Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak szerintem undorító ez a nő?

Csak szerintem undorító ez a nő?

Figyelt kérdés

Netes társkereső oldalt néztem és találtam egy 21 éves lányt.Elvált van egy gyereke.

Ez még annyira nem gáz.Sok ilyen csaj van.Viszont az elvárásai a pasival szemben engem felháborított.

Ő írta : "Legyen mar sajat egzisztenciaja.. "

Ez szerintem felháborító és undorító.Csak úgy beköltözni valakihez... -.-

2013. nov. 5. 10:59
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/118 anonim ***** válasza:
94%

Az egzisztencia mióta is jelenti a saját lakást?

[link]

A saját egzisztencia azt jelenti, hogy az evvel rendelkező személy, nem másokból él, magát el tudja tartani és nem máról holnapra él. Van egy biztos munkahelye, fizetése, amit havi szinten megkap. Legyen független, ezt természetesen megteheti albérletben is, akár a szüleinél külön lakrészben.

A hölgy 26-37 év közötti férfiakat keres. Valóban olyan nagy elvárás egy 26 éves embertől, hogy legyen állása, és ne mondjuk a szülei tartsák el?

Én sehol nem olvasom, hogy a lány elvárása a saját ingatlan lenne. De egyébként mire egy kapcsolat eljut a megismerkedéstől az összeköltözésig, az nem egy két hét, nem is egy-két hónap. Könnyen kiderül addig, hogy a lánynak csak a pénz-e a fontos.

2013. nov. 5. 12:19
 52/118 anonim ***** válasza:
94%

Hol olvassátok, hogy el akarja tartatni magát?

Bocsánat, de ti teljesen hülyék vagytok. Könnyen lehet, hogy azért szeretne egy anyagilag biztos helyzetben élő férfit, mert maga is jómódban él (tehetős a családja pl.) és nem kívánja ő maga támogatni a partnerét anyagilag. De ettől még nem várja, hogy eltartsák. Most gondolom a szülei tartják el, 21 éves, és főiskola is jelölve lett, valószínűleg tanul. Sok 21 éves főiskolást/egyetemistát ismerek, szinte mindet támogatják a szülei, még ha dolgozgat is mellette. Ez azért nem ördögtől való.

2013. nov. 5. 12:24
 53/118 anonim ***** válasza:
4%

egzisztencia =... és ÁLLÁSSA VAN tehát van pénze is --> el tudja tartani a nőt

ezen nincs mit ragozni, egyértelmű nem?

2013. nov. 5. 12:24
 54/118 anonim ***** válasza:
57%

"Most gondolom a szülei tartják el, 21 éves, és főiskola is jelölve lett, valószínűleg tanul"

Ilyen helyesírással főiskola?

2013. nov. 5. 12:27
 55/118 anonim ***** válasza:
Mit értesz saját alap alatt?
2013. nov. 5. 12:27
 56/118 anonim ***** válasza:
96%

Te is okos vagy. Minden hülyeségbe belekötsz. Internetre kiír valaki valamit, és annak a helyesírásába... Te jóég. Te innen tök ismeretlenül megmondod, hogy ő nem jár főiskolára, és nincs középszintű angol tudása, mert nem ír helyesen egy társkereső oldalon.

Lefordítom mit ír:

Olyan palit keres, akit nem a szülei tartanak el.

2013. nov. 5. 12:32
 57/118 anonim ***** válasza:
81%

Szegény csaj nem tudja, hogy csak anyu pincéjében élő, munkanélküli férfiakhoz van joga az itteni etalon hímek ítélete szerint. Kár hogy nem gyk-n próbál pasit találni, egyből ráakadna vagy 10 pinahiányos lúzer, aki elvárná hogy cserébe az aranyba öntött farkáért még a kisgyerekes anya dolgozzon rá és tartsa el őt. Menjetek inkább és verjétek ki, szebb lesz utána a világ. :)

A lánynak meg igaza van, egzisztencia nélküli pasi egy nőnek sem kell. Nem azt írta hogy el akarja tartatni magát, de az jogos hogy nem akarja azt hallani hogy nem tudja fizetni a saját létfenntartását a csávókám, mert nincs miből. Erre senkinek nincs szüksége. Jövőt meg olyannal akar közösen építeni egy nő, akiről már látja hogy megéri, de akinek semmilyen nincs a huszas évei közepén azzal valami gond lehet.

2013. nov. 5. 12:35
 58/118 pöpike93 ***** válasza:
94%

Tipikus emberi irigység példáját látjuk :)

A nő aki belinkeltél - habár női szemmel - de szerintem gyönyörű. Szőke haj, zöld szem, szép arc, szerintem minden pasi álma.

Aztán meglátta a kérdező az elvárásokat, majd dühösen, csalódva, ha már nem felel meg, hát akkor legalább agyon alázza gyk-n. Jó kis sztorikat rak mögé, hogy ő hogyan jutna el odáig mint ez a csaj és a gyk-s magányosfarkas szekta majd kicikizi.

Egy ugyanilyen ember csak pasiban :szőke, magas, jóképű , ennyi hobbival, valószínű, hogy neki is ilyen magas elvárásai lennének.

"egzisztencia =... és ÁLLÁSSA VAN tehát van pénze is --> el tudja tartani a nőt " fuck logic. :DD Inkább azt jelenti kedves, hogy eltudja MAGÁT tartani és nem mástól várja el az eltartást.

Fősulira járnak olyanok, akik nem tudnak helyesen írni. Sőt olyanok is akik nem tudják az egzisztencia fogalmát :O:)

Komolyan, az az ítélkezés, ami itt megy gyk-n egyes pasik részéről valami borzalom és még némelyik még mondja is hogy ő milyen jó belsőre. Hát no komment.

Egyébként ha ennyire borzadály ez a nő, akkor minek foglalkoztok vele? Miért kell a rosszal foglalkoznotok?

2013. nov. 5. 12:36
 59/118 anonim ***** válasza:
29%

53. egzisztencia =... és ÁLLÁSSA VAN tehát van pénze is --> el tudja tartani a nőt

ezen nincs mit ragozni, egyértelmű nem?

Te most ugye viccelsz? Te úgy gondolod, hogy minden férfi, akinek állása van, eltartja a barátnőjét/feleségét?

A páromnak van állása, tehát pénze is. Ebből nem következik, hogy eltart. Soha nem is tartott el. Elvárom, hogy legyen állása, dolgozzon. Önálló, felnőtt ember legyen. De nem, köszi, nem várom, hogy engem eltartson, eszembe se jutott soha.

Egy 26+ embertől alap, hogy dolgozzon, független legyen. Én ezt elvárásnak sem nevezném.

Az meg, hogy a kérdező egy ilyen adatlapból, hogy jutott el oda, hogy "Csak úgy beköltözni valakihez..."

Hát ez meg elég vicces :)

2013. nov. 5. 12:39
 60/118 anonim ***** válasza:
70%

Az a helyzet, hogy ez annyira szánalmas. Nyilvánvaló, hogy labdába se rúghatna a kedves kérdező egy ilyen nőnél, de nem azért, mert nincs saját egzisztenciája.

Egyébként egyre inkább az az érzésem, hogy az egzisztencia szót összekeverted a rezidenciával, és azért akadtál ki ennyire :DDD

2013. nov. 5. 12:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!