Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jól gondolom, hogy a 18 éven...

Jól gondolom, hogy a 18 éven felüli szűz lányokat kerülni kell, mint a rossz pénzt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy az ilyen az egy érzelmi-szexuális analfabéta.
2010. ápr. 8. 01:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/179 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig 2 szűz lánnyal voltam, és egyikükkel jobb volt, mint bármelyik nemszűzzel...
2010. ápr. 8. 03:00
 32/179 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig ezt a "18 fölötti szűz lányoktól kezdődik az igazán jó kategória" szöveget nem úgy értettem, hogy milyenek az ágyban, azt honnan tudni, ha egyszer még szűz, nemde? Hanem lehet, hogy egy olyan lány, aki úgy gondolja, hogy a kapcsolat tetőpontja nem a szex. Számomra ez vonzó tényező. (Már várom a riposztot, hogy mekkora szar lehetek az ágyban én is. :D)
2010. ápr. 8. 03:20
 33/179 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező, tökre egyetértek veled!

Húzzák az időt, meg minden, miközbe élvezhetné is..

Én ezeket prűdnek tartom...

Ja, és lány vagyok ;)

2010. ápr. 8. 05:57
 34/179 anonim ***** válasza:
92%
Minden bizonnyal a 18 fölötti szüzek olyan pasikkal voltak körülvéve, mint te, és ha elélvezni nem is, de ilyennel csinálni eléggé ciki... Ugyan nem vagyok szűz, 18 évesen sem voltam, de ha még nyeretlen 15 éves lennék, most elment volna a kedvem a pasiktól eléggé.
2010. ápr. 8. 06:59
 35/179 anonim ***** válasza:
95%

Nem kell senkit megkímélni, meg dícsérni, meg mittom én, de azért a jó k%va anyád. Ezt így konkrétan kell értelmezned nem átvitt értelemben.

20F

2010. ápr. 8. 07:00
 36/179 BlackSword ***** válasza:
95%

Sorry, ha valaki írta már.

Kérdésíró!!!!

Szerintem meg te vagy a gyenge, jellemtelen ember. Ahogy már Asimov is megmondta: az erőszak a gyengék menedéke. És itt most te követsz el verbális erőszakot. Akkor ki is a gyenge??? Naugye...

Másrészről viszont az érzelmek nem parancsra működnek, hanem maguktól jönnek, meguktól mennek... Ha egy lány (jelen helyzetemben) kedves, aranyos, megértő, értelmes, és még csinos is, akkor ott előbb-utóbb kialakul valami... Egy nő jóval több, mint amit te látjsz most bennük... Nem akarok sarkosítani... a nő egy társ, a maga teljességében...és ha neki van problémája, gondja, akkor az az én problémám és bajom is, hiszen nem csak Ő az én társam, hanem én is az Ő társa vagyok...

De ahogy látom neked csak egy lyuk kell, amit tömhetsz... szánalom vagy...

2010. ápr. 8. 08:10
 37/179 anonim ***** válasza:
16%
Én inkább javítanám 22 éven felüliekre!
2010. ápr. 8. 08:17
 38/179 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező neked is van igazad a témában mert hát ha már be akar mutatni a szüleinek meg felljebb akar lépni a kapcsolatotokban és te nem szeretted volna akkor miért zsarolt meg? Hát az ilyen nő menjen a p*csába és kenje a hajára a szüzességét! Majd rájön hogy mit hagyott ki! De a válaszolóknak is adok igazat mivel nem csak a szex a fontos egy kapcsolatban! De ha már hosszabb távra tervez az ember akkor jó lenne tudni hogy milyen vele a szex is mert nyílván nem maradok együtt egy olyan lánnyal hosszabb ideig akivel nem is jó a szex, és inkább derüljön ki minthogy megcsaljam mert nem nyújtott semmit szexuális téren!
2010. ápr. 8. 08:34
 39/179 BlackSword ***** válasza:
88%
Ebben a zsákbamacskás dologban van valami... és főleg igazság alapja is... senki sem szereti az ilyen jellegű meglepiket... valamikor derüljön ki, hogy mégis minden téren összeillik egy pár... de ha csak ezért teszi meg... akkor az olyan is lesz... mert frusztrált lesz... és akkor nem tud ellazulni... arra a szexre már keresztet lehet vetni...
2010. ápr. 8. 08:40
 40/179 anonim ***** válasza:
89%
Kerüld őket! Neked csak olyan legyen, aki már a cumi helyett is a f_szt választotta. Rendben. De miért kell ezeket akkor aláznod, mondani róluk mindenféle rosszat? Mert nekik más az értékrendjük?
2010. ápr. 8. 08:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!