Jól gondolom, hogy a 18 éven felüli szűz lányokat kerülni kell, mint a rossz pénzt?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy az ilyen az egy érzelmi-szexuális analfabéta.2010. ápr. 8. 01:12
91/179 anonim válasza:
Úgy látszik most már nem csak szűz lányokkal hanem az egész női társadalommal nem vagy kibékülve, tényleg hagynod kéne akkor a nőket és átpártolni a pasikhoz.
92/179 A kérdező kommentje:
Hidd el barátom,te közelebb állsz a homársághoz, mint én. :D
2010. ápr. 8. 16:07
93/179 anonim válasza:
ÉS te mit teszel le az asztalra férfi létedre? A nő dolgozik, megszüli a gyerekedet, vezeti otthon a háztartást, mindemellett legyen kívánatos és vonzó. A te beteg elméletedben a szex valamiféle ellenszolgáltatás a nő részéről mert te mint férfi kifizetsz neki valamit? Az a baj hogy folyamatosan általánosítasz, mert megismertél egy lányt aki betett neked és most eldöntötted nőgyűlölő leszel, és lehordod őket mindennek.
Honnan veszed ezeket? A nők elkapatva? Én nő vagyok és képzeld még sem csinálok pincsikutyát egy pasiból sem, a tiszteletet viszont elvárom ahogy én is megadom, és ez nem egyenlő azzal hogy papucs lesz.
94/179 anonim válasza:
Láthatóan szinte egyedül vagy ezekkel a gondolatokkal amiket megfogalmazol, férfitársaid sem igy gondolják ahogyan Te(hál' Istennek). Úgy gondolom hogy az a pasi aki megadja a tiszteletet és figyelmességet nekünk annak mi is viszonozzuk ezt és igazi testi-lelki társai leszünk. De aki igy gondolkodik mint Te az ne várjon el semmit ilyen bunkó viselkedéssel se pasihoz se nőhöz nem lehet hozzáállni. Nem használati tárgyak vagyunk hanem emberek!!!
95/179 anonim válasza:
15:59-es vagyok? Honnan a jó égből veszed, hogy minden nő el van kapatva? Én pl. 17 éves koromra teljesen árva lettem. Dolgoznom kell, tanulok, és a 10 évvel fiatalabb tesómat is én nevelem. Hát az volt az utolsó gondolatom, hogy mikor fogok életemben először lefeküdni valakivel. K*rvára nem ez foglalta le az időmet. Ha neked meg az a világon a legnagyobb bajod, hogy szűz csajok vannak körülötted, akkor gratulálok és szedj össze valami útszéli k*rvát!
97/179 anonim válasza:
na figyeld kérdező, végigolvastam szinte minden hozzászólást, és abban tényleg igazad van hogy vannak olyan nők, akik teljes mértékben kihasználják a férfiakat (persze férfiak is vannak ilyenek..de a nőknek ez könnyebb), de ettől függetlenül nem értem, miért lenne gáz, ha valaki 18 évesen szűz. Meg ja, ez picit hímsoviniszta szöveg, én nem teljesen így látom a dolgokat. Én úgy látom hogy őszinteség és bolondozás...nekem ez a tökéletes boldogság
98/179 A kérdező kommentje:
Úgy látszik ez kell,hogy valaki normális legyen. Árva stb stb.
2010. ápr. 8. 16:19
99/179 A kérdező kommentje:
A szex nem ellenszolgáltatás. A szex az ami összeköt bennünket. Ami miatt egyáltalán elviselem a gyengeségeit. Lehet, emellett beszélgetni meg ilyenek, ami tök jó, de ha ez hiányzik nem tudok mit kezdeni a dolgokkal.
2010. ápr. 8. 16:20
100/179 anonim válasza:
Megint én vagyok. Ez nem ahhoz kell, hogy vki normális legyen, hanem ahhoz, hogy túl korán keljen felnőni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!