Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felhúzza a barátnőd egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhúzza a barátnőd egy haverja felsőjét, fiúk ez tényleg felháborító?

Figyelt kérdés
Leöntöttem olajjal a felsőmet úgy hogy kaptam a haveromról egy ruhát a felsői közül. Sima egyszerű fekete feliratos vastag pulcsi. Mosás után vissza adtam neki. Viszont az nap abban mentem haza a páromhoz aki észre vette,hogy férfi felsőt hordok. Elmondtam neki hogy miért és hogy kölcsönbe kaptam. Mutattam a szatyorban az olajos ruhámat is. Amit amúgy max itthonra tudok csak hordani már. Mindegy is,a lényeg hogy ezen a barátom felhúzta magát és rám parancsolt szinte,hogy azonnal öltözzek át! Utána még azzal is szekált,hogy pasi illatom van. Aztán majdhogynem meglettem vádolva,hogy megcsaltam és a piszkos felsőm csak egy ócska ürügy. Én nem tudtam,hogy ezzel akkora bajt okozok. Ti megértenétek azért a helyzetemet? Vagy a barátomnak tényleg igaza van és ez felháborító? Nem kértem még bocsànatot tőle,hiszen nem tettem semmi égbe kiáltó bűnt.
2017. okt. 28. 23:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%
Arra próbáltam utalni, hogy gyerekes a barátod viselkedése.
2017. okt. 28. 23:54
 12/28 anonim ***** válasza:
36%
A haverodnál főzőcskéztetek, vagy hol történt az olajjal való leöntés? Mert, ha nála voltatok, akkor valahol joggal rághatott be a barátod. Más esetben alaptalan a vád.
2017. okt. 28. 23:56
 13/28 A kérdező kommentje:
Meglehet! De nem szokott olyan lenni, nem tudom mivolt vele, mintha elgurulna inkább a gyógyszere. Nagyon nem szeretem ha bizonygatnom kell valamit. És neki..pont neki,eddig nem nagyon kellett.
2017. okt. 28. 23:58
 14/28 anonim ***** válasza:
69%

Valamennyire megértem õt (de nem azért mert bizalmatlan). Nekem sem lenne kedvem ölelgetni a pasimat, ha valamilyen ok folytán más nõ parfümét érzem rajta.

Ha leöntöttek olajjal, akkor gondolom egy kis otthoni gyors-zuhany sem ártott volna a találkozás elõtt, s akkor simán át is lehet öltözni. Ez így tényleg fura helyzet.

2017. okt. 28. 23:59
 15/28 A kérdező kommentje:
Hogy értve,hogy joggal?jogos akkor? Bocsánat,de ez nem teljesen értem. Igen,természetesen a haveromnál főztünk,sütöttünk. (A lakásán) Ha találkozunk akkor leginkább nála vagyok vagy csak valahol összefutunk a városban. Beszélgetni szoktunk,főzni,sütni ilyesmi. ( ja amúgy szakácsként dolgozik én meg cukrász vagyok )
2017. okt. 29. 00:01
 16/28 A kérdező kommentje:
A haveromnál történt az eset,onnan egyenesen mentem haza a páromhoz aki már otthon volt. Nem tudtam kikerülni,hogy ne lásson meg más felsőjében. De azonnal mentem zuhanyozni,átöltözni és a ruhát kimostam.
2017. okt. 29. 00:03
 17/28 anonim ***** válasza:
82%

Bocs, de a barátod egy beteges féltékeny hisztérika.

Azon meg nem csodálkozom, hogy itt a gyakorin több hozzászóló még részben védelmébe is veszi, a legtöbb itteni embernek már az is ördögi bűn, hogy másik nemből van barátod. Nemhogy még a lakásán is voltál.

2017. okt. 29. 00:15
 18/28 anonim ***** válasza:
90%

Nem. Tán mentél volna retkesen haza?

Ez egy hülyegyerek.

Sose kérj bocsánatot, ha nem vagy bűnös.

2017. okt. 29. 00:24
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

#17 Ki mondta, hogy ördögi bűn?

Én amúgy nem védem, csak félreolvastam és azt hittem külön a fiú lakására ment abban a pulcsiban, de így ebben a helyzetben már világos (amúgy nekem szokatlannak hangott, hogy 20 évesen vagytok összeköltözve, emiatt értettem félre).

2017. okt. 29. 00:26
 20/28 A kérdező kommentje:

2 éve vagyunk együtt 8 hónapja hogy összeköltöztünk,de már nála élek vagyis együtt élünk egy fedél alatt. Albérletben.

Remélem így tiszta,nem írtam le sok mindent kiegészítésképp a kérdés alatt..bocsi :)

2017. okt. 29. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!