Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak szerintem undorító ez a nő?

Csak szerintem undorító ez a nő?

Figyelt kérdés

Netes társkereső oldalt néztem és találtam egy 21 éves lányt.Elvált van egy gyereke.

Ez még annyira nem gáz.Sok ilyen csaj van.Viszont az elvárásai a pasival szemben engem felháborított.

Ő írta : "Legyen mar sajat egzisztenciaja.. "

Ez szerintem felháborító és undorító.Csak úgy beköltözni valakihez... -.-

2013. nov. 5. 10:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/118 anonim ***** válasza:
MÁSFÉL HETE FENT VAN? ÉS CSAK MOST SZÓLSZ? Na, most melyik legyen a munkaszüneti nap, a feltelepítésének, vagy az információ társadalomhoz jutásának napja? Esetleg volt más fórum, ahol ezt korábban kihirdetted?
2013. nov. 5. 16:28
 112/118 anonim ***** válasza:
Még szerencse, hogy én per pillanat konzolon játszom.....
2013. nov. 5. 16:35
 113/118 anonim ***** válasza:
Legyen ez nap, azaz az információ társadalomhoz jutásának napja a munka szüneti nap :)
2013. nov. 5. 16:39
 114/118 anonim ***** válasza:
helike13 én gamepaddal nyomom, az majdnem olyan,mint konzolon :) Konzol csak egy régi psp 1003-as van nekem, meg volt anno egy xbox 360 is, csak ugye 3 ledes lett sajnos. Szomorú történet, épen az Assassin's Creed Brotherhood-dal játszottam, amikor megmerevedett a képernyő, újra indítottam az xbox-ot, de már nem volt élet szegényben, csak a 3 led villogot pirosan. Sajnos arra nem emlékszem,hogy pontosan ez mikor történt, mert arra a napra nemzeti gyász napot rendelnék el :)
2013. nov. 5. 16:46
 115/118 anonim ***** válasza:

"volt anno egy xbox 360 is, csak ugye 3 ledes lett sajnos"

Régi szép idők.....

Egy időben jó biznisz volt ezeknek a konzoloknak a javítgatása. Igazából nem is tudom, hogy gondolták Májkrémszofték, hogy 2db 70-80°C-on üzemelő chipet érdemi hűtés nélkül tesznek a konzolba. Mert ami azokban a gépekben volt, az tulajdonképpen egy P3 Tualatin hűtése.....

Arról nem beszélve, hogy egy csomó gyári hibás konzol került ki a boltokba. Volt olyan, hogy a GPU-n rajtahagyták a csomagolófóliát, és arra nyomták rá a pasztát, és tették rá a hűtést. Ez gyakran előfordult. Olyan is volt, hogy a robotkar nem a chipre, hanem 2 centivel odébb nyomta rá a pasztát, és pucéron volt rajta a borda a chipen. Illetve olyan is volt, hogy a hűtőbordát rögzítő X alakú pánt egyik sarka nem akadt fel a borda lábára, mert rosszul volt legyártva. Arról nem beszélve, hogy az EU betiltotta az ólomtartalmú óngolyókat, ezért ólommentessel szerelték az alaplapot, aminek alacsonyabb az olvadáspontja. Emiatt egy hűtésmod nélküli Xbox esetében egy nem kiválóan szellőző helyen a folyasztószer tartotta a golyókat a helyén üzem közben, mert úgy bemelegedett.

Tehát kijelenthető, hogy a Fat Xbox 360 az egyetemes konzolgyártás szégyene....

(A Jasper széria sem azért megbízhatóbb, mert megoldották a hűtését, hanem azért, mert a 45nm-es csíkszélességű chipek valamivel kevesebb hőt termelnek)

2013. nov. 5. 17:13
 116/118 anonim ***** válasza:

Sajnos manapság kevesen tudják milyen hatással van egy .500 kaliberes magnum a görögdinnyékre. Kérlek legalább ezzel legyetek tisztában.

http://www.youtube.com/watch?v=O1d7i3i0LLI

2013. nov. 5. 17:37
 117/118 anonim ***** válasza:
91%
Te is undorító vagy, mert párkapcsolatban társkereső oldalakat nézegetsz. És ezt nem csak én gondolom így.
2013. nov. 5. 19:02
 118/118 anonim ***** válasza:

De nagy port kavart ez a kérdés XD

Újra elcsodálkoztam azon, hogy idegen emberek szintén egy idegen ember kérdésén így 'hajbakaptak' virtuálisan.

Egy mini szappanoperát hoztatok így össze. Gratulálok hozzá. XD

2013. nov. 5. 20:44
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!