Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jól gondolom, hogy a 18 éven...

Jól gondolom, hogy a 18 éven felüli szűz lányokat kerülni kell, mint a rossz pénzt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy az ilyen az egy érzelmi-szexuális analfabéta.
2010. ápr. 8. 01:12
 171/179 anonim ***** válasza:
100%

Az vagyok, akit olyan aranyosan leszóltál, mert nem baszta meg a barátnőjét.

Hát tudod a szüleimnek nincs igazán beleszólása abba, hogy mit csinálok a barátnőmmel. Nem is beszéltek se le se rá semmire. Nevetséges, amikor azzal jössz, hogy "anyukád biztos azt mondta...". Elmondom, hogy az hogy fejben kell érettnek lenni az én kis fejemből pattant ki és őszintén szólva te nem tűnsz még annyira érettnek sem mint én, akárhány nőt (gondolom többnyire a qrvákat szereted) fektettél meg. Többet nem hiszem, hogy írok ide, ugyanis értelmetlennek találom, hogy írjak neked, főleg, ha úgy reagálsz, hogy ez meg ez vagyok, meg hülye és így kéne meg úgy kéne csinálnom.

Hál' istennek az én életem és sehol nem vagy benne.

2010. ápr. 11. 19:11
 172/179 anonim válasza:
83%

15:56-os vagyok.

Nem, te valamit nagyon nem értesz itt. Attól, mert még valaki szűz, nem ítéli el a szexet (jó, ne apácákra gondolj)

Képzeld én is szűz vagyok és 16 éves fiú, akinek már több, mint 1 éve van szinté szűz barátnője. Nehogy azt hidd, hogy nem vágyunk egymásra. De, igenis vágyunk és egyikünk sem ítéli el a szexet. Jogos a kérdésed, hogy akkor miért nem csináljuk? Elég érettek vagyunk testileg persze, de szexnek nem akkor kell kezdődnie, amikor testiekben kész vagy rá, hanem akkor lehet egyáltalán szó róla, ha ott felül, a fejedben kész vagy rá. És miután ez a kettő megvolt, akkor inkább szép lassan kell megismerni a másik testét, úgy mennyivel "izgalmasabb" (bocs, nemtok jobb szót hirtelen) Kissé nehéz megfogalmaznom neked, hogy miért nem szexeltünk eddig és miért nem fogunk még egy-két évig valószínűleg, mert te csak a szexben hiszel, annak élsz, azt tartod a központnak. Na, mi a szerelmet tartjuk a központnak. Aminek velejárója a szex, de egyáltalán nem az alapja!

erre az én válaszom

picit egyetértek a kérdezővel

de csak abban hogy a sex fontos csak is ennyiben másban nem

neked barátom meg közlöm a jó szex a kapcsolat alapja

ha a szex nem jó előbb vagy utóbb a kapcsolat szétmegy

de ez is csak részben igaz

ha a szex nem működik tökéletesen a kapcsolat tuti bukta

ha a szex szuper persze akkor is szét mehet

de szex nélkül game over

előbb vagy utóbb valaki felszúrja a csajod mert te mulya vagy ez tuti

amit te leírtál az csak addig működik így amíg midkét fél

kíváncsisága 50-50% idáig megy el de ha te vagy ő csak egy picit is többet akar a másiknál 51% akkor vagy farkal vagy farkalják ez lesz a vége és nem vár a másikra!

2010. ápr. 11. 22:35
 173/179 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked könyvet kéne írnod: A tökéletes nő, testi, lelki, szexuális, társadalmi és szociális jellemzői, avagy a többszörös Nobel-díjas Monica Bellucci

Egyébként nem hiszem, hogy valaha is találni fogsz magadnak "normális" nőt, ha nem engedsz a feltételeidből (amik mellesleg nem enyhén túlzóak). Másrészt azt még nem igazán részletezted, hogy TE, mit teszel le az asztalra egy kapcsolatban, azon kívül, hogy mekkora egy "csődör" vagy...

És nem hiszem, hogy az ember ha 18 éves koráig nem veszti el a szüzességét, akkor automatikusan aszexuálissá válik. Még igazából éretté sem. Ahogy Te sem 23 éves korodra.

2010. ápr. 12. 00:25
 174/179 anonim ***** válasza:
Kérdező. Megkérdezhetem hogy most van-e bartánőd? Illetve hogy hány barátnőd volt? Miért lett vége a kapcsolataidnak? Milyen emlékeket hagysz magad után a csajokban akikkel dolgod volt?
2010. ápr. 13. 11:17
 175/179 anonim válasza:
100%

Végig olvastam az egészet. Fárasztó vagy.

A testi-lelki egység már a fülemen folyik ki.

Nem véletlenül találták már ki, hogy mondjuk azt, hogy lehet szexelni, és lehet szerelmeskedni.

Van különbség. És akármilyen hihetetlen sok lánynak a lelki egység onnantól kezdődik, hogy ismeri már a másikat, tudja, hogy megbízhat benne, és szerelmes az illető fiúba. És vkit megismerni v valakibe beleszeretni nem egy hónap, ha pedig ő ehhez köti a szexualitását, akkor nincs mit tenni, v elfogadod, v keresel mást. A szűz lányok pedig legtöbbször jó esetben így gondolkoznak. Az pedig, hogy 18 évesen még szüzek, talán épp a korábbi érettlenségüknek tudható be, hogy nem érezték még felnőttnek magukat, hogy szexuálisan is aktívak legyenek. Mikor elérkezettnek látják az időt, és megtalálják a megfelelő férfit, akkor ők is ugyanannyira lehetnek majd fadarabok v Monica Beluccik az ágyban és az utcán. A nőiesség korántsem a szüzesség elvesztésének, sokkal inkább a felnőtté érés jele. Ahogy a férfiasság sem azon múlik, hogy hány "punit" láttál és próbáltál fel 18+.

A rossz tapasztalatodról, aminek hála kiírtad ezt a kérdést, az a véleményem, hogy mindketten helyesen döntöttetek. A lány azért, mert pont egy olyan embert szűrt ki, akinek ő sajnálta volna odaadni a szüzességét, te pedig mert neked nem megy szex nélkül a kapcsolatépítés. De sztem ezzel a gondolkodással sok értelmesen gondolkodó lánytól "esel" el.

El tudom képzelni, hogy te ugyanúgy meg tudod találni az érzelmi értelmet egy kapcsolatban, mint akárki más, csak szükséged van a hozzávezető úton a testiségre is.

Viszont észrevehetnéd, hogy ahogy te is bizonyos tulajdonságokat értékelsz lányokban, mások is hasonlóan keresik a megfelelő lányt maguk mellé (és nem csak alá), és ahogy a válaszokból is kiderült, sokan a szüzesség megtartását is értéknek tartják. Egyébként nézz meg néhány felsőbb éves volt "szűzk*rvát" az orvosiról, valószínűnek tartom, ma már ők sem várnak olyan sokáig az első alkalommal.

Amúgy meg szimplán hímsoviniszta vagy. Kicsit körbenézel a világon, láthatod, hogy a nők még sok helyen nincsenek elismerve mint teljes jogú ember, márpedig az a normális. Fogadd el, hogy a nők nem férfiak és a férfiak nem nők, más igényeik vannak, és amikor téged visszautasítanak egy hét után, akkor ne a saját szemszögedből próbáld megközelíteni a döntésük okát.

Nekem nem derült ki, hogy te miért is vagy olyan különleges és egyedi egy nő számára. Nem magad számára, hanem egy nő számára. És itt körbeértem, pampogtál a testi-lelki egységről, de köze nincs ahhoz, amit te adni tudsz egy hét/hónap után.

2010. ápr. 14. 01:36
 176/179 anonim válasza:
100%

Gyakorlatiasabban megfogalmazva, a nőknek az kell, amit te nem szeretsz csinálni, az hogy udvaroljanak nekik, kényeztessék. Ezen nem kell csodálkozni, mindig annak jut a több munka, aki jobban akarja azt a vmit, jelen esetben a szexet. Állatvilágban is mindig előbb körüludvarolják a kiszemelt nőstényt, mielőtt a lényegre térhetnének, pedig elég egyértelmű, mi lesz belőle, ha a nőstény már elfogadta a hím közeledését. És náluk nem igen lehet a nálunk ismeretes szerelemről beszélni.

Mondhatjuk, hogy embereknél is csak az agy felépítése, a hormonok a befolyásolói a "kapcsolat" kimenetelének, de megvannak a törvényei. Te mondtad, a szex játék, játszani kell, hát az ahhoz vezető út is az, ha nem vagy hajlandó elfogadni a játékszabályokat, akkor lehet, hogy nem a neked legjobban tetsző színű, formájú, génállományú nőstényhez jutsz.

2010. ápr. 14. 01:52
 177/179 anonim ***** válasza:
100%
Hála Istennek mostmár befogta a száját és nem locsog itt a hülyeségeiről. "lekopogom"
2010. ápr. 16. 09:22
 178/179 anonim ***** válasza:
Hu hát ez nagyon érdekes kis téma:)Kicsit ki vagyok akadva...18 épp elmúltam , mikor elvesztettem a szűzességem, de akkor már 1,5 éve jártam a párommal szóval a kedves kérdező gondolom máglyára raknaxD Nem húzni akartam csak szimplán féltem az elsőtől, a fájdalomtól, idegen volt az új helyzet, de a párom nem is erőltette soha, és már 5 éve vagyunk együtt és nagyon jó a sex:D Nekem a sex csak egy forma amivel kifejezem hogy mennyire szeretem egy időtöltés amit együtt élvezünk...de épp ilyen a kirándulás a mozi a tánc a vidámpark egy beszélgetés egy romantikus vacsora..minden pillanat amikor velem van..az hogy ki mikor kész a sexre az ő dolga, én nem visszatartottam magam(petting amugy volt) csak megvártam míg biztosan akarom, mikor semmi nem tarthat vissza attól hogy vele legyek...az hogy úgy beszélsz egy kapcsolatról mint egy befektetésről nagyon érdekes, én azért voltam vele mert élveztem a társaságát és nem azért hogy szexuálisan kielégítsen, akkor járhatnék egy vibrátorral is..számomra szüzesség annyit jelent még nem kész a sexre vagy nem talált még olyan párt akivel szívesen tette volna, akkor meg minek csinálja??a sex csak egy időtöltés, nem azt mondom fontos, és ha szar rámehet egy kapcsolat, de egy jó sex nem is tart össze egy szar kapcsolatot...
2010. ápr. 16. 23:17
 179/179 anonim válasza:
100%
Te NEM VAGY TELJESEN ÉP_ELMÉJŰ haver..:) Ennyire állat nem lehetsz..csak azért mert valaki 18 év felett SZŰZ, az gyenge, meg ba_rom? Jézusom, már ne is haragudj de meg kell hogy kérdezzem. tehát, hogy is jutottál erre a 'merőben helyes' következtetésre? Tán végigjártad az egész világot, és ismered mindazokat a lányokat akik 18 évesek múltak és szüzek? Nem vagy ép_elméjű, vagy fü.ves cigit szívtál vagy én nem tudom, de k_rva gyorsan változtass eme remek hozzáállásodon :D
2013. dec. 2. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!