Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jól gondolom, hogy a 18 éven...

Jól gondolom, hogy a 18 éven felüli szűz lányokat kerülni kell, mint a rossz pénzt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy az ilyen az egy érzelmi-szexuális analfabéta.
2010. ápr. 8. 01:12
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/179 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért, de lehet hogy a csaj apja nem nagyon örült volna, ha a lánya olyan hapsival veszti el a szüzességét, akit még be sem mutatott otthon. Persze, ezzel nem szabad valakit zsarolni, és nem is kell álszentnek lenni, mert felesleges. Csak az ember amit még nem csinált, abban bizonytalan.

Neked nyilván nem valóak a szűz lányok, úgyh keress magadnak vki tapasztaltat, de ezért még nem kell őket leszólni. Csomó lány ismerősöm van, akiknek még alkalmuk sem volt fiúkkal találkozni, mert kb egy lányiskolába járunk, erről nem ők tehetnek. Nekem sem tetszenek a vasalt hajú emo-s srácok, de nem fikázom őket, mert ők egy más világ, nem az ideálom, van barátom, megtaláltam aki illik hozzám, de ettől még elférünk egymás mellett ezen a földön. Csomó kiscsajt ismerek akik 15 évesen már elvesztették, és most 18 évesen kb 30nak néznek ki a kiégett fejük miatt. Jó, nem kell általánostani, de sztem a 18 éves kor nagyon ideális, mert ekkor már elég felnőtt az ember.

18/L

2010. ápr. 8. 22:03
 112/179 A kérdező kommentje:
Megintcsak azt tudom mondani, hogy a nemcsak a szüzesség elvesztését húzta, hanem pettingelni sem lehetett vele. Az apjának meg semmi köze hozzá, hogy a 20 éves lánya mikor kivel mit csinál.
2010. ápr. 8. 22:37
 113/179 A kérdező kommentje:
19:58 Szerintem pontosan így gondolkoznak. Miért is gondolkozna másképp? Egy 23 éves szűz fiú a világ szégyene. A lányok szemében szerintem ez még nagyobb szitokszó lehet, mint az én szememben. Az ilyet nem tudják tisztelni.
2010. ápr. 8. 22:40
 114/179 anonim ***** válasza:
100%

Hallod te kérdező!

Komolyan mondom, te egy ritka hülye ember vagy. És most hogy ezt elolvastam már undorom is van tőled. (ja bocs, a kihasználóst kihagytam...) Szóval szerinted, aki szűz, az már nem is lehet normális ember? Az már szégyen? Szitokszó? Vagy valami sokkal rosszabb? Ember, ha ilyen véleményed van, akkor tanácsolom ne is menj szüzek közelébe és akkor mindkettőtöknek qvajó lesz. Kerüld őket, mert ők "mások" . Igazából mindegy miért csak kerüld el őket.

2010. ápr. 8. 23:03
 115/179 anonim ***** válasza:
mi van? miért lenne gáz 23 évesen szűznek lenni? én mit nem adnék 1 23 éves, szűz pasiért! legalább nem fogok tőle undorodni, h ki tudja hány csajban járt már.
2010. ápr. 8. 23:28
 116/179 A kérdező kommentje:
Pfff...hidd el, ha ott bénázik, akkor nem fogod ezt mondani.
2010. ápr. 8. 23:35
 117/179 anonim ***** válasza:
100%

Már miért lenne érzelmi-szexuális analfabéta? -.-' Inkább te vagy érzelmileg sérült, legalábbis ez jött le a válaszaidból... -.-"

Attól, hogy valaki 18 év felett még nem feküdt le senkivel nem egy érzéketlen senki, és ugyanúgy jó lehet az ágyban. Max még tapasztalatlan... De te se vagy jobb azoknál a pasiknál akik csak a dugásra mennek... Rögtön otthagynád, ha kiderülne, hogy tegyük fel 19 éves és még szűz... Büszke lehetsz magadra... Inkább keress olyat akin már a fél világ végig ment. ;) Pont összeillenétek. :)

2010. ápr. 9. 00:01
 118/179 anonim ***** válasza:
100%
de értsd már meg, h nem feltétlenül béna az, aki szűz. és 1 - 2 alkalom, és belejön. nem olyan nagy filozófia.te a rabja vagy ennek a témának, dolognak, rajtad kellene inkább segiteni. sztem csak puncihiányod van, de ott vannak a prostik.. kb. olyan kaliberűek, mint te. :))
2010. ápr. 9. 00:03
 119/179 anonim ***** válasza:
81%
Azt mondod, hogy aki 23 évesen szűz az a világ szégyene? Inkább te vagy az! Hogy lehet valaki ennyire gyökér mint te? Undorító vagy, te tényleg azt érdemled hogy csak szétba.szott k.urvák vegyenek körül. Esküszöm kuplungos vagy.
2010. ápr. 9. 10:01
 120/179 anonim ***** válasza:
68%
Ja előző vagyok és ebből a hülye felfogásodból is látszik hogy egy nagy nulla lehetsz az ágyban... egy szűk látókörű idióta.
2010. ápr. 9. 10:02
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!