Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meggondolta magát? Vagy mi a baj?
Figyelt kérdés
2 hete majdnem lefeküdtem a barátommal (nem volt óvszer)
azóta alig beszélünk..már nem akarja? én még szűz vagyok.
Köszi a válaszokat!
2011. szept. 22. 17:18
1/10 anonim válasza:
Elég egyértelmű nem? Csak lefektetni akart, miután nem jött össze, mehetsz a levesbe.
2/10 anonim válasza:
Húúú de ideges lettem. Ha megadod az elérhetőségét, eskü megverem neked! :P
Ez a pasi egy PESTIS!!! Hagyd el olyan gyorsan amilyen gyorsan csak tudod!!! Hány éves vagy amúgy?
Komolyan mondom, hogy hagyd a p*csába. Most nem látod, de majd később mikor már késő lesz, látni fogod...
3/10 anonim válasza:
Én is így jártam, mint Te azzal a különbséggel, hogy és sokkal messzebbre mentem vele... úgy, de úgy haragszom és SZÉGYENLEM magamat amiért ilyen hülye voltam...! Ne jus a sorsomra.
4/10 A kérdező kommentje:
4 hónapja vagyuk együtt..már volt petting többször is,de azt mondta hogy nem akarja a szexet erőltetni.Csak ha én is akarom. A koromat inkább nem árulom el :P Maradjunk annyiban hogy nem vagyok olyan fiatal.
2011. szept. 22. 17:37
5/10 anonim válasza:
Mért nem árulod el? Nem vagy túl fiatal?? 16 vagy?
6/10 anonim válasza:
Köszi kérdező, de a lényegen nem változtat. 4 hónapig húzva volt,hogy megdugjon egy szűzlányt,aki az utolsó pillanatban visszatáncolt. Nos... mész a levesbe.
7/10 A kérdező kommentje:
óóó ha még 1x annyi lehetnék..:)
2011. szept. 22. 17:49
8/10 A kérdező kommentje:
nem táncoltam vissza,ez egy hülye helyzet volt,de akkor,ott úgy tünt hogy nem lesz belőle ekkora "probléma"
2011. szept. 22. 17:51
9/10 anonim válasza:
Az volt vagy nem, a lényegen nem változtat. Ha majd megtörténik, elég valószínű hogy dobva leszel. De a te döntésed. Írta már az előttem szóló, hogy ne ess az ő hibájába.
10/10 anonim válasza:
Szerintem megunta a várakozást. :\
Ne haragudj,egyetértek a többiekkel.
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!