Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem hívott, meggondolta magát? Mi történhet?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki tetszik és akinek azt hiszem én is tetszem, már úgy kb. fél éve voltunk egy közös kiránduláson ott megcsókolt és egész jól elbeszélgettünk. Most 2napja elkérte a telefon számom egy másik sráctól és irt smst. Nagyon boldog voltam! Most is kancsintgat és integet az autóból, az után nem írt, nem hívott. Mit jelenthet? Számíthatok esetleg rá? Ő 23éves és én 15! Segítsetek lécci!
2009. máj. 22. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet. A srácokon kiigazodni. Még várj pár napot, ha jelentkezik, akkor Ok. De ne várj rá túl sokat!
2009. máj. 22. 21:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem meg vigyázz, mert kihasználhat, és játszadozik
2009. máj. 22. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!