Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak szerintem undorító ez a nő?

Csak szerintem undorító ez a nő?

Figyelt kérdés

Netes társkereső oldalt néztem és találtam egy 21 éves lányt.Elvált van egy gyereke.

Ez még annyira nem gáz.Sok ilyen csaj van.Viszont az elvárásai a pasival szemben engem felháborított.

Ő írta : "Legyen mar sajat egzisztenciaja.. "

Ez szerintem felháborító és undorító.Csak úgy beköltözni valakihez... -.-

2013. nov. 5. 10:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/118 anonim ***** válasza:
32%
De bazz ki írta, hogy bárkihez is be akar költözni?:D
2013. nov. 5. 11:38
 32/118 pöpike93 ***** válasza:
35%

Esetleg valaki megosztaná, hogy hol írta a kérdező, hogy a nő azt írta a bemutatkozásában, hogy be is akar rögtön költözni?? Esetleg, hol írta, hogy a nőnek nincs munkája? háza/lakása? megélhetése?

Az egzisztencia = anyagi biztonság. Ez nem jelenti azt, hogy diplomásnak kell hogy legyen a pasinak. Csak legyen egy megélhetése!

Én sem várom el a páromtól, hogy legyen már saját lakása/fizetése! De valószínű, hogy ha majd én is végzek az egyetemen, már elfogom várni, hogy azért ő is kezdjen valamit magával.

Egyébként meg azért nem kellene elítélni egy fiatal anyát! Nagyon sokszor "becsúszik" a gyerek, és nincs szíve, ereje elvetetni, így a gyerek apjával összeházasodik, évek múlva meg kiderül, hogy mégse illenek össze. De ez nem biztos hogy azt jelenti, hogy nincs pénze eltartani a gyerekét és magát! Bármilyen történet lehet emögött!

2013. nov. 5. 11:43
 33/118 anonim ***** válasza:
65%
tapasztalat, ez van mögötte
2013. nov. 5. 11:47
 34/118 anonim ***** válasza:
80%
Kedves Vegitaéssongoku: Tudod van olyan, amikor a sorok közt olvasni kell, és ebben az esetben nem is olyan bonyolult. Szerinted mit jelent ebben az esetben az egzisztencia? Talán csak nem azt, hogy legyen egy jó fizetése, és legyen egy autója, mert szeret vezetni, és jó ha lenne egy lakásod, mert sok az albérlet/unja a szülei képét/stb.
2013. nov. 5. 11:47
 35/118 anonim ***** válasza:
32%

"De bazz ki írta, hogy bárkihez is be akar költözni?:D"

szerinted miért fontos neki ha nem ezért az egzisztencia???? kapj már észbe

vajon miért nem jó neki egy szakmunmkás srác? mert annak nincs egzisztenciája, nem akar hónapról hónapra élni

a szavak nem csupán betűk, többet írt le a csaj, mint kellett volna, nyilván mert kis buta

21 évesen ha nagyon szerelmes lennék se vállalnék gyereket, mégis miből és hol nevelném fel?

gyerek előtt kellett volna gondolkoznia a csajnak, nem utólag taktikázni

2013. nov. 5. 11:54
 36/118 pöpike93 ***** válasza:
60%

"tapasztalat" :DDD netán szültél gyereket és elhagyott a pasid?

Szerintem meg inkább csak magatokból indultok ki. Ti ezt csinálnátok az ő helyzetében és nem tudjátok a másik oldalról megközelíteni a helyzetet.

Kérdező! Nem vagyok hajlandó ítélkezni pár mondatból!! Kb egy faluban érzem magam, ahol a szomszédok kibeszélik a másikat és felállítanak történeteket, hogy miért csinálta és milyen jó kibeszélni.

34-es.Lehet a sorok között olvasni, de a kérdező csak pár mondatot írt le, ami SZERINTE VAN. Ha a profilt belinkelte volna, kitudja miket olvashattunk volna?

35-ös. Valaki előttem írta(sajnos senki sem figyelt rá), hogy lehet azért várja el az egzisztenciát, mert a gyerekét és magát is éppen elég eltartania és nem akar még egy pasit is eltartani!

Elnézést már, hogy egy nő nem akarja eltartani a pasiját! :O

2013. nov. 5. 11:56
 37/118 anonim ***** válasza:
30%

Jóég. Igen, olvasni kell a sorok közt. De olyanok, akik a saját sikertelenségük okozta sérelmeiket a másokra fröcsögéssel , ocsmány feltételezésekkel próbálják tompítani, olyanok ne próbálkozzanak sorok közt olvasással. Nyilván megbízható, felnőtt palit keres a gyereke mellé. Most aki még mindig az anyjával él, (ami általában azt jelenti, hogy ki van nyalva a feneke is), olyan neki nem kell. Komoly, felnőtt embert keres. Ez ekkora bűn egy kisgyerekes anyukától?

De persze, mint azt mindannyian jól tudjuk, a nők csak a pénzre hajtanak, meg mit tudom én, még miket szoktak kitalálni azok a lúzerek, akik ide irkálnak. Az, hogy egy ilyen helyzetet komolyabban átgondoljanak, az már nem megy. Egy kisgyerekes anyuka egzisztenciával rendelkező palira vágyik. Na bumm. Most persze mindegyik kotonszökevény nyomathatja a baromságát, és kijelentheti, hogy ez a nő, ez bizony el akarja magát tartatni, és rendezhetnek egy szokásos közös fröcsögő party. Gratulálok.

2013. nov. 5. 11:58
 38/118 anonim ***** válasza:
25%

kotonszökevény az édes anyukád!

nőként véded az anyagias nőket, érthető.

2013. nov. 5. 12:00
 39/118 anonim ***** válasza:
84%
De hát nem mindig azt mondják, hogy nem számít nekik a pénz meg a külső? :D
2013. nov. 5. 12:02
 40/118 anonim ***** válasza:
71%
Még mindig 24 éves férfi vagyok, sose azt nézd. Tipikus. Akik nem a ti slágeretek fújják, azok biztos nők.
2013. nov. 5. 12:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!