Csak szerintem undorító ez a nő?
Netes társkereső oldalt néztem és találtam egy 21 éves lányt.Elvált van egy gyereke.
Ez még annyira nem gáz.Sok ilyen csaj van.Viszont az elvárásai a pasival szemben engem felháborított.
Ő írta : "Legyen mar sajat egzisztenciaja.. "
Ez szerintem felháborító és undorító.Csak úgy beköltözni valakihez... -.-
" Egy normális nő adatlapján az van: el tudom tartani magam, ne a pénzeddel gyere! Ezt írják ki. Nézz körül, 5-6% lehet a társkereső nők között. Kulcsszó."
Mit nem értesz? EZT ÍRJA KI MINDEN NORMÁLIS NŐ!
Nem veszed észre,hogy rád senki se kíváncsi?
Nekem is vannak szép hobbijaim.Még se jutok el oda,hogy foglalkozzak velük.Inkább ábránd.
Sok sok értelmes nő nem azt írja mit vár el.Hanem azt,hogy majd meglátjuk mit hoz a jövő.
Ő már szelektál is.
Az meg,hogy egy kisgyerekes anyuka mit várhat el és mit nem más tészta.Egyrészt miért volt olyan hülye,hogy ilyen korán szült?!
Vegitaéssongoku válasza:
"64-es válaszoló: Bazz ez komoly???!!!??? Mi meg beszélünk össze-vissza mindenféle hülyeségről! Szerintem ennek örömére a mai napot örökre a világ és univerzum szerte munkaszüneti napnak kéne nyilvánítani, hogy ezen történésre mindig mindenki és mindenhol méltóképpen emlékezhessen!" Pontosan,ahogy írod, így kéne cselekedni, nem egy idegen nénit bántani vagy vigasztalni :D
73. Bocs, van állásom, jól is keresek, ÉS hülye lennék ezt kiírni egy társkeresőre nőként. Persze, majd a sok kis lehúzós olcsójános próbálkozna, hogy majd lehúz, meg becuccol hozzám :D Lótúrót.
Sosem társkeresőztem, de egyébként kizárt, hogy egy ilyen oldalon pl megadnám, hogy hol, mit dolgozom. Semmi köze hozzá idegeneknek szerintem. Nem is releváns abból a szempontból, hogy meg akarnék e ismerkedni valakivel. Igen, azt egy 26+ols embertől elvárom, hogy független legyen és legyen állása. Az már nekem édes mindegy, hogy asztalos, szakács, fizikai munkát végző, vagy irodista, ügyvéd... Nem szempont. De 26 éves korára az ember elvégzi akár a főiskolát, akár szakmát szerez, és a saját lábára tud állni. Valaki kérdezte hol élek, igen, itt Magyarországon. Az én ismeretségi körömben ez mindenkinek sikerült, szóval ne csináljunk már úgy, mint ha 26+ évesen akkora dolog legyen, hogy az embernek biztos jövedelme van :o Ugyan már.
Aki egy kicsit konyít az ember ismerethez, az egyből látja a rejtett dolgokat a szavak között.
Elég csak itt olvasgatni a kommenteket, abból is nagyon sokat ki lehet olvasni az emberek személyiségéből.
Én elolvastam a csaj adatlapját, és tényleg fel lehet benne fedezni néhány dolgot, ami utal arra hogy jobb az ilyen nőtől távolabb tartózkodni.
Egyébként mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kivel szűri össze a levet..
Én semmi pénzért nem állnék össze vele, mert alapból más gyerekét nem fogom nevelni (ez van, ilyen vagyok) szóval biztos akad olyan ember, aki majd megfelel az elvárásoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!