Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jól gondolom, hogy a 18 éven...

Jól gondolom, hogy a 18 éven felüli szűz lányokat kerülni kell, mint a rossz pénzt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy az ilyen az egy érzelmi-szexuális analfabéta.
2010. ápr. 8. 01:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/179 anonim ***** válasza:
30%
Ismerem az orvosis luvnyákat én is. Több csoportjuk is van, szerintem te a rosszal akadtál össze. Én anno találkoztam 3 kategóriával, az egyik az ordas ribanc kategória, ebből ott viszonylag kevés van, de aki ilyen, arról mindenki tud és híre van. A következő a normál punci kategória, akinek gyakran van barátja és totál szürke, nem sok infó van róluk. A maradék pedig a szűzkurvä kategória, akinek szintén van híre, ezek is általában szutykok és maguknak valók. Kerüld őket és a kolikban rengeteg a hasznos infó, ha már ilyenre vetemedsz...
2010. ápr. 8. 09:18
 42/179 anonim ***** válasza:
94%
kérdező te egy agybeteg nemnormális himsoviniszta állat vagy. attól hogy valaki szűz még nem leprás. lehet hogy 20 fölött valamikor már úgy nem hátrány ha az embernek van a témába tapasztalata, mert a végén megöregszik, de attól még ő is ugyanúgy ember, és olyan dolgokat irsz itt róluk, mintha retkes cigányokról beszélnél. kapj már a fejedhez öreg, mert elszaladt veled a ló rendesen. 19f
2010. ápr. 8. 09:19
 43/179 anonim válasza:
29%
Haha. Én 2 szűz pasival voltam eddig. Az egyik jósz@r és ratyi volt a másik nem mondta el, hogy szűz csak a kapcsolat vége fele (5 hónapig tartott). Na annak annyira nem ment a dolog, hogy 19 évesen azt mondja "én nem igénylem a szexet, nekem csak lelki társként kellesz. ha te igényled akkor nem bánom feküdj össze akivel akarsz" - aztán szakított velem és másfél év után felkeresett, hogy menjek vissza mert jajj... ratyíííííííííííííííííííííííí Szűz lányokról annyit, hogy annak csak elképzelése van, tapasztalata nincs. De ha szánsz rá egy kis időt akkor bekoptathatod és teljesen úgy alakíthatod a lányt ami neked kell. Ezt srác mondta nekem tapasztalatából. Ha meg nem akar egy darabig szexelni akkor menjen a pics@ba keresse meg azokat a töketleneket akik verik a nyálukat 2 évig mire megfoghatják a cicijüket.
2010. ápr. 8. 09:21
 44/179 anonim ***** válasza:
93%
Neked biztos.Nem kell,hogy egy ilyen érzelmi-szexuális analfabéta kezdjen velük.Érett,értelmes férfiakra van inkább szükségük.
2010. ápr. 8. 09:57
 45/179 anonim ***** válasza:
94%
Istenem! Kedves kérdező, te nagyon-nagyon buta vagy, rengeteg hülyeséget írsz! Te is voltál szűz, ennyi erővel téged is dobhattak volna mert hogy ,,még béna voltál", bár kétlem hogy most javult volna a helyzet, szerintem egy nagy rakás kaki lehetsz mint emberileg, barátilag, pasiként és így tovább... Csupán azért dobsz egy lányt, mert szűz, normális vagy te? Inkább becsülnöd kéne hogy nem egy ribanc hanem te lennél neki az első. Én azt mondom, a lány, akivel szakítottál, jobban is járt. Nekem nem kéne egy ekkora hülye mint te. Szánalom vagy. Remélem, egész életedben riherongy dögökkel fogsz majd együtt lenni, akik csalni fognak téged (mert béna vagy)!
2010. ápr. 8. 09:59
 46/179 anonim ***** válasza:
100%
Sokan örülnek ha nem k*rvát fognak ki.. Neked is azt kellene,na de jobb ha elkerülnek téged,csak rosszul járnának egy ilyen emberrel (:
2010. ápr. 8. 10:46
 47/179 anonim ***** válasza:
93%
Szóval te csak azért fektetsz energiát egy csajba hogy megdughasd? Elég szánalmas vagy. Ahelyett hogy élveznél egy jó beszélgetést, egy vacsorát, vagy sétát, hülyülést, te csak azért nyomsz mindent egy kapcsolatban hogy puncihoz juss. Hát szerintem pont te vonzod be az ilyeneket, hogy így viselkedsz, egy lány se olyan barom ha épp szűz még, akkor veled veszítse el. Nagyon nagyon gáz a hozzáállásod, a pasik szégyene vagy. Sajnálok minden egyes lányt akihez valah közöd volt.
2010. ápr. 8. 10:49
 48/179 anonim ***** válasza:
91%
te hülye vagy? neeem.. b.szd csak a 15 éves nem szűz lánypokat, lehet, összeszedsz vmi jó kis betegséget :DD
2010. ápr. 8. 10:49
 49/179 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te undorító féreg vagy, csak ennyit tudok hozzászólni. Megérdemelnéd hogy egyszer az egyik k*rvádtól elkapj valami szééép nemi betegséget :)
2010. ápr. 8. 11:05
 50/179 nielindi ***** válasza:
26%

kedves kérdezö:

egyet értek veled. utálom az olyan lányokat, akik teszik magukat, elvárják, h majd egy pasi várjon rájuk fél éveket. én lány vagyok, de biztos nem lennék ugy együtt senkivel, hogy nem tudom, h mit tud adni nekem. nem azt mondom, h már elsö este keféljen meg (bár volt ilyen is, most a völegényem...),denem fogom magamtol megvonni a jot, mert a prüd emberek szerint "ha fél évet vársz, az nagyon jooo".

az meg, h a csaj zsarol, h spanolj le bnöivel meg szülökkel, és akkor talán megdughatod...undorito.

23/L

2010. ápr. 8. 11:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!