Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhúzza a barátnőd egy haverja felsőjét, fiúk ez tényleg felháborító?
Ja..és a barárom 24 már. Ő idősebb nálam.
Szerintem sem volt ez ördögi bűn. De érdekes válaszok jöttek azért. Elgondolkodtató. Főleg ez az örök téma férfi nő közti barátság. Lehet ebben nem hisz a barátom? Mondjuk az meg fura lenne,mert sosem állított olyat,hogy ne létezne ilyen,vagy ne bízna bennem.
- Hívd át a haverod, aztán a pasid kérdezzen rá, mi történt. Megnyugszik, ha ugyanazt a sztorit tőle is hallja
- Ne mászkálj fel más pasikhoz, akkor se, haver. Vagy vidd a barátod is, vagy egy barátnőt, így nem kell magyarázkodni
- A pólódra önts mosás előtt egy mosogatószert ;)
A ruhámból nem jött a ki a folt de azért köszi :)
Már talàlkoztak általam. Bemutattam őket egymàsnak,de ezen régen volt. Majdnem 2 éve. Azóta ha talàlkoztak is csak köszönni szoktam egymàsnak. Nem tartják a kapcsolatot. Jobb is így,nem akarok beszédtéma lenni ha nem vagyok jelen ők ketten meg rólam diskuràlnak. Nincsenek titkaim,de akkor is picit zavaró lenne számomra. Ennek ellenére találkozhatnának bàrmikor,nem tilos,de nem kérte a baràrtom,hogy a haverom erősítse meg a történteket.
Fura. Azt sem tartanám kizártnak, hogy valaki felhergelte, ha alapból nem szokott így viselkedni, de ez csak találgatáa.
Ellenben én sem értem a problémát, eléggé túltolta a dolgot, és igen, féltékeny. Pl ha zavarta az ing illata, ami érthető, akkor is lehet normálisan megkérni a másikat, hogy vegye le, zuhanyozzon le, mert frusztráló a dolog. Nem lehet egyébként, hogy csak rossz napja volt, és csak az tört ki belőle?
Nekem ez elég gyerekesnek tűnik. Én pl sokszor vásárolok kifejezetten férfi pulcsikat magamnak, ennyi erővel akkor mindig rám lehetne támadni :D :D
Szerintem a párod rettentő gyerekes és önbizalomhiányos.
És nem kell bocsánatot kérned, semmi rosszat nem csináltál.
Én is volt, hogy elmentem bulizni ismerősökkel, fáztam, és az egyik haverom odaadta a pulcsiját a kabátom alá extrarétegnek, ez korántsem akkor tragédia, mint amekkorának a párod felfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!