Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jól gondolom, hogy a 18 éven...

Jól gondolom, hogy a 18 éven felüli szűz lányokat kerülni kell, mint a rossz pénzt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy az ilyen az egy érzelmi-szexuális analfabéta.
2010. ápr. 8. 01:12
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/179 anonim válasza:
82%

Szija!

18 éves lány vagyyok...Szűz.de szerintem megvan az oka hogy az maradtam-.-" nemtudom mért kell így gondolkodni...

Csak tud...Szerintem azután hogy meghalt a barátod, 3 év járás után...neked sem lenne kedved lefeküdni rögtön mindenkivel-.-"

2010. ápr. 8. 15:29
 82/179 anonim ***** válasza:
79%
Vigyázz 18 éves lány mindjárt leoszt majd a kérdező hogy 3 évig jártatok és nem volt szex és hogy te most mekkora analfabéta vagy... De ne hallgass rá!
2010. ápr. 8. 15:32
 83/179 A kérdező kommentje:
Sajnálom a barátodat, de az élet megy tovább. Azzal nem segítesz már rajta, hogy nem fekszel le senkivel. És főleg magadon sem. Nemhiszem, hogy a barátod ezt akarná...
2010. ápr. 8. 15:36
 84/179 anonim ***** válasza:
86%

"2 hét után ha lefeküdt volna velem, nekem sem lett volna semmi gondom. Sajnos ahogy a történeteket hallom ez a ritkábbik. Az első hétben még lelkes voltam. Megbízhatott volna bennem. :D De ő magában sem bízott"

Egy egész hétig lelkes tudtál lenni? Gratula. Csak a f@szod állt addig, hidd el. Keress prostit, nő nem való neked.

2010. ápr. 8. 15:40
 85/179 anonim válasza:
100%

válasz a kérdésedre:

Nem!nem gondolod jol...-.-`

És azért elég fax vagy...:S

hidd el 18 évesen is meglehet a kíváló ok h ne feküggy lemindenkivel.Am meg jól teszik azok akik nem fexenek le veled mert egy igazi tahó vagy, aki csak a saját igényeire tud gondolni.És te vagy az érzelmi analfabéta, mert ha szerecc valakit gondolom akkor fexel le vele...-.- de ez nálad lehetetlen, mivelhogy a szeretetre megértésre eggyütérzésre képtelen vagy!

Hozom a puskát-.-

2010. ápr. 8. 15:43
 86/179 anonim ***** válasza:
100%
Magadat kellene csiszolni de nagyon.Kétlem,hogy bárki is megmaradna melletted.Neked meg a nőket kellene előbb tisztelni megtanulni.Meg a szabad akaratot.Nem itt fröcsögni a h.lyeségekkel.
2010. ápr. 8. 15:43
 87/179 A kérdező kommentje:
Khmmm... Megtanulni tisztelni a nőket? És ki tiszteli a férfiakat ember? Nézzél körül! Semmi más nincsen csak a nők tisztelete! Építsenek csak karriert legyen nemi egyenlőség, nehogymár főzzön meg takarítson egymaga, DE azért nyisd ki előtte az ajtót, fizesd ki a számlát és várjál a szexszel! Miről beszélünk ember? Ez az egész világ a nők kénye kedve szerint lett berendezve. A férfiakból puhány senkik lettek, mert mindenki az anyukája nevel fel. Cserébe mit kapsz a nőtől? Elárulom: Semmit. Se szexuálisan nem érettek, se érzelmileg, dolgozni igazából nem akar, mert az nem sikk. A mostani lányok már gyakorlatilag semmit sem tudnak. Mire fel tiszteljem? Bocs, de te csak az anyukádnak akarsz benyalni mert senki nem volt, aki megmondja, hogy mit jelent férfinak lenni! Ez a véleményem erről. Azt tisztelem, aki letesz valamit az asztalra. Azért, mert valaki puncival jön a világra és elől hátul mindenki kinyalja a s*ggét, azért nem.
2010. ápr. 8. 15:52
 88/179 anonim ***** válasza:
60%
Te egy érzelemmentes tuskó vagy! Amúgy hány éves vagy?
2010. ápr. 8. 15:59
 89/179 anonim ***** válasza:
75%
Ez tiszta himsoviniszta szöveg. Mellesleg meg ha ennyire utálod már a nőket meg igy beszélsz akkor inkább keresd pasik társaságát...
2010. ápr. 8. 16:00
 90/179 A kérdező kommentje:
Gyökerek! 23 éves vagyok. Inkább a nőknek lenne ideje felfogni, hogy nem kaphatnak meg alanyi jogon mindent. Sőt inkább nektek kéne nem benyalni nekik folyamatosan. A férfiak hibája, hogy a nők így el lettek kapatva. A sok lúzer csinált ilyen őrült helyzetet.
2010. ápr. 8. 16:03
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!