Batánőm nagyon nehezen élvezi ha ujjazom. Még szűz és
nagyon nehezen tud ellazulni és így nemkellemes neki.
Szeretnénk pettingelni h ne legyen olyan rossz az 1. de
így eléggé gáz mert még így is nagyonfáj neki. Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
2008. aug. 25. 21:45
1/7 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit hanyagold az ujjazást, csak simogasd a csiklóját. Amikor már látod, hogy jó neki, akkor néha néha dugd be az ujjad, de ne ujjazd folyamatosan. Így talán kicsit oldódni fog, nem a fájdalomra fog figyelni, hanem "csak" élvezi, amit csinálsz.
2008. aug. 25. 21:52
2/7 anonim válasza:
Ismételgessétek a dolgot, hogy megszokja a helyzetet. Azért görcsöl, mert nincs hozzászokva, hogy meztelen legyen egy fiú előtt egy ilyen helyzetben. Meg eleinte az is egy furcsa érzés, hogy mocorog benne valami.
Kézzel ne közvetlenül magát a csiklót ingereld, az a legtöbb lánynak túl durva érzés, inkább a bőrén keresztül. Közvetlenül csak nyelvvel, de azt is óvatosan.
2008. aug. 25. 21:58
3/7 anonim válasza:
én már tizenéve szexelek de még most sem élvezem - egyszerűen nem és kész - pedig amúgy minden jóban benne vagyok
szerintem ne erőltesd, próbáljatok ki mást, orális szex, vagy csak a csiklóját izgasd, stb.
2008. aug. 25. 22:06
4/7 anonim válasza:
Probälkozzatok majd jo
Lesz az ugyis talän jobban kinyilik neked 1diszko utän kicsit ittasan lehet jobban benedvesedik aztän jobban felmegy az ujjad de ha mär jol felmegy hasznälj 2 ujjat had täguljon aztän 3 ujjat had élvezze
2008. aug. 25. 23:02
5/7 anonim válasza:
Nem tudom ki volt az előttem szóló de ennél undorítóbbat ritkán látok leírva.Sajnos vannak ilyen pasik.Csak egy futó numerát akarnak,és ha nem elég a "csáberejük" leitatják a csajt,hisz tudják:csak így van esélyük náluk:) Aztán azt hiszik,minél több ujjuk van benn,mi annál jobban élvezzük.Hát nem!Visszatérve a kérdéshez:lehet,hogy nem képes hüvelyi orgazmusra,és esetleg ha már túl lesztek pár aktuson akkor rádöbben,hogy közben a csiklóját kell izgatni,hogy élvezze a dolgot.Van ilyen sajnos,én sem vagyok képes a hüvelyi orgazmusra.
2008. aug. 28. 23:30
6/7 anonim válasza:
szerintem most egy idejig nem ujjazd mer akkor szerintem nincs még felkészülve a nemi életre én is vagyok vele beszélni lehet rolla de megtenni nem mert ha nincs felkészülve rá akkor kár eröltetni
2008. aug. 30. 12:38
7/7 anonim válasza:
Szerintem simogasd vagy nyalogasd a csiklóját..szerintem az ujazás nem tágít semmit!!!a hüvely tágulékony ujjazás után összeszükül..nem lesz tágabb az elsőnél attól...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!