Csak szerintem undorító ez a nő?
Netes társkereső oldalt néztem és találtam egy 21 éves lányt.Elvált van egy gyereke.
Ez még annyira nem gáz.Sok ilyen csaj van.Viszont az elvárásai a pasival szemben engem felháborított.
Ő írta : "Legyen mar sajat egzisztenciaja.. "
Ez szerintem felháborító és undorító.Csak úgy beköltözni valakihez... -.-
Esetleg valaki megosztaná, hogy hol írta a kérdező, hogy a nő azt írta a bemutatkozásában, hogy be is akar rögtön költözni?? Esetleg, hol írta, hogy a nőnek nincs munkája? háza/lakása? megélhetése?
Az egzisztencia = anyagi biztonság. Ez nem jelenti azt, hogy diplomásnak kell hogy legyen a pasinak. Csak legyen egy megélhetése!
Én sem várom el a páromtól, hogy legyen már saját lakása/fizetése! De valószínű, hogy ha majd én is végzek az egyetemen, már elfogom várni, hogy azért ő is kezdjen valamit magával.
Egyébként meg azért nem kellene elítélni egy fiatal anyát! Nagyon sokszor "becsúszik" a gyerek, és nincs szíve, ereje elvetetni, így a gyerek apjával összeházasodik, évek múlva meg kiderül, hogy mégse illenek össze. De ez nem biztos hogy azt jelenti, hogy nincs pénze eltartani a gyerekét és magát! Bármilyen történet lehet emögött!
"De bazz ki írta, hogy bárkihez is be akar költözni?:D"
szerinted miért fontos neki ha nem ezért az egzisztencia???? kapj már észbe
vajon miért nem jó neki egy szakmunmkás srác? mert annak nincs egzisztenciája, nem akar hónapról hónapra élni
a szavak nem csupán betűk, többet írt le a csaj, mint kellett volna, nyilván mert kis buta
21 évesen ha nagyon szerelmes lennék se vállalnék gyereket, mégis miből és hol nevelném fel?
gyerek előtt kellett volna gondolkoznia a csajnak, nem utólag taktikázni
"tapasztalat" :DDD netán szültél gyereket és elhagyott a pasid?
Szerintem meg inkább csak magatokból indultok ki. Ti ezt csinálnátok az ő helyzetében és nem tudjátok a másik oldalról megközelíteni a helyzetet.
Kérdező! Nem vagyok hajlandó ítélkezni pár mondatból!! Kb egy faluban érzem magam, ahol a szomszédok kibeszélik a másikat és felállítanak történeteket, hogy miért csinálta és milyen jó kibeszélni.
34-es.Lehet a sorok között olvasni, de a kérdező csak pár mondatot írt le, ami SZERINTE VAN. Ha a profilt belinkelte volna, kitudja miket olvashattunk volna?
35-ös. Valaki előttem írta(sajnos senki sem figyelt rá), hogy lehet azért várja el az egzisztenciát, mert a gyerekét és magát is éppen elég eltartania és nem akar még egy pasit is eltartani!
Elnézést már, hogy egy nő nem akarja eltartani a pasiját! :O
Jóég. Igen, olvasni kell a sorok közt. De olyanok, akik a saját sikertelenségük okozta sérelmeiket a másokra fröcsögéssel , ocsmány feltételezésekkel próbálják tompítani, olyanok ne próbálkozzanak sorok közt olvasással. Nyilván megbízható, felnőtt palit keres a gyereke mellé. Most aki még mindig az anyjával él, (ami általában azt jelenti, hogy ki van nyalva a feneke is), olyan neki nem kell. Komoly, felnőtt embert keres. Ez ekkora bűn egy kisgyerekes anyukától?
De persze, mint azt mindannyian jól tudjuk, a nők csak a pénzre hajtanak, meg mit tudom én, még miket szoktak kitalálni azok a lúzerek, akik ide irkálnak. Az, hogy egy ilyen helyzetet komolyabban átgondoljanak, az már nem megy. Egy kisgyerekes anyuka egzisztenciával rendelkező palira vágyik. Na bumm. Most persze mindegyik kotonszökevény nyomathatja a baromságát, és kijelentheti, hogy ez a nő, ez bizony el akarja magát tartatni, és rendezhetnek egy szokásos közös fröcsögő party. Gratulálok.
kotonszökevény az édes anyukád!
nőként véded az anyagias nőket, érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!