Jól gondolom, hogy a 18 éven felüli szűz lányokat kerülni kell, mint a rossz pénzt?
Kérdező, tökre egyetértek veled!
Húzzák az időt, meg minden, miközbe élvezhetné is..
Én ezeket prűdnek tartom...
Ja, és lány vagyok ;)
Nem kell senkit megkímélni, meg dícsérni, meg mittom én, de azért a jó k%va anyád. Ezt így konkrétan kell értelmezned nem átvitt értelemben.
20F
Sorry, ha valaki írta már.
Kérdésíró!!!!
Szerintem meg te vagy a gyenge, jellemtelen ember. Ahogy már Asimov is megmondta: az erőszak a gyengék menedéke. És itt most te követsz el verbális erőszakot. Akkor ki is a gyenge??? Naugye...
Másrészről viszont az érzelmek nem parancsra működnek, hanem maguktól jönnek, meguktól mennek... Ha egy lány (jelen helyzetemben) kedves, aranyos, megértő, értelmes, és még csinos is, akkor ott előbb-utóbb kialakul valami... Egy nő jóval több, mint amit te látjsz most bennük... Nem akarok sarkosítani... a nő egy társ, a maga teljességében...és ha neki van problémája, gondja, akkor az az én problémám és bajom is, hiszen nem csak Ő az én társam, hanem én is az Ő társa vagyok...
De ahogy látom neked csak egy lyuk kell, amit tömhetsz... szánalom vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!