Tényleg rossz a szűz pasikkal a szex? Ha igen, akkor miért?
Figyelt kérdés
2010. aug. 7. 22:06
1/17 anonim válasza:
Talán azért, mert ők még gyengéden csinálják, óvatosan, figyelnek a partnerre, de nem értem miért lenne rossz.
2/17 anonim válasza:
Mert nem csak magadra kell figyelni...
4/17 anonim válasza:
Cerintem rocc lehet a cex cűz facikkal!
5/17 anonim válasza:
Nem rossz. :)
Csak tapasztalatlanok, segíteni kell őket. Esetleg elsőre hamar elmennek, de lehet újra próbálkozni.
6/17 anonim válasza:
Én jó tanárnő lennék, nekem bejönne. :))
8/17 anonim válasza:
Előzőbarátommal mindig nyíltan beszéltünk a szexről.Számomra egyértelmű volt hogy volt már lánnyal.Így mikor először lefeküdtünk nem járt olyasmi a fejemben hogy ő szűz,és irányítanom kéne vagy tanítani.Teljesen jól éreztem magam vele.Aztán másnap beszélgettünk róla,és kiderült hogy neki én voltam az első..aztán végigfuttattam mindent az agyamon..hogy mi történt..hogy történt az egész aktus..nem mintha sok sráccal feküdtem volna le,de énaztmondom hogy nem rossz szűzpasival a szex.:)
9/17 anonim válasza:
Amúgyis csak elsőnek szűz, másnapra már nem :D
10/17 anonim válasza:
Sztem jobb lehet a szűz mert az gyengéd aranyos, sokkal jobb is lehet mint egy casanovával!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!