Jól gondolom, hogy a 18 éven felüli szűz lányokat kerülni kell, mint a rossz pénzt?
Szerintem szánalmas férfiutánzat vagy.Vagy még az sem.
Azt hiszed te vagy a nagyokos kiskirály?Azért mert minden nőt meg akarsz fektetni, és valaki ellen merészel ennek állni? Röhögnöm kell.Mennyi idős vagy egyáltalán? Érzelmi intelligencia meg nuku.Meg ez a beszólás: anyukátok nevelt fel?Csak nem komplexusod van?Szűz lánynak több esze van,hogy neked adja magát.Hála az égnek.Nehogymár te szabd meg valakinek,hogy mikor kezdje a szexuális életét.Aztán meg abba is beleszólnál,hogy mit hogyan csinál? Semmi közöd hozzájuk.Kerüld őket.Jobban járnak.
Kedves Kérdező!
A te stílusod minősíthetetlen, a hozzászólásaidból meg kitűnik, hogy az érzelmi intelligenciád a nullával egyenlő. Ha szerinted egy kapcsolat a szex körül forog, akkor keress magadnak olyan lányt, aki szintén így gondolkodik, de hogy jössz Te ahhoz, hogy más emberekről akik eltérően gondolkodnak mint Te és más erkölcsi értékrenddel rendelkeznek, lealázóan beszélj. És még te vagy felháborodva, hogy 4 hét után, ami semmi idő, a lány nem volt hajlandó veled lefeküdni, amikor lényegében Te csak arra hajtottál, hogy meglegyen. Van aki nem fekszik össze mindenkivel, és csak azzal akar testi kapcsolatot kialakítani, akibe szerelmes, és megbízik benne, így ezzel is egy magasabb szintre emeli a kapcsolatukat. De neked ezekről a dolgokról fogalmad nincsen, hiába is ír neked bárki, úgyis csak a saját hülyeségeidet írod és hangoztatod.Remélem soha nem találkozom ilyen emberrel mint Te!
Te idétlen kérdező!!!
Képzeld, én 20 éves voltam amikor leveszítettem a szüzességemet! A fiúval akkor 1 hónapja jártam, mikor megtörtént és képzeld: örült neki hogy szűz vagyok és becsült mert nem ment át rajtam a fél város, és nem feküdtem le csak azért valakivel hogy azt mondhassam már nem vagyok szűz! És igaz, való igaz, rohadtul kívántam már a szexet előtte, de akkor sem akartam olyanvalakivel lefeküdni akit nem szeretek és nem bízom benne igazán!
Nem bántam meg hogy eddig vártam és a barátom sem! Imád a mai napig és én is őt! Minden téren, mindenhogy! Ő nem volt olyan barom mint te, hogy csak a szexre hajtott! Az isten kíméljen midnen lányt oylan pasitól mint amilyen te vagy! Igazuk van az előttem szólóknak: ha nem akarsz szűz lánnyal foglalkozni akkor keress egy midnenre kapható kis ribit, de akkor sincs jogod ahhoz, hogy leszóld a szűz lányokat csak azért meg szüzek!!! Te nyomorék.
Üdv, bunkókám(kérdező)!
Én egy 17 éves szűz lány vagyok, és nem a nagymama szövege miatt, hanem mert nincs egy értelmes pasi sem, akinek odaadnám magam. Nem félelemből nem d*gtak még meg, hanem mert a legtöbb hím úgy gondolkodik, mint Te...Hogy a szűz lányok szexuális analfabéták...De kérdem én, hogy ne lenne szűz, ha nincs egy értelmes egyén, aki megfektesse?Egy ÉRTELMES!!!Te nem vagy az...És...Aki már nem szűz lány, az is volt valaha szűz...mindenki ugyanonnan indul...a kérdés az, milyenek az igényei. Aki veled egy ágyba fekszik, nem hinném, h nagy igényei, nagy elvárásai lennének egy hímtől...
Üdv, remélem csak kurv@kkal fogsz összefeküdni, akik olyan tágak már, h egy ló elfér bennük...!!!
78% Nem csak a szexre hajtok. De elvárom, hogy meglegyen. Ez a kapcsolat próbája! A szex az alap, utána még bizonyítania kell a lánynak, hogy személyiségben is rendben van. Ha valaki erényt csinál abból, hogy a saját ösztöneit elfolytja és nem fogja fel, hogy a szex mekkora erő/boldogságforrás a mindennapi életben azt csak sajnálni tudom. Biztos vagyok benne, hogy akkor is jó lett volna a barátoddal, ha előbb fekszetek le egymással, csak ilyenkor utólag jó ezzel dobálózni. Az egy hónap egyébként még pont, hogy tűrhető, számomra belefért volna, hogy addig várjak vele.
A többieknek meg azt üzenem, hogy aki a szexnek nem adja meg a kellő tiszteletet (magyarán nem folytja el), az a szememben egy senki! Az ember alapvető természete szexuális, aki ezt tagadja az magát sem ismeri, és az emberiség szégyene. Egy birka! Ez a véleményem.
Kedves 17 éves! Én teljesen értelmes vagyok, talán túlságosan is. Ez a bajom. Ha primitív lennék, nem gondolnék bele, hogy milyen gusztustalan a csajoktól, ha húzzák az ember fejét!
Velem egyébként senki nem járna rosszul, csak ő is feleljen meg a mércének! Az a baj, hogy úgy kezelitek magatokat, mint valami Istennőt, csak mert pinátok van! Bocs a dugás az alap, és utána ha normális vagy, akkor együttmaradhatunk. Ennyi.
Nem tudom te ezt honnan szeded, hogy a dugás alap, szerintem az az alap hogy együtt vagyunk és szeretjük egymást és utána szexelünk.
És te kezeled magad istennek, nem veszed észre? A te elméleted szerint megfekteted a csajt és ha majd megfelel a mércédnek te majd nagy kegyesen eldöntöd lesz-e tovább vagy sem, ez tényleg ez aztán a gáláns úriember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!