Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Jól gondolom, hogy a 18 éven...

Jól gondolom, hogy a 18 éven felüli szűz lányokat kerülni kell, mint a rossz pénzt?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy az ilyen az egy érzelmi-szexuális analfabéta.
2010. ápr. 8. 01:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/179 anonim válasza:
75%

én 18 éves szűz lánnyal jöttem össze, 5 hónap után szexeltünk, most 2 éve vagyunk együtt. És minden happy. Biztos van kivétel, de akit 2 hét után megkefélhetsz, azt jó eséllyel két hét múlva már más keféli... Persze az a fontos, hogy mi a célod... gyorsan kefélni (akkor jó vagy), vagy kapcsolatot építeni.. ahhoz gyenge vagy, mint a harmat

26f

2010. ápr. 8. 11:08
 52/179 A kérdező kommentje:

Figyelj 26F! 1. Nem derogál a férfiasságodnak, hogy áll a zászló 5 hónapig és a lány (aki szintén kívánja a dolgot)nem hajlandó belemenni a dologba gyengeségből?

2. Mi történt volna, ha egy évet vár veled, vagy pont az 5. hónap előtt szakítotok? Nem egy ilyen sztorit hallottam és akkor jól megnézheted magad! Hogy nézel ezután tükörbe? A világ szégyene 5 hónapot belepumpálni egy kapcsolatba, úgy hogy semmivel nem vagy kompenzálva.

3. Mi van, ha a csaj nem kompetens hozzád szexuálisan és 5 hónap után derül ki? Hogy éreznéd magad férfiként?

4. Legbelül nem érzel szégyent, hogy férfiként a szexet, nem a kapcsolat központi elemének tartod, hanem amolyan "ki kell érdemelni" dolognak? Lenézed a saját szexualitásodat? Saját magadat egy fenyegetésként fogod fel a lányra nézve? Mert ha teret adsz a szűz lány elképzeléseinek, akkor így gondolkozol. Magyarán egy puhap*cs vagy, aki elvesztette a férfiasságával a kapcsolatot!

2010. ápr. 8. 11:23
 53/179 A kérdező kommentje:

03:20 A kapcsolat tetőpontja a teljes testi lelki egység, amely szexszel jön létre. Jó szexszel. Ha azthiszed, hogy egymás kezének fogdosásával ezt el lehet érni, akkor nagy tévedésben vagy.

08:10 Jóval több van a lányban, minthogy megdöngesd? A legtöbb lányba nemigen hidd el nekem. A maradék, akiben meg több van, azokat is meg kell döngetni és azon felül kell élvezni a többletet. A szex az alap utána jöhet a szerelem.

09:59 Neharagudj de mit becsüljek a szűz lányban? Hogy kritika nélkül elfogadja a nagymamája szövegét, hogy a szex az rossz dolog? Nem hallgat a saját ösztöneire, hanem beveszi a társadalmi maszlagot? Az ilyen úgy irányítják, mint a Marionett bábút! Semmi önálló érett érzelmi döntéshozó képessége nincs. Egy tapasztalatlan idealista gyökér.

10:49 Vacsora ember??? Ahhoz előbb fel kéne hozzám jönni, hogy együtt vacsorázzunk. Nagyon élvezném ezeket a dolgokat, ha lenne valami, ami összetartaná. Testi lelki egység. Az, hogy beszélgetünk, meg fogjuk egymás kezét, az teljesen erőtlen. Számomra olyan, mint a fing. Úgy száll el, ahogy jött.

2010. ápr. 8. 11:37
 54/179 A kérdező kommentje:
A támogató leveleket köszönöm szépen!
2010. ápr. 8. 11:37
 55/179 BlackSword ***** válasza:
89%

Egy kapcsolatban nem csak a szex a viszonzás egy nő/lány részéről... Néha jobb csak odabújni a másikhoz, hogy érezd, hogy tartozol valahová/valakihez, van aki meghallgat, van akivel jól érzed magad, van aki a legrosszabb hangulatodban megvígasztal/megnevetted, vagy csak csinál neked egy kávét, és meghallgat... Néha ezek a gesztusok sokkal jobban esnek az embernek, mint egy kiadós k*rás...

Az meg hogy hagyod hogy mindenben Ő döntsön az meg már megint csak a te szégyened, hiszen egy nő nem úgy "működik" ,mint egy férfi... Úgy látszik nem tudsz hozzá ihletet csinálni...

És tudod előétel, leves, főfogás, deszert...

Néha megéri a jó dolgokra várni...

2010. ápr. 8. 11:40
 56/179 anonim ***** válasza:
79%
Tudod, hogy mit lehet kihozni egy 18 feletti szűz lányból? Sokukban elég sok elfojtott szexuális vágy van. Így egyszer lefekszel vele, aztán onnantól kezdve nincs megállás. Mi is így jártunk a barátommal. Két hét után megtörtént az első szex, és egyszerűen nem tudok azóta sem betelni vele, meg a szexxel, nekem van nagyobb étvágyam. (Tegyük hozzá, hogy volt olyan fiú, akivel két hónap járás után sem volt semmi, mert nem tudtam bízni benne, de a barátommal két hét után mehetett a dolog, mert ő éreztette, hogy fontos vagyok számára, és vágytunk egymásra.) Szóval kerüld csak a szűz lányokat, nem tudod, hogy mit hagysz ki.
2010. ápr. 8. 11:40
 57/179 A kérdező kommentje:
2 hét után ha lefeküdt volna velem, nekem sem lett volna semmi gondom. Sajnos ahogy a történeteket hallom ez a ritkábbik. Az első hétben még lelkes voltam. Megbízhatott volna bennem. :D De ő magában sem bízott.
2010. ápr. 8. 11:44
 58/179 A kérdező kommentje:
Várni meg két hetet kell a jó dolgokra, nem 5 hónapot. Tudjátok én sosem értettem, hogy hogy képes valaki hónapokat várni egy bizonytalan befektetés miatt. Van akinek bejön, rengeteg embernek nem. Egyébként meg minek várni, ha istenigazából a lány is akarja, meg te is? Csak hatalmi harcból húzza a fejedet, meg azért meg a nagymamája aztmondta?
2010. ápr. 8. 11:49
 59/179 A kérdező kommentje:
A legszebb az egész dologban, hogy a csávók meg ezt támogatják, sőt megértőek. Támogatják a szánalmas viselkedést nyálcsorgatva! Hova tűnt belőletek a férfi? Anyámasszony katonái! Anyátok nevelt fel és jókisfiút csinált belőletek? Hogy nem érzitek, hogy ez mennyire lealacsonyító személy szerint nektek is. A csajok ugyanolyan emberek, mint ti. Csak úgylátszik dörzsöltebbek...
2010. ápr. 8. 11:57
 60/179 anonim ***** válasza:
95%

A gondolat magvával önmagában egyetértek, én sem tudtam túl sokáig visszafogni a véremet. DE a stílusod és a hangnemed miatt vascsőt érdemelnél. Egyszerűen felháborító ahogy emberekről beszélsz, és próbálod az igazad bizonygatni. Soha nem voltam egy tipikus feminista, de azért szívesen rádszabadítanék egy hatalmas fekát hátulról.

22/l

2010. ápr. 8. 12:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!