Csak szerintem undorító ez a nő?
Netes társkereső oldalt néztem és találtam egy 21 éves lányt.Elvált van egy gyereke.
Ez még annyira nem gáz.Sok ilyen csaj van.Viszont az elvárásai a pasival szemben engem felháborított.
Ő írta : "Legyen mar sajat egzisztenciaja.. "
Ez szerintem felháborító és undorító.Csak úgy beköltözni valakihez... -.-
Csak megsúgom, a társkeresőkön a 90% ilyen. Apára, egzisztenciára vadászik az 1-2-3 gyerekével. De ő az öntudatos hátrányos helyzetű anyuka, akinek nincs több esze mint egy zacskó fagyasztott borsóbak.
De ne aggódj, itt is megjelennek majd mindjárt....
"Magamrol annyi, hogy szeretek kimozdulni mindenfele programokat csinalni. Utazgatni , a szabadban lenni, vasarolgatni es imadok vezetn"
Ha erre van ideje és pénze akkor arra is lenne,hogy egy kis lakást béreljen
Kedves 7es.
Miért kell végletet írni?Vannak fiatal NORMÁLIS ismétlem hátha nem érted.NORMÁLIS férfiak akiknek még nincs saját lakásuk.Viszont dolgoznak,megbízhatóak ugyan olyan emberek.
Velük is lehet kezdeni és EGYÜTT összekaparni egy házra a pénzt.
Nem pedig beköltözni és gyereket nevelgetni -.-
Saját egzisztencia.Nem a pénzre hajt.Viszont megismerkedik a pasival dúl a szerelem és beköltözik hozzá.Mert mi más lenne?!
Eladja a pasi a házát amiért megdolgozott és vesznek közösen egyet?Na ne viccelj. -.- te sem gondoltad komolyan azt amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!