Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felhúzza a barátnőd egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhúzza a barátnőd egy haverja felsőjét, fiúk ez tényleg felháborító?

Figyelt kérdés
Leöntöttem olajjal a felsőmet úgy hogy kaptam a haveromról egy ruhát a felsői közül. Sima egyszerű fekete feliratos vastag pulcsi. Mosás után vissza adtam neki. Viszont az nap abban mentem haza a páromhoz aki észre vette,hogy férfi felsőt hordok. Elmondtam neki hogy miért és hogy kölcsönbe kaptam. Mutattam a szatyorban az olajos ruhámat is. Amit amúgy max itthonra tudok csak hordani már. Mindegy is,a lényeg hogy ezen a barátom felhúzta magát és rám parancsolt szinte,hogy azonnal öltözzek át! Utána még azzal is szekált,hogy pasi illatom van. Aztán majdhogynem meglettem vádolva,hogy megcsaltam és a piszkos felsőm csak egy ócska ürügy. Én nem tudtam,hogy ezzel akkora bajt okozok. Ti megértenétek azért a helyzetemet? Vagy a barátomnak tényleg igaza van és ez felháborító? Nem kértem még bocsànatot tőle,hiszen nem tettem semmi égbe kiáltó bűnt.
2017. okt. 28. 23:33
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Ja..és a barárom 24 már. Ő idősebb nálam.

Szerintem sem volt ez ördögi bűn. De érdekes válaszok jöttek azért. Elgondolkodtató. Főleg ez az örök téma férfi nő közti barátság. Lehet ebben nem hisz a barátom? Mondjuk az meg fura lenne,mert sosem állított olyat,hogy ne létezne ilyen,vagy ne bízna bennem.

2017. okt. 29. 00:32
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van férfi barátom, aki közel áll. Semmi bajom az ilyen barátságokkal.
2017. okt. 29. 00:38
 23/28 anonim ***** válasza:
56%
És a barátod ismeri a haverodat? Bemutattad máe egymásnak őket?
2017. okt. 29. 01:09
 24/28 anonim ***** válasza:
17%

- Hívd át a haverod, aztán a pasid kérdezzen rá, mi történt. Megnyugszik, ha ugyanazt a sztorit tőle is hallja

- Ne mászkálj fel más pasikhoz, akkor se, haver. Vagy vidd a barátod is, vagy egy barátnőt, így nem kell magyarázkodni

- A pólódra önts mosás előtt egy mosogatószert ;)

2017. okt. 29. 06:09
 25/28 A kérdező kommentje:

A ruhámból nem jött a ki a folt de azért köszi :)

Már talàlkoztak általam. Bemutattam őket egymàsnak,de ezen régen volt. Majdnem 2 éve. Azóta ha talàlkoztak is csak köszönni szoktam egymàsnak. Nem tartják a kapcsolatot. Jobb is így,nem akarok beszédtéma lenni ha nem vagyok jelen ők ketten meg rólam diskuràlnak. Nincsenek titkaim,de akkor is picit zavaró lenne számomra. Ennek ellenére találkozhatnának bàrmikor,nem tilos,de nem kérte a baràrtom,hogy a haverom erősítse meg a történteket.

2017. okt. 29. 06:55
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Fura. Azt sem tartanám kizártnak, hogy valaki felhergelte, ha alapból nem szokott így viselkedni, de ez csak találgatáa.

Ellenben én sem értem a problémát, eléggé túltolta a dolgot, és igen, féltékeny. Pl ha zavarta az ing illata, ami érthető, akkor is lehet normálisan megkérni a másikat, hogy vegye le, zuhanyozzon le, mert frusztráló a dolog. Nem lehet egyébként, hogy csak rossz napja volt, és csak az tört ki belőle?

2017. okt. 29. 08:00
 27/28 anonim ***** válasza:
69%
Most komolyan, a 23-as válaszomat miért kellett lepontozni? Két kérdés volt benne, nem is vélemény, hogy lehet ezt lepontozni?
2017. okt. 29. 10:27
 28/28 Sunshinedoll ***** válasza:
46%

Nekem ez elég gyerekesnek tűnik. Én pl sokszor vásárolok kifejezetten férfi pulcsikat magamnak, ennyi erővel akkor mindig rám lehetne támadni :D :D

Szerintem a párod rettentő gyerekes és önbizalomhiányos.

És nem kell bocsánatot kérned, semmi rosszat nem csináltál.

Én is volt, hogy elmentem bulizni ismerősökkel, fáztam, és az egyik haverom odaadta a pulcsiját a kabátom alá extrarétegnek, ez korántsem akkor tragédia, mint amekkorának a párod felfogja.

2017. okt. 29. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!