Jól gondolom, hogy a 18 éven felüli szűz lányokat kerülni kell, mint a rossz pénzt?
hüje vagy! nincsenek 18 éves lányok! azok már nők;)
és mindegyikbe egy jó nagy farkat úgy kell nekik!
Mi az hogy várnak????!?! felhárborító!már nincs mért tartogatni! ha eddig nem vesztette el, nem sokszor lezs rá alkalma! mert nem az a kategória! egyetértek kérdező!
nem lesz sokszor alkalma?
úgy beszéltek a 18 évesekről mintha már 70 éves lenne...
Jó majd akkor azon gondolkodj el ha szíved választottjával nem tudsz szexelni mert esetleg beteg vagy akármi történhet, akkor mihez kezdesz? Akkor kész vége, mert nem tudsz vele mit kezdeni?:D Az is régen rossz, ha amiatt viseled el a gyengeségeit mert lefekszik veled, megsúgom azért kell "elviselni" mert szereted, és ő is elvisel téged mert szeret, nem a szex miatt.:)
Egyébként, még annyit én írtam többször már, érdekes amiket írogatsz, nincs problémám más álláspontokkal és a vitatkozással, de most pl amit legutóbb írtál az normális volt, de előtte a gyökerezés és stb, az teljesen felesleges, anélkül is értjük. :)
Túlságosan lesarkítod a dolgokat, mindent a szexen keresztül nézel, ez azért elég egyoldalú nézőpont, emellett még milliónyi tényező van:)
Jaj nah eltakarodok innen most már tanulni:D mert belőlem is még ne adj isten haszontalan nő lesz:D
figyelj.
most azért mert 18 éves korára még szűz... azzal mi a gáz?:D
valószínűleg egy olyan lánnyal van dolga az embernek, aki senkit nem talált méltónak arra, hogy lefeküdjön vele, várja az igazit, rossz tapasztalatai voltak, esetleg házasság-előtt-nincs-szex fogadalmat tett...
de hogy 18 éves kor előtt el kell veszíteni? ez elég gáz felfogás...
Szerintem most azert vagy fusztralt, mert egy olyan csaj cseszett ki veled, akibol ki sem nezned, és lenézel, holott atvagta a nagy "tapasztalt" fejedet (habar én csak sokpinatlatott fejnek neveznem...a tapasztalat masrol szol)
Tudod, mikor az ember a kornyezeteben ugyanazokat a hibakat fedezi folyamatosan fel, nagyon elképzelheto, h azzal a hibaval pont, h te rendelkezel, még ha picit masképpen is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!