Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jól gondolom, hogy a 18 éven...

Jól gondolom, hogy a 18 éven felüli szűz lányokat kerülni kell, mint a rossz pénzt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy az ilyen az egy érzelmi-szexuális analfabéta.
2010. ápr. 8. 01:12
 141/179 anonim ***** válasza:
100%
Nem is fogsz találni:D azért mert aki normális nem süllyed le olyan szintre hogy szóbaálljon veled! Nemhogy a barátnőd lenne.. Ez a helyzet!! És te nulla vagy, nemhogy dicsérni kéne...pfff
2010. ápr. 9. 14:10
 142/179 anonim ***** válasza:
100%

hupsz véletlen elküldte

szóval mert az ilyen bunkó érzéketlen emberek miatt azt hiszik hogy mindenki ilyen.

2010. ápr. 9. 14:10
 143/179 A kérdező kommentje:
Mi a normális neked? Hogy lúzer? :D Hogy nem adja oda magát senkinek aztán csodálkozik, hogy olyan, mint egy fadarab.
2010. ápr. 9. 14:12
 144/179 anonim ***** válasza:
78%
Orvos látott már?
2010. ápr. 9. 14:16
 145/179 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed úgy kezdődött hogy: "Jól gondolod-e?" 95%-a a válaszolóknak úgy látja hogy nem jól gondolod. Mennyi választ szeretnél még? Vagy ha eleve tántoríthatatlan vagy a véleményedben akkor minek kérdezed, hogy jól gondolod-e.
2010. ápr. 9. 14:18
 146/179 anonim ***** válasza:
100%
csöves vagy
2010. ápr. 9. 14:45
 147/179 anonim ***** válasza:
68%
Nem a szűz lányok tehetnek róla, hogy genitális szemölcsök vannak a 4cm-es "péniszeden"....
2010. ápr. 9. 15:59
 148/179 anonim ***** válasza:
89%

Nagyon vicces vagy. Tudod ebből a frusztrációs kitörésből arra következtetnék, hogy te magad is 18 év feletti és szűz vagy, vagy pedig arra, hogy 5 évesen molesztált a bácsikád és ezért próbálod elhitetni magaddal, hogy a szexuális érettség korhoz kötött vagy hogy természetes 13 évesen elveszíteni a szüzességedet. Megsúgom, hogy 18 felett szűznek lenni természetesebb, mint 13-4 évesen elveszíteni azt.

Egyébként végtelenül szórakoztató vagy. A legviccesebb kategória. Az a hülye, aki nem is tud róla, hogy az. Aki tudja, az már próbálja titkolni és annyira nem poén, de ez, ez barátom fenomenális. Ha Mónika nyugdíjba megy, mehetsz a helyére, jobb vagy.

2010. ápr. 9. 16:50
 149/179 anonim válasza:
85%

szerintem ez a gyerek egy kis b.zi akinek fel sem áll a farka és csak árbándozik arról amit más csinál

ilyenekből lesznek a sorozatgyilkosok meg a mutogatósbácsik

szerencsétlen idióta vagy te gyökér :)

2010. ápr. 9. 17:43
 150/179 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Épp valami vicceset kerestem itt, mikor ráakadtam a kérdésedre, és képzeld, csak miattad regeltem be, mert ha a kérdéseid nem is, de a válaszaid annál inkább megmozgatták a fantáziámat. Nagyon érdekel, vajon milyen személyiséged lehet. Válaszolnál néhány kérdésemre?

Milyen számodra az ideális nő külsőleg és belsőleg? Hány pasin van túl, mikor vesztette el a szüzességét? Mi a véleményed arról, hogy manapság az a tendencia, hogy a 12 éves lányok ujjaztatják magukat és 14-15 évesen vesztik el a szüzességüket, biológiai és szellemi érettség majdnem teljes hiányában, csupán azért, mert ez "menő" vagy mert a "többiek is, szóval nekem is muszáj?" Szerintem nem véletlen, hogy 18 évtől kezdődik hivatalosan a felnőttkor, bár sokan hamarabb, sokan jóval később lesznek lelkileg elég érettek, de ez csak lefikázandó magánvélemény.

Te mikor vesztetted el? Mit kell adnia neked egy nőnek és te mit adsz cserébe, mivel érdemli ki a tiszteleted és hogyan tiszteled meg? Mik azok a gyengeségek, amiket képes vagy eltűrni egy nőben egy kb 1 hét 1 hónapos kimerítő várakozás után megtörtént állatias szexért cserébe? Azt, ha esetleg beszélgetni is akar és nem csak dugni, ha elmenne veled valahová, ha esetleg problémái vannak és azt megosztaná veled vagy esetleg egyszer-kétszer szeretne egy összebújós estét is ahelyett, hogy megmutasd, hogy ki az úr az ágyban?

Hjah és még mielőtt lepuhap*csűznél, közlöm, hogy egy 18 éves nő/lány vagyok, és álszent r*banc sem vagyok a te értelmezésedben, mivel már nem vagyok szűz. :) Kérlek, válaszolj! Tényleg nagyon érdekel!

2010. ápr. 9. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!