkal jobban, mint én.
2012. jan. 19. 15:05
 37/40 A kérdező kommentje:

Pro-és kontra úgy látom.

Aki felhőtlen boldog, az elítéli, aki nem 100%-osan boldog, az megérti..

Igen, fel kell venni a másik cipőjét, végigjárni az ő útját, és akkor ítélkezni.

Hiába vagyok meseszép (fotózásokra járok), fiatal és gyermektelen, hiába táncolok szexi fehérneműben (itthon, csak neki) ha a férjemet jobban érdekli az esti focimeccs (köszönjük Digi a rengeteg sportcsatornát) és a csipszecskéje, csokikája és kólácska..vagy épp fáradt (uannyit dolgozik mint én, sőt, a házimunka az enyém) vagy csak kedve nincs és leráz..

És nem az utcán, prostitúcióból szeretném kielégíteni a szexuális vágyaimat..

A szexen kívül minden jó. Megértjük egymást, értjük egymás poénjait, egy nézésből tudjuk mit gondol a másik, s a pénz: a lakás árának felét a szüleim kifizették neki, tehát nem a pénz miatt van rá szükségem, hogy kihasználjam, nélküle sem állnék rosszul.

2012. jan. 20. 19:30
 38/40 menta34 ***** válasza:

A kérdező eltűnt...

"Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"

2012. jan. 21. 06:26
 39/40 anonim ***** válasza:
Lehet a szeretőjénél van! :-)
2012. jan. 21. 10:12
 40/40 anonim ***** válasza:
Esetleg próbáld megbeszélni a férjeddel a nyitott házasságot. Hátha belemegy. Én még mindig az első párommal vagyok együtt 16 éve, mi sem kerülünk többször össze az ágyban, de eszembe sem jutna megcsalni. Mi nem tudunk többet együtt lenni, mert külföldön dolgozik.
2012. febr. 1. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!