Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jól gondolom, hogy a 18 éven...

Jól gondolom, hogy a 18 éven felüli szűz lányokat kerülni kell, mint a rossz pénzt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy az ilyen az egy érzelmi-szexuális analfabéta.
2010. ápr. 8. 01:12
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/179 A kérdező kommentje:
Ha mindenki így gondolkozna, ahogy én, akkor végre fejlődnének a csajok, és nem állnának meg agyilag egy 12 éves gyerek szintjén. Le kéne tenniük vmit az asztalra, nem úgy mint most.
2010. ápr. 8. 14:38
 72/179 anonim ***** válasza:
100%
mit kéne letenniük az asztalra??? :DD
2010. ápr. 8. 14:43
 73/179 anonim ***** válasza:
100%
Magukat, szétterpesztett lábbal :D :D kérdező elmélete szerint gondolom:D
2010. ápr. 8. 14:49
 74/179 anonim ***** válasza:
100%
ja, igen, igen.. hát, csakis. meg persze sose pár kg plusszal, mindig 1 tonna sminkkel, és csakis drága cuccokban, és naná, h gumi nélkül :DD szánalmas. :DD
2010. ápr. 8. 14:50
 75/179 A kérdező kommentje:

Mondjuk értelmes beszélgetőpartner, tud főzni, utánaolvas komolyan olyan dolgoknak, amikben jónak kéne lennie. pl.: Párkapcsolat, szex (nem a Cosmóból). Megtanulja, hogyan sminkelje ki magát, ha értelmiségi. Ha meg ribanc, akkor értelmet szív magába. Megtanul felelősséget vállalni a tetteiért, és felfogja, hogy áldozatokat kell hozni, ahhoz, hogy utána még jobb legyen (ergo szexel azért, hogy átélje a testi-lelki egységet). Magyarán tisztában van saját szexuális természetével, és tesz is azért, hogy ez kivirágozzon. Fejleszti magát. Hirtelen ennyi jutott eszembe, de még hosszan bele lehetne bonyolódni.

Az a baj, hogy most repül a sült galamb a csajok számára és erről főleg a puhap*csű férfiak tehetnek! Mert minden vonatkozásban benyalnak nekik, meg úgy csinálnak, ahogy a csajnak tetszik. Senkiháziak!

2010. ápr. 8. 14:51
 76/179 anonim ***** válasza:
82%
bäzdmeg te kibäszottul hülye vagy:D olyan vagy mint valami ösztönlény, akinek csak a szex kell. Persze kell a szex, de nem kell azért ennyire belebetegedni...mert te már bele vagy szerintem
2010. ápr. 8. 14:54
 77/179 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszed észre, hogy 53 válaszból 50-en azt mondják hogy hülye vagy? Mit erőlködsz itt az igazadért? Játszod itt a nagyokost meg a kemény csávót közbe meg egy kis senki vagy aki itt akarja megmutatni mekkora szája van. Fogd már fel te barom hogy hülye vagy!!!!!
2010. ápr. 8. 15:11
 78/179 anonim ***** válasza:
100%
nem tom, nálunk nem ugy van, h a számba repül a sült galamb. én is dolgozok a pasin. de az miért baj, ha ő is kielégit engem?
2010. ápr. 8. 15:12
 79/179 A kérdező kommentje:
Az a frankó, ha a két fél kielégíti egymást. A sült galambot úgy értem, hogy a lányok nem fogják fel, hogy a személyiségüket is csiszolniuk kell. Attól, hogy punija van a legtöbb fiú akármeddig képes megalázni magát. Bárki hajlandó vele párkapcsolatba kezdeni és férfiaktól idegen ömlengésbe kezdeni. A lányoknak meg ebből az jön le, hogy akármit megtehetnek (sajnos a legtöbb esetben így is van). Ha meg valaki kiáll az igazáért és felháborodik, hogy a férfiúi büszkeség hova tűnt, akkor lehordják a sárga földig. Na itt tartunk...
2010. ápr. 8. 15:17
 80/179 anonim ***** válasza:
100%
Mivaaaan??? Full hülye vagy
2010. ápr. 8. 15:29
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!