Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jól gondolom, hogy a 18 éven...

Jól gondolom, hogy a 18 éven felüli szűz lányokat kerülni kell, mint a rossz pénzt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy az ilyen az egy érzelmi-szexuális analfabéta.
2010. ápr. 8. 01:12
 161/179 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, szerintem nem lehet levágni elsőre, hogy ki gyökér és ki nem. Szerintem azért csak van az ismeretségi körödből olyan ember, akit első látásra nagyon rühellettél, most meg egész jól megvagytok.

(Már nem azért, de az itt lévők 99%-a szerint te egy kapitális barom vagy, pedig most úgy tűnik, hogy tudsz te normális lenni, ha akarsz.)

Monica Beluccit meg úgy sem kaphatod meg, beérheted kevesebbel is...lehet a személyiségével jobban jársz, mint ahogy Monica Belucciéval járnál. :)

2010. ápr. 10. 18:49
 162/179 anonim ***** válasza:
43%
terhes vagy
2010. ápr. 11. 10:43
 163/179 anonim ***** válasza:
100%

15:56-os vagyok.

Nem, te valamit nagyon nem értesz itt. Attól, mert még valaki szűz, nem ítéli el a szexet (jó, ne apácákra gondolj)

Képzeld én is szűz vagyok és 16 éves fiú, akinek már több, mint 1 éve van szinté szűz barátnője. Nehogy azt hidd, hogy nem vágyunk egymásra. De, igenis vágyunk és egyikünk sem ítéli el a szexet. Jogos a kérdésed, hogy akkor miért nem csináljuk? Elég érettek vagyunk testileg persze, de szexnek nem akkor kell kezdődnie, amikor testiekben kész vagy rá, hanem akkor lehet egyáltalán szó róla, ha ott felül, a fejedben kész vagy rá. És miután ez a kettő megvolt, akkor inkább szép lassan kell megismerni a másik testét, úgy mennyivel "izgalmasabb" (bocs, nemtok jobb szót hirtelen) Kissé nehéz megfogalmaznom neked, hogy miért nem szexeltünk eddig és miért nem fogunk még egy-két évig valószínűleg, mert te csak a szexben hiszel, annak élsz, azt tartod a központnak. Na, mi a szerelmet tartjuk a központnak. Aminek velejárója a szex, de egyáltalán nem az alapja!

2010. ápr. 11. 14:49
 164/179 A kérdező kommentje:

Velejárója a szex, amit nem csináltok.... Akkor most velejárója, vagy nem? Döntsd el!

Egyébként meg nézz szépen magadba. Ezt leginkább anyukád mondhatta neked, hogy "ott fenn a kis fejecskédben kell érettnek lenni","nem ott lenn a kukikádnál". Ez a maszlag tuti, hogy nem belőled jön, hanem bemagyarázták neked. Én a helyedben elveszteném villámgyorsan, ha már barátnőm is van! Mit nem adtam volna, ha pár évvel előbb veszítem el és korábban vagyok szexuálisan aktív! Vegyél óvszert ésakkor elég érett vagy hozzá. A szex játék. Ha tudsz játszani, tudsz szexelni is. A szüleid csak attól tartanak, hogy gyereked születik, hát védekezzetek! Egyébként meg fogalmuk sincsen a szexről, ha így moralizálnak!

2010. ápr. 11. 14:56
 165/179 BlackSword ***** válasza:
65%

Olyan aranyos, ahogy ez a két ideológia összecsap... Miközben gyakorlatilag egyiknek sincsen igaza... Bár egyiker sem szabad elitélni... (most leszek lehúzva) ...szerintem mindenki a saját vérmérséklete szerint válasszon párt magának... Én jómagam is előszeretettel szerelmeskedek a pármmal... DE: nem ítélkezek mások felett, ha ők nem így tesznek...

A kérdés írójához: Ha kicsit hevesebb vagy, vannak olyan lányok is... Vannak akik szeretik a szexet... náluk próbálkozz... szerintem sikered lesz... Hajrá!!!

A válaszolóknak: Nem kell fennakadni azon, hogy mások szabadosabban élnek... mások az erkölcsi nézeteik... Neked más (nem jobb, nem rosszab, egyszerűen másként gondolkozol)... Ha úgy érzed, hogy valamire még nem állsz készen, ne tedd, de szerintem ez csak félelem... Olyan ez, mint a biciklizés... bele kell jönni...

2010. ápr. 11. 16:48
 166/179 A kérdező kommentje:
Igazából nekem adtál igazat, köszönöm! :)
2010. ápr. 11. 17:04
 167/179 BlackSword ***** válasza:
79%
Igazából nem... Csak nem akartam már mégegyszer leírni a többiek véleményét rólad... Mert abban viszont tökéletesen egyetértek velük, hogy egy szánalmas alak vagy... Nálam a szánalmas a legrosszabb jelző... Arra akartam rávilágítani, hogy az embereket úgy kell elfogadni, ahogy vannak... Még téged és a hozzád hasonlóakat is (pedig néha nehéz)
2010. ápr. 11. 17:16
 168/179 A kérdező kommentje:
Ha ennyire elfogadod az embereket, akkor nem mondhatod rám, hogy "szánalmas". Idióta! Mielőtt leírsz valamit gondolkozzál! Teljesen tartalmatlan, amit mondasz...
2010. ápr. 11. 17:26
 169/179 BlackSword ***** válasza:
100%
az hogy valakit elfogad az ember, és az hogy kategorizálja ugyanazt az embert nincs ebben semmi ellentmondás... Talán a tolerálás job szó lett volna...
2010. ápr. 11. 18:07
 170/179 anonim ***** válasza:
100%

Te nagyon hülye vagy, de tényleg. Nem igaz, hogy nem veszed észre. Mi a francot vártál a kérdésedre? Hogy mindenki neked adjon igazat? Be.s.zoptad, mert csak lejáratod magad, igaz arc nélkül, de akkor is azt csinálod. Nagyon nagy butaságokat írsz, úgy gondolom, 23 évesen nem így kéne gondolkodnod. Mindent összevetve, szerinted aki 18 év felett szűz az egy idióta, szégyen, és haljon meg (ezt ugyan nem írtad de biztosan gondolod).

Szerinted neked mi a fene közöd van ahhoz hogy ki hogy éli az életét? Sokan írták már előttem, hogy vannak olyan emberek akiket kiskorukban valamilyen trauma ért, és ezért nem akar szexelni (még), és vannak olyanok, akik várnak arra a partnerre, aki szereti, tiszteli, bcsüli őket. És sok ilyen lány van, akit lehet becsülni, de sajnos jóval több a ribi. Neked olyan kell. Hát istenem, keress! Ne itt ülj és hülyeségeket írogass hanem éld az életed (ha van neki értelme).

2010. ápr. 11. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!