Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak szerintem undorító ez a nő?

Csak szerintem undorító ez a nő?

Figyelt kérdés

Netes társkereső oldalt néztem és találtam egy 21 éves lányt.Elvált van egy gyereke.

Ez még annyira nem gáz.Sok ilyen csaj van.Viszont az elvárásai a pasival szemben engem felháborított.

Ő írta : "Legyen mar sajat egzisztenciaja.. "

Ez szerintem felháborító és undorító.Csak úgy beköltözni valakihez... -.-

2013. nov. 5. 10:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/118 anonim ***** válasza:
59%
Te milyen jogon ítélkezel egy számodra teljesen idegen ember fölött? Ki vagy Te, a jó Isten? Nézzél már magadba! És erről kiírsz egy kérdést? Hogy itt majd találsz pár hozzád hasonló nyomorultat, akikkel együtt fröcsöghettek?
2013. nov. 5. 11:21
 22/118 anonim ***** válasza:
58%
Az ilyen egy ingyenélő élősködő. Van sok ilyen. azon sem csodálkoznék ha azért csináltatta fel magát, hogy megfogjon egy palit de az meg inkább kitette.
2013. nov. 5. 11:22
 23/118 anonim ***** válasza:
53%

És mégis honnan tudhatná, hogy a másik elhagyja?

Különben is, akkor ne ilyen nővel kezdj, és kész. Neki ezek az elvárásai, neked meg mások. Nyilván egyedülálló anyaként nem veti fel a pénz, nem akar a nyakába még egy diákot vagy egy munkanélkülit.

2013. nov. 5. 11:25
 24/118 pöpike93 ***** válasza:
31%

köszi a lepontozást, de amúgy esetleg írhattál volna okot is, hogy miért nem értesz velem egyet :)) - egy intelligens ember ezt tenné.

100% igazságot írtam le, ellenben te kitalálsz történeteket a csaj mögé. Soha nem tudhatod hogy milyen a családiháttere és undorítónak nevezed. Szerintem amikor undorítónak nevezted ezt a csajt, valójában egy tükröt tartottál magad elé... sok magányos szomorú ember csinálja ezt.

a lepontozásokból amúgy annyira látszik, hogy mennyi megkeseredett ember van itt... férfinak nevezik magukat, tökéletes belsővel :)) háh. lepontozhattok, nekem ez nem fáj, nektek jól esik, de én legalább reálisan látok és nem másokat nézek, hogy milyen "undorítóak".

2013. nov. 5. 11:26
 25/118 anonim ***** válasza:
68%

Hát ez még nem feltétlen jelenti azt szerintem, hogy élősködni akar. Csak nyilván gyerek mellett nincs pénze arra, hogy a párját is támogassa/kisegítse.

Előbb talán beszélni kellene vele, nem rásütni, hogy csak a pénzre megy.

2013. nov. 5. 11:26
 26/118 anonim ***** válasza:
76%

én csak annyit várok el egy pasitól, amit saját magamtól is elvárok vagy magammal szemben is fontosnak tartok, meg ami elvárható az adott életkorban;

sztem 21 évesen nagyon kevés embernek van lakása, befutott karrierje ami az egzisztenciához tartozik ugyebár; eltartatni meg nem is hagynám magam, az szerintem már élősködés a másikon, nem pedig együttélés vagy kapcsolat

21éves lány gyerekkel érje be olyan pasival akinek hasonló élete van mint neki (teszem azt ne akarjon feltétlenül pénzes srácot, hanem keresgéljen a maga szintjén szellemileg és anyagilag is ) kicsit el van tájolva a csaj

2013. nov. 5. 11:27
 27/118 anonim ***** válasza:
100%
mindannyian tudjuk mit értenek egzisztencia alatt. ezeken az oldalakon sok ilyen nő van. gyerekkel is válogat, nem elég ha dolgos a pasi.
2013. nov. 5. 11:28
 28/118 anonim ***** válasza:
74%
Ha 21 éves lennék eleve meg sem házasodnék még legalább 4 évig, mert tudom milyen wunderbar országban lakom, gyereket szintén nem vállalnék ugyanezen ok miatt, pláne, hogy munkám sincs és csak egy érettségim van, jobb esetben. Ezen dolgok átlátásához egy 4. osztályos gyerek logikája szükségeltetik, szóval igen, elég gyopár egy lány (mert ez még bőven nem nő) lehet az ilyen.
2013. nov. 5. 11:32
 29/118 anonim ***** válasza:
74%

nekem nincs gyerekem, se pasim, és remélhetőleg jól fizető állásom lesz diploma után, mégsem várom el egy pasitól, hogy "egzisztenciája " legyen ilyen fiatalon már. Másrészt elég az, ha szeret és megértjük egymást, a többit meg meg tudjuk oldani.

Sokan elfelejtik, hogy ne két ember tegyen ki egy egészet egy kapcsolatban; az már rég rossz

legyenek külön-külön is egészek (értem ezalatt: önállóak anyagilag, érzelmileg is ); és együtt meg tudjanak kihozni a közös életükből valami pluszt is, amitől még többek lesznek majd

de ez a csak nem önálló, lefogadnám, h anyucikájával él, azért akar pénzes pasit házzal, kocsival meg extrákkal

2013. nov. 5. 11:35
 30/118 anonim ***** válasza:
86%
Az ilyen lányok 99%-a nem véletlenül neveli egyedül a gyerekét 20 évesen. Szerintem is felháborító, a "legyen már saját egzisztenciája" kijelentés. Mert ha én egyedül megdolgoztam azért, hogy legyen egy kis lakásom, hadd ne kelljen már beköltöztetnem oda más gyerekét. Erre csak azt tudom mondani, hogy mindenki előtt ott a lehetőség, nem kell eszetlenül házasodni, meg gyereket csinálni, lehet megfontoltan is tervezni egy életet. Ha elcseszte, vállalja a felelősséget!
2013. nov. 5. 11:36
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!