Már 1 éve járunk a barátommal, én még szűz vagyok (17 éves) és le szeretnék feküdni vele, de nem szeretném ha neki "rossz"lenne! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
tudom hogy én vagyok a lényeg,de mégis...mit tegyek???
lécci ne azt mondjátok hogy majd ösztönösen...
2008. okt. 24. 12:44
1/4 anonim válasza:
előjáték:):D:D és mivel szűz vagy én javaslom h te légy fölül mert akkor nem fog(nekem úgy nem fájt)fájni mert te döntöd el mikor menjen be. Hát elsőnek szépen lassan mozogj és rakja a derekadra a kezét ezzel ő is tud irányítani, és te is látod milyen tempó jó neki vagy neked :)
2/4 anonim válasza:
Nyugi, nem lesz neki rossz, és azon kell lennetek, hogy Neked se legyen az! Ne siessetek el semmit, se magát az első alkalmat - előtte legyen sokszor petting, egymás kielégítése másképp, hogy szokjátok egymást- és ha odakerül a sor, akkor se siessetek, legyen hosszú, akár több órás előjáték, és nem katasztrófa, ha akkor nem jön össze, hanem majd legközelebb! Nem lóverseny! És jó, amit előttem írtak, próbálj felül lenni és irányítani, ahogy érzed! Ez a barátodnak is jó lesz.
3/4 anonim válasza:
Hu hát nem tudom..nekem pont hogy alul volt jómert nagyon féltem..és nem tudtam volna felül mit tegyek:D ha már a barátod tapasztaltabb szerintem ezt hagyd rá...és ne félj tuti élvezni fogja:)
4/4 anonim válasza:
ha te vagy a lány akkor max neked lehet rossz 18/F már volt pár alkalom és mondta 1-2 csak h neki nem esett jól de nekem azok is jók voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!