Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jól gondolom, hogy a 18 éven...

Jól gondolom, hogy a 18 éven felüli szűz lányokat kerülni kell, mint a rossz pénzt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy az ilyen az egy érzelmi-szexuális analfabéta.
2010. ápr. 8. 01:12
 131/179 anonim ***** válasza:
100%
megöletnéd*
2010. ápr. 9. 12:45
 132/179 A kérdező kommentje:
Rohadt moralizálós r*banc! A jó csaj pl. Monica Belucci. Nagyon kevesen vagytok ebben az országban, akik kinéztek valahogy. A szenny genetika üt mindent itt.
2010. ápr. 9. 12:46
 133/179 anonim ***** válasza:
100%
Te mondod rám hogy rib.anc:D Nevetséges vagy!!:D:D Eddig egy pasival feküdtem le, aki a szerelmem és ÉLETEM párja. És boldogok vagyunk, megfelelek neki!! És tisztelei bennem, hogy nem adtam oda magam olyanfajtáknak mint te::D pff
2010. ápr. 9. 12:48
 134/179 anonim ***** válasza:
81%
Jah és pont te vagy a szenny genetika! Ha nem lennének ilyenek, mint te akkor nem lenne annyi cserbenhagyott nő és gyerek! Meg nem lenne annyi megcsalás stb... Pont az ilyenek az okai a mai világban a sok boldogtalanságnak! Ugye a szex kell, de a többi következményt viselje a nő!!!
2010. ápr. 9. 12:50
 135/179 A kérdező kommentje:

Nem is lett volna benne köszönet. Gondolom egy fadarab lehetsz. Hál'istennek szexuális értelemben én a kőből is vizet fakasztok, de zavar, hogy sosem kapom meg ezért a megfelelő kompenzációt.

Engem a helyedben azért furdalna a kiváncsiság, hogy milyen lehet más pasival. Ezért keresek én pl. tapasztalt lányt. Hogy lássa milyen más csávóval lenni, meg milyen velem. Irritál, hogy a csajoknak a szájába repül a sült galamb, azaz ÉN.

2010. ápr. 9. 12:52
 136/179 A kérdező kommentje:
A nő csak kussoljon be. Úgy ki van nyalva a s*ggetek ebben a világban, hogy öröm nézni. A férfi már sehol sincs. Ne rinyáljál és örülj, hogy lyuk van a s*ggeden. Semmi más dolgod nem volt, csakhogy ideszüless és az sem tetszik.
2010. ápr. 9. 12:54
 137/179 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 9. 13:18
 138/179 anonim ***** válasza:
100%
Neked totál kisebbségi érzésed van, hogy arra vágysz hogy a nők összehasonlíthassák milyen csodálatos veled másokhoz képest. Hiába vagy jó az ágyban tegyük fel, ha az agyad helyén valami zavaros moslék van. Nem gondolokoztál még el azon miért nincs normális nőd? Hisz ha lenne akkor nem itt mulatnád az időt pocskondiázással hanem vele foglalkoznál, te csodálatos alfahím!
2010. ápr. 9. 13:52
 139/179 A kérdező kommentje:
Én inkább arra gondoltam, hogy nincs is normális nő. Elvégre mindegyikbe találok nem kevés hibát. Már nem is hiszek benne, hogy találok normálisat ebben az országban.
2010. ápr. 9. 13:59
 140/179 anonim ***** válasza:
100%

A hiba az Ön készülékében van:)

Először magadban kéne keresni a hibát, aztán másban.

És neked 14 oldalnyi válasz után sem tűnt fel, hogy nem az megy jó irányba aki a forgalommal szembe vezet?:D

Nekem meg az ilyen szemét, érzéketlen pasik veszik el a kedvem attól, hogy egyszer is lefeküdjek valakivel és megbízzak benne. Mindennek a normális nők és férfiak szívják meg a levét, mert az ilyen bunkóak miat

2010. ápr. 9. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!