Jól gondolom, hogy a 18 éven felüli szűz lányokat kerülni kell, mint a rossz pénzt?
"Én inkább arra gondoltam, hogy nincs is normális nő. Elvégre mindegyikbe találok nem kevés hibát. Már nem is hiszek benne, hogy találok normálisat ebben az országban."
Ahah, ez a kedvencem egyébként, nyilván nem hallottál még róla, hogy tökéletes ember nem igen született idáig. :D Bár lehet, tökéletes férfi már született személyedben, de hogy nő nem, az biztos. :/
Szerintem az ufókat is kerülni kell, mert gőzük sincs a 3 évesek pszichológiájához.
Üdv egy érzelmi analfabétától. ;Đ
Húú
igen kerülni kell! engem pl nagy ívbe kerülj el!
2010.04.09 17:45
Az ideális nő számomra messze nem azt jelenti, hogy tökéletes. Tökéletes az, ha úgy néz ki, mint Monica Belucci, amellett szórakoztató: lehet vele jókat nevetni, szenvedélyes: tisztában van a saját szexuális természetével és megéli azt. Ért a szexhez, az érzékiséghez. Nem úgy tekint rá, mintha valami ajándékot adna, amit ki kell érdemelni, hanem természetes velejárója annak, hogy két ember intim kapcsolatban van egymással. Élvezeti forrásnak tartja. Ennélfogva az ilyen nő valószínűleg 16-17 éves kora körül elveszti a szűzességét, már csak kiváncsiságánál fogva is. Valahol 1 és 10 közötti számú pasival feküdt le.
Mindenkinek a maga dolga, hogy ujjazza-e magát, vagy nem. Ha egyszer élvezi, akkor csinálja. Más földrészeken pl. Indiában a 14-15 éves lányok már simán anyukák. Ezzel nem azt mondom, hogy ez a követendő, csak nem igazán értem, hogy mi rossz van ebben, ha nem lesz gyerekük pl. Miért ne kefélhetnének 14-15 éves lányok? Más korokban, más földrajzi helyeken ez teljesen elfogadott. Én nemhiszek abban, hogy ilyen-olyan szellemi érettség. A legtöbb ember egy 12 éves gyerek szintjén éli le az egész életét. A legtöbb ember az életi végéig azt nézi, hogy "mi a menő", és "ha ő csinálja, akkor nekem is ezt kell". Számomra a 18 évesek éppolyan tudatlanok majdnem, mint bármely másik életkorúak. Az érettség nem kortól függ, hanem tapasztalattól és önismerettől.
18 évesen vesztettem el a szüzességemet. Egy lány kb. azzal érdemli ki a tiszteletemet, hogy jól néz ki, olvas könyveket, intelligens, szórakoztató, tisztában van a saját szexualitásával és nőiségével, egyedülállóan női életfeladataival és erősségeivel. Érzelmeit megéli, de felnőtt módon kezeli. Tisztában van vele, hogy miben tehetséges és mit tud nyújtani a világnak. Egy egészséges határon túl nem akar kontrollálni, se hatalmi játszmákat játszani.
Hogy mit vagyok hajlandó eltűrni? Igazából ha egy felnőtt érett ember, akkor is történhetnek rövidzárlatok, amikor rájön az 5 perc. Ezeket eltűröm, ha látom, hogy ő egy teljesen kompetens, nagyszerű ember. Megint hangsúlyozom, hogy a szex az nem csereeszköz. Nem a szexért cserébe csinálok vagy nem csinálok valamit.
Mivel tisztelem meg? Amennyiben ő is hajlandó betenni az ő részét, akkor teljes testi lelki egységbe tudunk forrni. Abszolút boldoggá teszem arra az időre, amíg együtt vagyunk. Persze ehhez neki is oda kell tennie magát, és kellő önismerettel kell rendelkeznie.
El szoktam menni a barátnőimmel helyekre, meg beszélgetni is szoktam velük. Ha akkora baja van mondja el, de ne problémázzon hülyeségeken.
"Én inkább arra gondoltam, hogy nincs is normális nő. Elvégre mindegyikbe találok nem kevés hibát. Már nem is hiszek benne, hogy találok normálisat ebben az országban."
Mivel te és ismételten csak TE születtél eddig tökéletesnek, ezért úgy gondolom ez a mondatod (meg még talán pár másik) népszerű és mélyen tisztelt szállóigévé fog válni.
Viszont mit értesz azalatt, hogy egy fadarab? Ha nem ért még f@szhoz, akkor nem lehetnek érzései? Ha úgy gondolod, akkor szerinted a férfiúi párzószerv valami mitikus tárgy/dolog, aminek érintése által rálépünk a lelki (és testi) egyensúlyhoz vezető ösvényre? Vagy egyszerűen csak nem "ura" a testének és érzelmeinek?? Ja, és ha egy csaj már annyi fäszt fogott, mint én kilincset, akkor az már "ura" a testének és szellemileg, testileg tökéletesen érett???
Huh, bocs ezért a hülye nyelvtanért meg szóhasználatért, de engem sokkol a tény, hogy egyáltalán van olyan, mint te és vajon mennyi lehet még... meg hogy vannak olyan nők akik egyetértenek veled.
18 évesen vesztetted el azt írtad. Akkor szerinted te is ugyanolyan gyökér voltál, mint azok akik most 18 évesen gyökerek? Vagy te kivétel vagy és neked megengedett volt, hogy szűz legyél? Vagy csak azért 18 évesen, mert előtte nem találtál olyan némbert, aki osztja a szellemiséged vagy csak egyik sem akart veled "szellemileg és testileg egyesülni"?
Kerülj minden szűz nőt. Aki nem szűz az meg remélhetőleg rájön miféle vagy és úgy tökön basz, hogy ki kell herélni. Akkor talán megváltozna az értékrended...
Bocs, de ha valaki nem ért a szexhez, sőt nem kedveli azt, nem érdekli, elfolytja vagy éppen kifejezetten undorodik tőle, közönségesnek tartja, az a legszomorúbb dolog a világon. Pont az lenne a lényeg, hogy ilyenkor elveszti az uralmat a teste fölött, annyira extázisban van. A b@romarcúak viszont inkább uralni akarják magukat, mert "jaj akkor k*rvának néznek". Ezáltal olyan, mint egy fadarab. Ha valaki nem a helyén kezeli a szexualitást, nem tiszteli eléggé, nem fogja fel célját és jellegét, az a saját életét keseríti meg vele. Végső esetben olyan, mint egy fadarab, de az is elég, ha már nem éli meg normálisan a különböző előítéletei miatt. Persze ezen én tudok segíteni, csak nem akarok, mert nem vagyok egy r*hadt terapeuta, hogy mindenki lelki baját megoldjam!
De hogy teljesen konkrét legyek és megértsél: a szex az egyesülés és a kötődés megtestesítője. Két ember eggyé válik testileg és lelkileg is, hogy létrehozzanak valami újat (gyereket). Legalábbis jelképesen. Magát az életet testesíti meg. Egy ünnep. Aki ettől elhatárolja magát, vagy egészében elítéli, az igazából a halált választja. De hogy ne legyek ennyire absztrakt, aki elítéli a szexet, az olyan téveszmében él, hogy saját legalapvetőbb természetével nincs tisztában és sz@r életre van ítélve!
18 fölötti szűzek, gyökér!
Kedves kérdező!
Köszönöm az intelligens hangnemet. Igazából arra is kíváncsi voltam, hogy képes vagy-e az általad eltérő véleményen lévő embereket gyökerezés meg idiótázás nélkül kezelni. :)
Picit gondolkozz el. Láttad már Monica Belluccit reggelente felkelni, esetleg sírástól feldagadt szemekkel vagy épp otthon mackónadrágban a tévé előtt? Gondolom nem. Pedig a legtöbb nőnek azért ilyen oldala is van, ha találsz valakit, akivel majd együtt élsz, akármennyire bomba nő is - Monica Beluccit egyébként én is gyönyörűnek és érzékinek tartom, bár smink nélkül még nem láttam - meg fog majd mutatkozni erről az oldaláról is.
Az meg, hogy alap nálad, hogy valaki jól néz ki...lehet sok helyes, átlagos, vagy csúnyácska lányban meglennének azok az értékek, amiket hiába keresel, míg egy szépségkirálynő belül teljesen üres vagy a hisztijével előbb-utóbb őrületbe kergetne. De nem akarok sarkítani.
Lényeg a lényeg, szép és jó, amiket leírtál az ideális nőről, de ha ennyire görcsösen ragaszkodsz az elképzeléseid minden apró részletéhez és nem próbálsz kicsit mélyebben megismerni másokat, hanem akiben már nem látod mindegyiket egyszerre, azzal lekezelően és magas lóról beszélsz, akkor nem fogsz sikerrel járni. Szerintem.
Nem mellesleg az emberben kialakulhatnak gátlások pl kiskori bántalmak, stb-k miatt, amiket nem fognak tudni levetkezni egy-két hét ismerettség után bárkinek...szóval néha nem árt az a türelem. Az én véleményem pedig az, hogy az eltérő személyiségek a saját kis hibáikkal nagyon is érdekesek és szerethetőek tudnak lenni, ha nem esnek túlzásokba...:)Éppen ezért egyéniségek. Pl. te is nagyon érdekes vagy ezzel az álláspontoddal. :)
Az a baj, hogy a legtöbb lány sminkkel se tud úgy kinézni, mint Monica Belucci egy rosszabb pillanatában. Teljesen mindegy, hogy vacakul néz ki az ágyból kikelve, ha összességében egy szép és kívánatos jó nő. Egyébként a nők azok, akik ezen paráznak, hogy milyen gyűrött a fejük reggel. Bennem fel se merült sose, hogy reggel a csajom gáz.
Egyébként meg a csúnyácska lányok egyszerűen nem mozgatnak meg. Nem érzem belül a késztetést. Nehezebben varázsolnak el, és nem nagyon állják ki a személyiségi teszteket ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!