Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meggondolta magát vagycsak elbizonytalanodott?
Szóval,van egy fiú akit kb egy hónapja ismerek.Elöször csak msn en beszéltünk aztán mondta hogy találkozzunk.örültem neki hogy eztmondta mert nagyonszimpatikus volt szooval találkoztunk.Nagyon jóléreztük magunkat és elkezdtem iránta érezni valami komolyabbat amit nemigazán tudok megfogalmazni.Eztuán csak msn en beszéltünk elég sokat bókolt de neki a személyisége alapból ilyen.És tegnap megint találkoztunk:Dnagyon jó volt vele egész nap együttvoltunk...és este felhozta a témát hogy holisálunk mimost.Eléggé meglepett a dolog mert nemhittem hogy lehet valami köztünk és elkezdte mondani hogy nagyonjólenne ha lennevalami...erről kb 2órát beszélgettünk végülis mindent elmondott amit érze és én is.de a végén mégis úgy zártuk le a dolgot,hogy "én nagyon bírlak!"és hogy maradjon is így.És ez eléggé furcsavolt mert elötte ott mondta hogy akarta hogy legyen valami.
Szerintetek ezzel a mondatával azt jelezte hogy meggondolta magát? vagy nemértem:(
bocsi hogy ilyenhosszú.
kort és nemet is írjatok légyszi.
"kort és nemet is írjatok légyszi." - ti is! :D
Valószínű, hogy mindketten bizalmatlanok vagytok kicsit és jobban féltek az elutasítástól, a bukástól. Ez normális. Tegyétek túl magatok ezen, és onnan jobban fog menni a kapcsolat. Biztos mindketten akartok valamit a másiktól, különben idáig sem jutottatok volna el. Érdemes még energiát tenni bele, hátha kijön belőle valami jó. Ha mégsem, akkor is jó lesz tapasztalatnak. Szerintem.
42/F
kort és nemet te is írhatnál (najó a nemet kitaláltam azért, kapok + pontot? =))
Hát azt, hogy meggondolta magát vagy sem, szerintem senki más nem fogja megmondani neked, csak a gyerek maga. Próbáld meggkérdezni tőle, hogy akkor most mi is a szitu, mert te nem nagyon érted. (a lány nem érti meg a fiút, nem fordítva szokott lenni?) Velem is volt hasonló tavaly, csak nekem kb 400km-t kellett utaznom, hogy találkozzak vele és annyi volt a válasz, hogy túl messze lakok ez így nem működhet... képzelheted 800km csak úgy...
Na de azért sok sikert hozzá, remélem összejön a dolog =) (ha te is akarod)
18/F
Igen igazatokvan ezt kihagytam 15/L:)
köszönöm szépen a válaszokat!!
Utolsó válaszoló nemigazán merem megkérdezni tőle hogy akkor most mi a helyzet mert nemértem,szerintem nem akar róla beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!