Jól gondolom, hogy a 18 éven felüli szűz lányokat kerülni kell, mint a rossz pénzt?
Szerintem neked az ordas ribancok valok, akiktol hamar el tudsz kapni valamit...
Figyelembe kell venni h az altalad targyalt csajok 2 kategoriaba sorolandok: 1 elvbol valamért meg var azzal, h lefekudjon barkivel, igy a hozzad hasonlo hulyeket kiszuri, 2 aki egyszeruen csunyacska, v butacska, h valakivel oszefekudjon, esetleg agyon tanulja magat, s nincs ideje kefelni.
Szerintem teged idegesit, h olyan bena vagy, h nem tudod, h kell megdugni egy szuz lanyt. Nem baj, eljon a te idod is valamikor...nem akarok josolni, de ha kapsz normalis feleseget magadnak, akkor is tobbszor fox szerintem valni...
Én sem ertek egyet azzal, ha valaki huzza a vegtelensegig az ilyent, soot, de szerintem nem szabad egy ilyen stilusban kozeledni a dologhoz, mert szerintem ezek a lanyok kozott sok intelligensebb van, mint te.
1 Haver, te egy segg vagy.Azért gondolkozz már el. Ha ilyen vagy nem csoda, hogy nem akarnak veled lefeküdni.
2 Én is utálom azokat, akik még egy fél év után sem akarnak szexet. Nem kislányok már, nem értem mire fel az álszent viselkedés. Majd bele döglenek sokszor annyira akarják, de "juj, nem-nem nem szabad." Én nem tartom ku.rvának azt sem, aki az első randi után lefekszik velem, sőt nekem ez természetes. Ha bejövünk egymásnak miért ne.
3 Én a legtöbb lányt meg tudom fektetni, azt is aki tartogatja magát és az első 3 hónapban még csókra se hajlandó. Ne kérdezd hogyan, adottság. De úgy látom téged az zavar, hogy benned ez nincs meg :D
Igazság szerint eleve nem tetszik, ha egy lánynak nincs egy egészséges szexuális kisugárzása. Tudtam, hogy nem ütöttem meg vele a főnyereményt, de amikor kiderült, hogy szűz, akkor már állt meg a szememben vele. Gondoltam adok neki 4 hetet, hátha a belevalóbb kategóriába tartozik. Dehát nem. Sőt! Megzsarolt! Igazából a semmivel, mert ha bemutatott volna a szüleinek, akkor is húzta halasztotta volna a dolgot szerintem.
Valamilyen szinten igazad van, mert derogál, hogy idáig süllyedtem. Régen mindig rákérdeztem az első randin, hogy szűz-e, most meg valamiért elfelejtettem és viszonylag későn derült ki, amikor már többször találkoztunk. Már beletettem valamennyi energiát, meg úgy éreztem jobb lenne egy kicsit leállni, mint a csajokat hajtani, amúgy is egy gázabb, mint a másik. Szóval gondoltam hátha nem lesz akkora gáz. De elég gyenge volt az erőpozíciója innentől fogva, szóval semmilyen hibát nem követhetett volna el. De MEGZSAROLT! Hatalmi játszmába bonyolódott, amikor örülhetne, hogy egyáltalán foglalkozom vele. És ez az, ami végtelenül derogál! Hogy beletettem 4 hetet a semmiért, holott tudhattam volna, hogy ez lesz a vége. Régebben lett volna annyi vér a pucámban, hogy azonnal lelépek. Elpuhultam. Magamnak köszönhetem az egészet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!