Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felháboritó!? Vagycsak én érzemígy?
Szóval 20 éves vagyok eddig 2 kapcsolatom volt most benne vagyok a 2.-dikban. Az 1. barátom kedves és mindig figyelt rám imádtuk egymást. ( a mostanitis :) ) De ő minden reggel elkisért és értemis jött iskolába hol gyalog hol kocsival.. És én ezt figyelmességnek vettem! És ez elég romantikusvolt számomra.. De a mostani fiúk annyira parasztok!:@ Elvárják,hogy én menjek utánuk a névnapomat elfelejtette....=/ Most én nem a párom lejáratásának a vitáját akarom meghozni de ti is ígyvagytok ezzel? Vagycsak én? A mostani világban ennyire törődötlenek lettek a férfiak? :o (tisztelet a kivételnek!)
20/l Nemet és kortis.:)
Akad ilyen is olyan is.Nem minden ember,férfi egyforma:)..Én az első pasidhoz sorolnám magam amúgy:):D
F/17
hát nem tudom... nekem is volt egy exem, aki minden reggel elkísért, meg elém jött. engem egy idő múlva idegesített rohadtul. mindig ott volt, ahol én. szóval ezt embere válogatja.
ha meg bajod van a barátoddal, mond el neki(pl hogy elfelejtette a névnapod, ebben igazad van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!